BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

CHP'li vekilin şehit cenazesinden paylaştığı fotoğraf olay oldu

KASTAMONU'da cuma günü, şehit Jandarma Uzman Çavuş Arif Demir'in cenaze töreninde çekilen bir fotoğraf karesi, AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir ile CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş arasında tartışma çıkardı. Mehmet Demir zehir zemberek yanıt verince Barış Yarkadaş'dan bir fotoğraf daha geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
YUMRU

EEEE HAKİKATTEN GÜLÜYOR. O KADAR DA DEĞİL. GELME MADEM KARDEŞİM, GELMEK ZORUNDA DEĞİLSİN

Misafir

chpli vekil reis kadar poz veremiyor. oysa reisiniz, şehit cenazesinde dizçökmek şöyle dursun, şehidin kutsal tabutuna yaslanarak siyaset yapabiliyor. ve bu ayıplı harekitini her şehit olduğunda ölüye veya şehide umursamadan gittiği yerde ısrarla saygısızlık yapıyor.

vatansever

Allah belalarını versin bunların...ateş düştüğü yeri yakıyor,maalesef.....

Misafir

chp put partisi. bakınız eserlerine

saenes

chp mi. din. düşmanı

Misafir

İyiki bu ülkede CHP var, yoksa çoktan yok olmuştu vatanımız, varlıklarımız, Cumhuriyetimiz.

yüzdeyüzmilli

Baris Yarkadas ve onun gibi terör sevicilerinin konusmasi gereken en son konu sehitlerimizin cenazeleridir. Ancak gel gör ki resimdeki milletvekilleri her türlü sözü hakediyorlar!!! Terörist cenazelerinde boy göstermeye alismis olan CHP'li milletvekilleri olsalardi bunlar yerin dibine sokmustuk haliyle. Ancak bu iki milletvekilinin de onlardan asagi kalir yani yok!!! AYIPTIR REZILLER!!!

mniksek

BARIŞ YARKADAŞ SIKIYORSA TERÖRİST CENAZESİNE KATILP GÖZ YAŞI DÖKEN CHP Lİ VEKİL MAHMUT TANAL, GAMZE İLGEZDİ VE SEZGİN TANRIKULU'NUN FOTOĞRAFLARINIDA PAYLAŞSIN...

Misafir

CHP BU ÜLKENİN HEZİMETİDİR.

  • 1