BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

CHP'liler kripto AK Partili mi?

Vallahi ben bazen bu CHP'li tayfanın kripto AK Partili olduğuna inanıyorum. AK Parti'ye bu kadar da çalışılmaz ki be arkadaş ya!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 57 Adet Yorum
SOROS

AkP'liler kripto Fetö^cü mü?!

DOLMA

Boş laflar! Başkanlık-Eyalet sistemini, Reisicumhur-Yerinden yönetim diye çevirip millete yutturmaya çalışmak fesatlık değil mi?!

Konyalı

Hayır diyecek olanlara yapılan tehditler ne oluyor.Hayır diyenleri düşman vatan haini ilan ettiler.Millet korkudan oyunun rengini söyleyemiyor.

mmt

yok yok, bunlar ezelden beri aynı. bak tarihe hangi ismi verirsen ver, ülkeye zarar vermiştir. kısacası zihniyet meselesi. Dine insana yaşama saygısı olmayan çıkarcı şakşakcı iş beceremez bir kesim.

Misafir

AKP liler hariç alayı FETÖ de çık işin içinden... ayrıca lütfen kendinize gazeteci demeyin. Ne bileyim borazancıbaşı, parti yazarı falan daha iyi olur.

Yusuf Alptekin

Cahilliğiniz ve totaliter uygulamalarınız sebebiyle HAYIR diyeceğiz. Kamu çalışanları referandum gerekçesiyle maaşlarını alamıyor bu çığlığı duymadınız. Sandıkta hesaplaşacağız!

EVET

ÜLKEM İÇİN EVET DEMEK BOYUN BORCUMUZ.

Tayyip CIA AJANI MI?...................

Mehmet Dülger . bilir isin kimdir?...... Ne söyledi?............ “CIA eski Türkiye şefinin 2006’da Beyaz Saray’a sunduğu bir Türkiye raporu var. Raporda, ‘Eğer ABD’nin çıkarı Türkiye’de bir federal devlet kurulmasıysa, mutlaka ve öncelikle yargıyı, orduyu, meclisi ve hükümeti tek elde toplayan başkanlık rejimine geçilmelidir. Tek adamı ikna etmek, birbirini denetleyen yapıyı ikna etmekten çok daha kolay olacaktır’ deniyor. Sonuç olarak bu Anayasa değişiklik paketi, bir ABD projesidir.”

evet

Evet demek bize elzem oldu... Gün geçtikçe ne kadar millet ve devlet düşmanı pkk sevicisi katil varsa hepsi hayır çatısı altında toplanmaya devam ediyor.

Misafir

BUNA YAZACAK YORUM BULAMIYORUM...YORUMSUZ

Misafir

canım ayran içmek istiyor da hevesimi 16 nisan akşamına sakladım..

ayran

Adam görünümlülere soru sorulur, mesela kaç başkan yardımcısı olacak, başkan yardımcılarının görevleri neye göre belirlenecek, başkan yardımcısı olma kriterleri neler, adam olan buna cevap verir önce, sürekli karşıyı suçlamayı bırakıp önce adam olmak lazım..

gencoglu

misafir 05 Nisan 2017 09:05 rumuzlu zavallı neden evet denmesi gerektiğini aç 18 maddeyi oku başkasının demesine ne gerek var okuma yazman yoksa birine okut haliyle okumadığın için böyle zırsaçmalıyorsun

Misafir

KHK yetmedi CBK olsun, yasasız hukuk olsun............ KHK’lerin yerine cumhurbaşkanlığı kararnamelerinin (CBK) olsun!.........Artık KHK, bakanlar kurulu kararı, üçlü kararname gibi kurul imzalı hukuk belgeleri yerini tek imzalı CBK’lere bırakacak.

MATES

ARTI YUNANI DENİZE DÖKÜP SONRADAN ONLARLA SIKI FIKI DOST OLANLAR KİMLER

UYAN UYAAAAAAAAN!

Tek adam Diktatörlüğü ile Düşman İşgalinin ne farkı var?......

Misafir

harika yazmıssın eline diline kalemine saglık

Misafir

Kimyasal Gaz Kimde Var?.......................

Misafir

Kimyasal Gaz Kimde Var?.......................

Misafir

18 madde mevcut.. 1. maddeyi okuyorum "partili Cumhurbaskani" yaziyor.. Gerisini okumuyorum bile.. HAYIR!.. hemde yüzbin kere HAYIR!

Misafir

Suriyeliler ülkelerine geri gönderilmedikce "evet" demeyecegim..

ÖZER EKİZ

ELİNİZE DİLİNİZE SAĞLIK CHP ZİHNİYETİNİ ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSINIZ.

zmc

ALLAH senden razı olsun Süleyman Bey.

Misafir

bu Anayasa kabul edilirse; hepimiz bir kisinin iNSAFINA terk edilecegiz..Vallahi de billahi de BABAM bile olsa HAYIR oyu verecegim.

Misafir

18 madde mevcut.. 1. maddeyi okuyorum "partili Cumhurbaskani" yaziyor.. Gerisini okumuyorum bile.. HAYIR!.. hemde yüzbin kere HAYIR!