BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

CHP'nin fatura yanıtı Twitter'da dalga konusu oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, partisinin Adil Seçim Platformu'na 7 milyon lira ödediği iddiasına Twitter'dan "faturalı" yanıt verdi. Twitter kullanıcıları bilişim firmasının faturasının dahi dijital olmamasına esprili yorumlar getirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Z.z.

Bunlara değil de bunların peşinden gidenlere acırım.

Misafir

NEYİNİZ DOĞRUKİ BU DOĞRU OLSUN YALANCI PEHLİVANLAR

ergun özkan

Kusura bakmasınlar ama adamlar KDV hesaplamasını bile bilmiyor,bilişim sistemi kurmaya kalkıyor.Bu işde bir hin'lik var.

Enteresan

Bu fatura koçanı depodan çıkartılmış gibi sanki...Acaba bunlardan önceki kesilen fatura tarihi ne idi?..

Mert mert

Yapay cumhuriyetçi bunlar. Milleti enayi mi sanıyorlar.

Enteresan

Acaba bu faturalarla ilgili KDV beyannameleri zamanında verildi mi? Sonradan kesilme ihtimali üzerinde durulmalıdır..."KDV tutarı" yazılacak yere tutar yerine "kdv oranı" yazılması ne kadar "profesyonel" bir muhasebe yönetimine sahip olduklarını açık-seçik göstermektedir...Bu durumda ilgili Maliye memurları cezai işlem yaparlar gibi...Sahi KDV kanunu gereği indirim konusu yapılabilmesi için KDV tutarının faturada gösterilmesi şart olduğuna göre KDV indirim konusu yapılmadı mı?.. Dipnot:Biraz daha fazla kesilseydi mecburen e-fatura kesilmesi de zorunluydu zaten.(50.000TL)

Misafir

dünya da eşi benzeri yok chp nin..bu kadar tezatlığı yaşayan herşeyi tersden okuyan..

yunaklı

TC de bu chp kadar gerici, cahil, teknoloji düşmanı, ukala, kendini beğenmiş, sadece slogan bilen başka bir teşkilat yok.

Serkan

ilk faturanın ara toplamı kaç , ben mi toplayamıyorum

Ahmed

Zekalarının yapay olduğu belli

hakan

devletimiz artık e-fatura kullanımını yaygınlaştırıyor. bir bilişim şirketinin böyle bir fatura kullanması akıl ve mantık dışıdır. muhtemelen amatör bir grup tanıdığa el altından yaptırılmış ve dolaylı yoldan faturalandırılmış. böylece paraların nerelere aktarıldığı da sistemden kaçırılmış oluyor bir nebze. neticede YSK denetliyor verilen yardım paralarını ve parti harcamalarını

Battal Gazi

Niye beğenmiyorsunuz, arkadaşlar Taş Devrinde yaşıyor tabi ki taş baskı fatura olacak.

hasna yıldırım

birisi quantum mu demişti ? quantum faturası alalım mümkünse.

HESAP UZMANI KILIÇDAROĞLU

KIRTASİYEDEN ALINIP NOTERDEN TASDİK ETTİRİLDİĞİ ANLAŞILAN FATURADA % 18 KDV BİLE AYRILMAMIŞ.FATURAYI DÜZENLEYEN FİRMA KİM,FATURANIN SERİ VE SIRA NUMARASI NE BUNLARI DÜZENLEMEK İÇİN MUHASEBECİ OLMAYA GEREK YOK.BÖYLE UYDURUK BİR FATURA İLE MİLYONLAR HARCANIYOR YAZIK.

  • 1