BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99

Burkay PKK-istan'a razı değilim diyor!

Kemal Burkay, "Bir PKK yönetimine razı değilim. Ama Kürt halkının özgür olmasını istiyorum." diyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
EBU SUUD

TESLİMİYETÇİ BUNAK

demi

bak burkay diyorlarki senin dediğin dilde mesela 7865978429 harfle yazamazmışınız doğrumu.türk milleti pkk ihanetini hiç bir zaman unutmayacak ve affetmeyecektir hükümetlerin hafızaları zayıf olabilir hükümetler gelip geçicidir ileriki yıllarda herkes hainlerin sonunu görecektir.şu an kobanide olduğu gibi.sahipleri sürüsünü pkk kurtarmaya çalışıyor ama nafile kobanide n sağ çıksalarda başka yerlerde helak olduklarını görürsünüz.yarın şartlar değiştiğinde önce emperyal sahipleri pkk sürüsünü yok edecektir tarihtede hep böyle olmuştur.

Mehmet Gözükara

Ne federasyonu.. avucunu yalarsın. Federasyon Türk milletini yok etmek isteyen Almanya ve diğer avrupalı kalleşlerin sinsi planıdır. Çok mecbur kalırsak yada bırakılırsak bölünmeyi federasyona tercih ederiz. Kardeşlik masalları ile bizi kandıramazsınız.

koban

burkay bak eyer gerçekten dersimli olsaydın ismin kemal olmazdı ortadoğuda silahlı gücün yoksa külesin sen akdeniz şirinle gölümse

amed andok

senın ne mal oldugunu erken anladıla kendini pazarlamaktan vazgec hiçbir değerin yok

salih

hala sayıklıyorsun kürt halkı son seçimlerde kuyruğundan tutup attı seni.miadın doldu hadi güle güle.

Zeynep

Sayın Burkay , Siz Güney Kürdistan 'ı hala federe devletin bir parçası federasyon olarak görüyorsunuz ; oysa ne Barzani Kürdistan'ı , ne Suriye Kürdistan 'ı artık federasyona dahil degil , an itibariyle birleşik bir devlet ; dolayısıyla Türkiye'nin de artık federe devletçiklere gereksinimi yok , en fazla bölgenizi verir , bizler kendi bölgemizde Türkiye , sizler de Kürdiye (pardon Kürdistan :))) olarak devam edersiniz ! Sizin federasyon niyetinizi çoktan aştı son olaylar ve son savaş ; gözünüz halen Batı 'da federasyon demekle ama üzgünüm ...geç kaldınız !!:))

ardilamed

devlet baktiki hicbir tabanin yok,kullanip kenara atildin.

  • 1