BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Cemal Kaşıkçı cinayetinde ikinci ses kaydı çıktı Abdulkadir Selvi yazdı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Suudi infaz ekibi Kaşıkçı gelmeden 15 dakika önce kendi aralarında infazın nasıl gerçekleştirileceğini konuştukları ikinci ses kaydının bulunduğunu yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Ahmet akman

Konsoloslugun icinde olan sesler nasil kayit edildi, eger bu iste konsoloslugun icine bocak yerlestirme varsa bu turkiye icin buyuk bir rezalet ve suc.

Misafir

CINAYETTEN KIMIN HABERI VARDIKI NASIL İMHA EDILECEGININ SES KAYITLARI OLUYOR BILINDIGI İÇİNMİ SES KAYDA ALINIYOR TURKIYE NE ISTIYORDA BEKLENIYOR TAKSITLE SU ZAMAN GIBI KONUSULUYOR PARA VERILIRSE ORT BASMI EDİLECEK NEDIR ANLATIN NASIL MUSLUMANIZ ALLAHIN VERDIGI BIR CAN İÇİN SUS VEYA KONUS OLUYOR

Misafir

kayitlar henüz aciklanmadi ,cünkü suudulerle pazarlik yapiliyor, eger istediklerimizi vermezlerse hepsi her hafta parca parca aciklanacak sen merak etme, dis isleri böyle yürüyor, yani elimizde hepsi koz.

Ata

Pirensin talimatı olmadan bu cinayet işlenemez. Cümle alem bunu biliyor. Kimse böyle birşeyi kafasına göre yapıpta öleceğini bilerek sudiarabistana DÖNMEZ ... Adamların çantasındaki görüntüler bile yeterli delil zaten . Tüm batı prensi kurtarma peşinde çıkarları doğrultusunda. Ahlaksız sudiarabistann dışişler bakanı iç işlerimize karışamazsınız diyor ulan şerefsiz sen Türkiye ye 15 kişilik ölüm timi yollayıp böyle konuşursan Türkiye senin aklını alır , iç işçileriniz mi kaldı sizin ..!!! zaten ABD kucağındasınız, her şekilde....

Misafir

ayıdan post araptan dost olunmaz

Misafir

batılı liderler kaşıkçı cinayetinin ses kayıtlarını dinlemişler.erdoğan herkesi dinlettik dedi.ama,türkiye ses kayıdının içnde neler var bilmiyor.buradaki kamuoyundan sakalnıyor.bir cinayet,türkiye kamuoyundan saklanacak devlet mahremi mi?niye?

Misafir

CUMANIN BU VAKTİNDE SUDİ ARABİSTANI MEKKE MEDİNE HARİÇ YERLE BİR ET ALLAHIM.MAZLUMLAIN İNTİKAMINI AL ALLAHIM.ARAPLARIN SOYUNU TÜKET ALLAHIM.

meryem aslan

diri diri kız çocuklarını topraga gömen zihniyet hortlamış.

gizli işler deşifre olacak mı

istihbarat örgütlerinin nasıl çalıştığı açığa çıkacak diye hiç kimse bildiğini söylemiyor ama her şey açık bu belli

xxx

Müthiş bir satranç, ustaca hamleler. Belli ki Türkiye ya uyarılmış ya da kendi olayları çözmüş. Ancak sonuca giden süreci iyi yönetmeye çalışıyor. Suudi yöneticiler petrol ve paranın kendilerini, görünmez ve duyulmaz yaptığını düşündüler herhalde. Buradan uluslararası arenada bölgelere göre değişken kutuplaşmaların olduğunu söyleyebiliriz. Burada Türkiye; sadece Osmanlıyı değil,binlerce yıllık tarihini kovalayıp Dünyaya kim değil kimler olduğumuzu öğretmekle görevlidir.

adem

bu işi de müslüman olduğunu söyleyenler yapıyor. suud israil ve abd tuzağına düştü. türkiyeyi de uçuruma çekmek istediler ama istihbaratımız iyi çalışmış. mit, emniyet vs. hepsine tebrikler. aferin aslanlar...

Xixway

Veliaht Selman ve Trump un damadı kushner vede Mossad şefi sorumludur bu cinayet ten ..üç ü idam edilmeli!

  • 1