BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Bu adamın darbecilerden ne farkı var?

'Canım çok yanıyor, bir ağrı kesici iğne vursanız' diyen 15 Temmuz gazisinin başhekimden aldığı cevap, darbecilerin sıktığı kurşunlardan daha beterdi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 87 Adet Yorum
Misafir

Bu yorumu muhtemelen başhekim yada yakınları yazmıştır

Misafir

Zevkle okuduğum yazılarınızdan kesinlikle şu başhekim Nurullah Zengin ile ilgili yazdığınız yazılar ve makaleler istisna. Çünkü bu sefer çok kötü çuvallamışsınız. Keşke biraz daha dikkat etseniz de, meseleyi iyice araştırsaydınız. Bu sefer, şu yılarca eleştirdiğiniz ve beğenmediğiniz Sözcü ve Cumhuriyet safına düşmüşsünüz. Bence acilen bu meseleyi yeniden gözden geçirip düzeltin. Dost tavsiyesi!

myildiz

Koca Cumhurbaşkanı'mızın talimatına rahmen onu orda tutan güç kimde?

Misafir

MASALLARA SON !_________________________________BİNALİ YILDIRIM’A ACİL ÇAĞRIMIZDIR; İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ’IN NİÇİN İSTİFA ETTİĞİ HEMEN AÇIKLANMALIDIR____________

Misafir

_Bu Durum Psikolojik sorunlarının habercisi midir?.........................

Misafir

Bu yazılanlar gerçekle yakın ilgisi yok.

zahid

Süleyman Bey , 15 Temmuz ihanet girişimi sonrası yurtdışı görevi bitip meydanların nabzını yokladıktan ve fetö alçaklığına hizmet edenlerin tutuklandığına şahit olduktan sonra memurların tüm izinleri iptal edilirken Diyanetten ücretsiz izin almayı başarıp izini kaybettiren adamlar hala müftülük internet adreslerinde kurumun personeli olarak yer alıyor. Bu işe kim dur diyecek.

Misafir

GECE 0030 DAN ERTESİ GÜNE KADAR HASTANEDE HASTALARA MÜDAHALE ETTİK GÜVENLİK KAMERALARINDAN GÖREBİLİRİZ a.a. :))MERAKINIZI GİDERDİYSEM NE MUTLU SİZ NEREDEYDİNİZ?????????? BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ İFTİRA BÖYLE BİŞEY DEMEKKİ

EL İNSAF

GECE 0030 DAN ERTESİ GÜNE KADAR HASTANEDE HASTALARA MÜDAHALE ETTİK GÜVENLİK KAMERALARINDAN GÖREBİLİRİZ a.a. :))MERAKINIZI GİDERDİYSEM NE MUTLU SİZ NEREDEYDİNİZ?????????? BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ İFTİRA BÖYLE BİŞEY DEMEKKİ

a.a.

el insaf gercekten darbe gecesi nerde oldugunu cok merak ediyorum :):):)

Misafir

NURULLAH HOCA ADAM GİBİ ADAMDIR BENCE SİYASİ OLARAK LİNÇ EDİLMEYE KALKILIYOR.PEKİ O ZAMAN DURDUN SUSTUN ŞİMDİMİ KONUŞUYORSUN.BU ATILAN İFTİRAYI KİMSE KAYITSIZ KALMASIN.SİZİN YÜZÜNÜZDEN DEMİRİN TUNCUNA İNSANIN ... KALACAĞIZ.İYİ VE DÜRÜST İNSANLARA ÇAMUR ATMAYIN.

hasan baran

bu millet ne bu memleketi boş bırakır nede reisi. kimsenin endişesi olmasın bu yaşananların elbet bir gün cezası verilecektir. fakat gün bu gün. içerdeki hainlerle dışardakiler bir olmuş ülkeme saldırmadıkları gün yok. mevelam layıklarını verecek inşaallah..

Misafir

Mezarlık saldırganlarının ifadesi Süleyman Soylu'yu yalanladı

EL İNSAF

DARBE GECESİ HASTANEYE EN ÖNCE KOŞUP BAŞHEKİMLE SEDYE TAŞIMAK DAHİL HERŞEYİ YAPMIŞ BİRİ OLARAK BU YAZILANLARA İNANMIYORUM. BU OLSA OLSA GÖREVDEN ALMAK İÇİN BİR BAHANE. ASIL NUMUNEDE ETKİN OLAN (DEMİREL DÖNEMİNDEN KALAN HERKES HANGİ YAPI OLDUĞUNU ANLAMIŞTIR) YAPILARIN İFTİRASIDIR BAŞKA BİRŞEY DEĞİL.HER YAZILANA SEVDİĞİN YAZARLAR BİLE OLSA İNANMAMAYI ÖĞRENMİŞ OLDUK.

Misafir

vicdanları sızlatan buna benzer onlarca olay var. Adam fetö' de mütevelli açıktan dönmüş, şimdi 15 temmuz için meydanlara koşan insanlara ceza veriyor. Bir çok kurumda mücadele ediliyormuş gibi yapılıyor. Bunun sonucu göz yumulanların faturasını maalesef ödeyeceğiz.

vatandaş

Sonrada sağlık çalışanına şiddete hayır,

DOGRU HABER YAPIN

İNSANLARI KARALAMAK BU KADAR KOLAYMI VEBAL ALMISSINIZ .

Misafir

Diyelimki bir kurum calısıanı ile ilgili ciddi bir sikayet suçlama var.Bunun soruşturmasını kendi kurumu değil o kuurmun bağlı olduğu bakanlıktan bir denetlemee kurulu yapmalı. Aksi halde doğru bir sonuç alınamaz

Misafir

CiMER ve BİMER'e binlerce başvuru yapılıyor .Bunlar ne kadar dikkate alınıyor tartışmalı.BİMER ve CİMER bir sikayet varsa bunu direk olarak kurumdan soruyor oysa bunu kurum dışından bir birimin yapması gerekir. Diyelimki suçlanan kişi bir kurumun yetkilisi siz bu konuyu araştırmayı kurumdan soruyorsunuz son derece sağlıksız ve mantıksız bir yaklaşım. Bu anlayışın değişmesi gerekir.

Ali

devlet uyuyormu ? fetocular iş başında kimse ilgilenmemiş.

Ali

E DEVLET NERDE BUNLARI YAPANLARI NEDEN YAKALAMIYOR.

MİSAFİR

BİRAZDA ÇANAKKALEYİ BİRAZDA DUMLUPINARI ANLAT YARIN RÜZGAR TERS ESTİĞİNDE TIPKI ÇANAKALEDEKİ VE DİĞER ŞEHİTLERİMİZ ARTIK ANMAZ OLDUĞUNUZ GİBİ 15 TEMMUZUDA UNUTACAKSINIZ PARA ERK KİMDE SİZE GÖRE KRAL O..

Misafir

Eskinin din allah afyonunun yerini şimdi darbe hurafeleri aldı

Misafir

Devlet parasıyla Pensilvanya tatili yeni akit gazetesinden mehmet ozmenin Ankara Numune Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurullah Zengin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve AK Parti hükümetini hedef alan bazı isimleri himayesine alarak nasil koruduğunu cok daha iyi gorursunuz

Misafir

Dünya bu darbe hikayesine ağzını bıraktı başka yeriyle gülüyor artık. Sokaklarda her şeyi yakıp yıkmaya hazır tekbir getiren kalabalıklar….................. Başı kesilmiş askerler… Korkmuş ve sinmiş bir Türkiye…