BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87

Cinayeti soğukkanlılıkla anlattı ve böyle dedi! En ağır cezayı...

ANTALYA'da 2 yıl önce öldürülen Fulya Özdemir'in (29) tutuklu cinayet sanığı Atilla Makta (34), ilk kez hakim karşısına çıktı. Makta, "Önce Fulya'yı yumrukladım. Bir süre sonra bilincimi kaybettim. Kendime geldiğimde Fulya'nın bıçaklandığını ve kan aktığını, öldüğünü gördüm. Suçluyum, en ağır cezayı hak ediyorum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Hüzünlü Gürbüz

Hīç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Misafir

Atık ekim ayı sevimli gelmiyecek çoklara

Misafir

Hiç beklemezdim

Misafir

Neden

Misafir

İstop ispanyol

Misafir

Al sana ispanyol

Misafir

De dur sen de

Misafir

O da ne azalıyor diye duymustum

LORD

Sert erkeğin işi belli olmaz ne zaman parlayacaği yani ,Fulya yakışmayan bir şey oldu

LORD

Sert erkeklerle takılmayun derum cok defa ama nafile ,işte sonuç

LORD

Sert ergek seven kızlar icin bir ders niteliğinde ,

Sert erkek sevenlerin yaşayabileceği tipik bir örnek

Misafir

"Hayvanlar zarar vermesin diye kaya ile üstünü kapatmış" "Anneannesinden helallik almış" Oğlum sen bir psikopatsın! Hayvan sever de olamazsın,haram-helalden de anlamazsın! Senin hakkın yağlı ipe çekilmek ama pis katillere karşı çok anlayışlı ve müşfik devletin böyle bir kanunu yok ne yazık ki!

ALLAH SABIR VERSİN...

ÖNCE KARAKTER,SONRA İŞ'İ VAR MI?SONRA PSİKOLOJİSİ NASIL TARTMADAN ERKEKLERLE TEMAS EDİLMEMESİ GEREKİR.ÇÜNKÜ BİRÇOK KİŞİ KARAKTERİNİ GİZLİYOR,HAVA ATMASINI ÇOK İYİ BİLİYOR AMA BOŞ,NE YAZIK Kİ KIZLARDA BU TİPLERLE ÇOK TAKILIYOR.ALLAH RAHMET EYLESİN,AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM.

ahmet

sen kalk isviçrede yetiş büyü.. türkiyeye gel zaten tipinden bile psikopat serseri olduğu belli olan birisi ile arkadaş ol.. kızlar nerede başıboş psikopat varsa onların peşindeler..

OFLU BABA

DUNYANIN EN ILERI ULKELERINDEDE HIRSIZLIK CINAYET SOYGUN HER GUN ARTIYOR DUNYAYI DOLASAN BIRI OLARAK DIYIORUMKI BU KONUDA TURKIYE CENNET YAPACAGIN TEK SEY KENDINI VE AILENI KORUMAK HEP DEVLETTEN BEKLEMEYIN BREZILYADA IS ADAMI ARKADASIMIN KOLUNU KIRDILAR CEBINDE NE VAR NE YOK ALDILAR GUNDUZ EN KALABALIK CADDEDE

Misafir

Ne diye Isvicre den donup geliyorsun?Hergun tavuk keser gibi insan dograniyor ulkemizde maalesef.Her Allah in gunu cinayet,siddet,tecavuz,hirsizlik,ya birde Musluman olmasaydik acaba neler olurdu ulkemizde???

Misafir

Hırsızlık cinayetler, soygun, silah kullanma her gün artıyor

  • 1