BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.444,41

Canikli: Bu sistem güçsüz yönetimler için

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Amasya'da gündeme ilişkin çarpıcı mesajlar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
2010'da evet deyince aldatılmıştık

Ahmet Necdet SEZER tek başına gezerdi. Kimseden korkmazdı. Trafik kurallarına uyar ve uymayanları da uyarırdı. RTE ise binlerce kişiden oluşan koruma ordusuyla gezebiliyor. Kendisi hiç bir kurala uymuyor vali ve kaymakamlardan uyanları da uymamaya teşvik ediyor. Şimdi kim güçlü!?

2010'da evet deyince FETÖ gelmişti

Parlamenter sistem güçlü yönetimlerin işidir. Yönetim gücünü her türlü etkiye açık olan tek adama verince sistem güçlü olmuyor. Örneğin Saddam, Kaddafi, vs yönetimleri.

HASAN BAL

O PKK LILARLA SİZ İŞBİRLİĞİ YAPARKEN SİZİ ELEŞTİRENLERE KAN İSTİYORLAR DİYE SUÇLAMA YAPIYORDUNUZ

Misafir

Öyle bir zaman geldiki CHP bir şeyi doğru bile söylese yerden yere vuruluyor neden çok uzun süreli bir parti ve yaptığı hatalar, yaptığı hata dinle ilgili bu İslam ülkesinde laiklik adı altında bunu iyice abarttı şişirtti çığrından çıktı bir zamanlar CHP de itibarlı bir partiydi lakin bunlarla halkın çoğunluğunun gözünde itibarı yerle bir oldu,işte bir anda olmuyor zamanla çünkü halkın tanıdığı tölerans yavaş yavaş bitti ve ne derse sözüne itibar eden yok,AKP hatada yapsa ne yaparsa yapsın o hataları çoğunluk görmezden geliyor,CHP diyor bunları biz yapsak Kıyamet kopardı,bu hatalar tekrarlanıırsa halkın töleransı biter AKP de o hatalara devam ederse onunda itibarı bitecek ne olacak CHP den hiç bir farkı kalmayacak daha beter olacak

Şeytanın sor dediği

AKP'nin 15 yılda “güçlü devleti” bir türlü inşa edememesinin sebebi nedir? Bu işin altında ne var arkadaş? Yine birileri birini kandırıyor mu?

CEVAP BEKLENIYOR

Müfredatın aciliyeti niye?...Erdoğan bugün ne istiyor da yapamıyor? Erdoğan ne istiyor da Meclis'ten geçiremiyor? Açılım istedi, yaptı. Açılımı kapatalım, dedi, kapattı!.

Misafir

Bir yanda IŞİD terörü, diğer yanda ağır bir ekonomik kriz var. Ülkede istikrar yok. İnsanlarda güven yok..Başkanlık seçimi tartışmalarıyla yine bölündük. Müfredatın aciliyeti niye?

  • 1