BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.451,96

Cizre saldırısı son durum ne şehit var iddiası

CİZRE 'den gelen son dakika haberler kafaları karıştırdı. 3 özel harekat polisinin şehit olduğu iddia edildi. İçişleri Bakanlığı Cizre için açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
a.çelik

kardeşim ben bugün cizrede görev yapan özel harekatçı arkadaşımı aradım öyle bir şey yok.

Ayarcı

Teknolojinin herkesin cebine girdiği bir dönemde 50 yıl önceki zamandan yorum yapmak ta ayrı bir beceri. Eğer devlet bir şehidi bile gizleyemez. Nedeni ise senin muteber gördüğün kişi ya da kuruluşların şehit olmadığı halde şehit haberi uydurması. Bak biraz önce Cizre'de 4 özel harekatçı şehit oldu haberi yaydılar yine. İki gün önce de Dağlıca 'da 31 askerin şehit olduğunu dillendirmişlerdi. Ha bir de geçen gün şehidimizin cebinden çıktı diye yayınlanan bir kağıt var. Onun hakkında da yasal işlemler devam ediyor. Haberin kaynağı ve yayıcıları bunun hesabını verir elbet.

salhor

Üç özel harekâtçı arslan bir aradalarsa, Allah'ın izniyle onlara bulaşanların kahrı mukarrer olmuştur. Allahü Te'âlâ, bütün asker ve polislerimizi muhafaza etsin! Keşke mümkün olsa da onların yerine ben ve benim gibi moruklar can verebilsek!Şeffaflık diyerek anarşiste, teröriste parmak sallayan polisler bile çarşaf çarşaf resimleniyorlarken, bu yavrularımızı kimler koruyacak.

EDİP

BÜTÜN ŞEHİT HABERLERİ BİRGÜNDE VERİLİR Mİ? BAZILARINI ATLAYACAKSIN Kİ HALKTA İNFİAL YARATMASIN TAKTİĞİ.KEŞKE OLMASA ANCAK OLANI DA DUYURMAK YETKİLİLERİN GÖREVİ SAKLAYANLARDA BİR GÜN SAKLANACAKLARINI UNUTMASINLAR.

demokrat

barış deniliyor savaşa devam diyen kürtlermi türklermi gerçekçi olma zamanı bir birimizi suçlamakla bu iş yürümez böyle olmaz

HDP ye Oy verenler PKK yı sevindirdi

AKP iktidardan gitsin diye CHP liler ve diğer AKP düşmanları tarafından oy verilen HDP Partisinin Hakkari Milletvekili ve DTK Eş Başkanı Selma Irmak, "Gözaltılar devam ederlerse belediyelerin önüne biz hendek kazacağız. Hendek kazıp gözaltılara engel olacağız" dedi. Irmak, "DEMOKRATİK BİR TÜRKİYE, ÖZERK BİR KÜRDİSTAN, Konfederal bir Ortadoğu ve özgür bir barış dünya içerisinde bir gün mümkün olacaktır" dedi. Ne mutlu PKK lıyım diyene.

Elde silah Mayınla Barış mı olur Hain PKK taraft

Almanlar neden Gezicilere CHP lilere HDP lilere PKK ya destek veriyor. PKK’LI TERÖRİSTLERİ EĞİTMEK İÇİN KANDİL’E GÖNDERİLEN 7 ALMAN AJANDAN BİRİ, TSK’NIN HAVA OPERASYONUNDA ÖLDÜ. İran ve İsrailli ajanların dışında Kandil'e giden 7 Alman, hem gerilla savaşı hem siyasi propaganda hem de bombalar konusunda PKK üyelerini geçtiğimiz şubat ayından beri eğitti. 7 Haziran seçimleri sonrası konsept değişikliğine giden Alman ajanlar, Kandil'de verdiği eğitimlere bir de 'şehir savaşları'nı ekledi.TSK yaptığı hava operasyonunda geberen ve Örgütte ‘Dilsoz Bahar’ kod adıyla bilinen Alman ajan Kevin Joachim'in cenazesini memleketi Karlsruhe kentine Türkiye üzerinden göndermek isteyen Alman makamları, yetkililerden ret cevabı alınca Alman Leşi Irak üzerinden Almanya'nın Karlsruhe kentine gönderildi.

Barış diyelim insanlar ölmesin

Niye gizliyorsunuz 4 özel haraket sozleşmeli öldürmüş bunların basına sızmayacak Öldüren Ölür bunlar Paralı özeltim hani askerlerinizi savaş alanında bırakıp kaçtınız herkes masa başinde kıral kesilir gene Yöre halkı o askerlerin cenazeleri sırtlayıp aldılar niye büyük devlet askerini alamadı öldürmüş işte işçileri Bakanı açıklama yapıyor Başbakan'da diyordu komandolar gitip askerleri Aldı dıyordu açıklama yaparken diyer televizyon manalarda halk cenazeleri sırtliyordu yazık çok yazık hepsi yoksul çocuklar zengin çocuklari keyif Safa içinde yoksul gariban çocukları Savaş'a herkes Barış desin

yusuf can

ne kadar da meraklisiniz suriye olmaya?

pilot

bizi zorla sokaga döküp 2 kurtıluş savaşını başlatacaklar bunun sebebi ise beceriksiz siyasetçiler olacak

SKULL

Bir taraf bitince sonu gelir sen kafanı yorma.ölümden öte köy yok.

kürdüstan

yüzlerce kürt şehidin ailesi kardeşleri yeğenleri var... acıları var... dikkatli ol

ya sev ya terk et

seni deyyuz çok iyi bilirsinde o yüzdenmi hdp ye oy vermeni utanmadan biz ne için oy verdiğimizi biliriz dersin bu şehitlerin kanı sizin ellerinzde ulusalcıların bu vatanın düşmanı olduğunu hdp ye verdiğiniz oylarla bu millet bir daha gördü..

Türkoglu türk

insallah gireriz savasada!!ozaman size namik kemali göstercez!bizim acilimcilarin acilimi ve cözümü bir bitsin,milletimiz bir ayaklansin sonra yalvarsanizda kurtulusunuz yok!tarihimize bak anlarsin

oğuz kaan

türklermi kürtlere zulmediyo birader asıl kürtler hak etmediklerini elde etmek isteyip halka zulmediolar halkın bağımsızlığını kısıtlıyolar

cann

73 leş 25 sağ PKK'lı etgisiz hale geririldi.

DONDURULMUŞ HAYATLAR.

KÖŞK BARIŞ SÜRECİNİ DONDURDU CİZRELİ LER CESETLERİNİ DERİN DONDURUCU DA DONDUR DU TÜRKİYE DE HAYAT DURDU DÖRT BİR TARAF DA KÜRTLERE SALDIRILAR BAŞLADI LİNÇLER ÖLDÜRMELER YAKIP YIKMALAR VAR HİÇ BİR YERDE HABER OLMUYOR DİŞ ÜLKELERDEN İZLİYORUZ KÜRTLERE YAPILANLARI TÜRKİYEDE HABER BİLLE OLMUYOR NASIL OLUR KÜRTLERİ ÖLDÜRMEK LİNÇ ETMEK DÖVMEK HAKARET HABER OLMUYOR VAY BE DONDURULMUŞ HABER TÜRKİYE DE VAR SONRA ISITIR HABER YAPARIZ.

sadad

paralel şuan infial yaratmaya çalışıyor ülkede...

baba rohat

bu bir savaş alışın artık ölümlere kürtler alıştı sizde alışın sonu gelmeyecek bir savaşın içine giriyoruz

Hatemi

askerin elini kolunu bağlayan kim gezizekalı çözüm sürecinde verilmeyen şehitler veriliyor şu anda ama siz kana susamışlara yetmiyor tabi daha çok istiyorsunuz aç vampirler.

VatanSever

Hiçbişey yapamıyoruz. Ne önleyebiliyoruz ne intikam alabiliyoruz? Büyük devlet dediğiniz nerde ?

CAROUSEL

kardeşim şu anda tek çözüm ne kadar taş atan toprak atan şehirde dağda eli sılahlı adam görünce vurucan yaralıcan bu kadar acımak yok .. anca böyle olur . buna her yer dahil HER ŞEHİR İÇİN GEÇERLİ YAŞA BAŞA BAKMICAN

ekrad

Allah kimi kahhar edecegini cok iyi bilir..sen gec o ayaklari..hem zulm edeceksin hemde Allaha yalvaracaksin unutma onun ismi hassa rebbil turk degil rebbil alemindir..

HAYDAR KARA

ASKERİN ELİNİ KOLUNU BAĞLAYAN AKP TÜM GÜNAH SENİN.ÇÖZÜM SÜRECİ ÖLÜMLERLE SONUÇLANDI

yalana bak

ne yalan haber yapıyorsun internet haber şehitlerden ne malanıyonuz