BIST 10.284
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.452,99

Cübbeli Ahmet'ten 'penis büyütme duası' açıklaması!

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca'olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, 'Şifa Ayetleri'isimli kitabı tartışma yaratmıştı. Kitabının ilk sayfalarında bu bilgileri şeyhinden öğrendiğini yazan Cübbeli Ahmet, bugün yaptığı açıklamada ise kitabın tercüme olduğunu ileri sürdü.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
ses

Allahın ayetlerinin şifa oluşu, karanlıktan aydınlığa çıkmak, anlayarak hayatımıza taşımak, onunla amel ederek cennet ümidini taşımak, her türlü şirkten, Allahın sevmediğinden uzak durmak, azabı gerektiren işlerden uzak durmak için PENİS BÜYÜTMEK İÇİN değil, dinden bir haber adamdan ancak böyle bir uydurma olur

timur

resmen dinle dalga geçiyorlar edepsizler. bu cemaatlerin hepsi kurgu, hepsi osmanlıyı yıkmak ve müslümanları bölmek için ortaya çıkartılmış birer oyun. 500 yıldan fazladır uğraşıyorlar. uyan müslüman uyan. bu oyuna gelme. sadece tek din var. sadece tek ümmet var. sadece tek kuran var. neden bölünelim. yol belli. islamın imanın şartı, mezhepler belli. fıkıh kitapları tonlarca yazılmışken daha neyi arıyorsun....illa birine intiap etmeye ne gerek var

Misafir

Peki bu dangalakça ve sapık şeyleri ne halt etmeye tercüme ettin?Sen ve senin gibi hain tarikatçılar,cemaatçiler yüzünden ülke bir darbe atlattı,darbe yapma sırası sizde mi şimdi de? Din tüccarları! Hayatımızdan def olun!

Allah seni rezil etsin

nakilciyim derken yani "emek hirsiziyim" baskasinin emegiyle kendime cikar sagliyorum demek istiyor. zaten senin aklin hep uckuruna calisiyor. islamda baska sey kalmadi insanlarin sexüel acligindan yararlanip belaltini cazip hale getirmek istiyorsun, sende bu sayede cukkani dolduracaksin. islama en büyük kötülügü sen ve senin gibi paragözler yapiyor. sex videonla madara oldun, utanmadan sahabelerde zina yapiyordu diye iftira atip, kendini kurtarmaya calistin.

özrü...

aklın fikrin uçkurunda kulaktan dolma hoca!..

  • 1