BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.444,41

'Brunson bırakılırsa döviz krizi hemen bitebilir'

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın danışmanı John Bolton, Türkiye'yi hedef alan ekonomik saldırılarla ilgili itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunarak, "Türkiye Brunson'ı bırakırsa döviz krizi hemen bitebilir." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

Madem ABD "Türkiye'ye dış politikada diz çöktürme operasyonunun kamuflajı olarak kullanılan tutuklu rahip Brunson davası ile birlikte TL'de son 1.5 ayda yaşanan düşüşün ardında ABD'nin 'kur saldırısının' olduğu tescillendi". Peki neden rahibi birakmiyorsunuz? Adamlarin elindeki kozu alirsiniz, bu mesele deniz yücel meselesine benzemedi dimi?

ÇOOK SAÇMA ...??

VERİN OZAMAN AMA DÜZELMEZ TABİİKİ, YILLARIN NETİCELERİ BUNLAR RAHİBİN DEĞİL....

TRAJİ KOMİK LAFLAR.......!!!

SADECE BİZİM BAHANEMİZ ORTADAN KALKAR,BU NEDENLE DE BIRAKMAYIZ,EKONOMİ BİR ADAMA BAĞLI OLABİLİRMİ,O ZAMAN TASARRUF TEDBİRLERİ NEYİN NESİ??BU KADAR KIRILGANSA ZATEN TÖKEZLEMİŞ DEMEKTİR,CARİ AÇIĞIDAMI RAHİP YARATTI,İTHALATIDA MI O HIZLANDIRDI,NE ADAMMIŞ YAV.

Misafir

Dövizini bozdurdun, tebrikler! Hangi AKP'li dövizci aldı acaba!?

ihsan

o kararı ancak mahkeme verir densizler b izde sideki gibi uydurma mahkeme yok

Misafir

ha ha ha ha ha sen gitte ananı kandır alçak amerika

haykiris

TC.Devleti abd,leriyle tum baglari koparmak icin ve tam bagimsizliga giden bu durusu cok sert sergileyip NATO,uyeligini askiya alip Turkiyedeki ABD,leri uslerini tamamen kapatip yonunu rusya,cin ve Turkiye cumhuriyetleri ve afrika ulkelerine dondermeli.hemen yanibasimizda binlerce tir ve ucak dolusu DEAS ve PKK ya silah verip onlari kullanarak Turkiyeyi bolmeye calisan ABD,leriyle ne mutefiklik nede NATO uyeligi yaparak batiya bekcilik yapmamali TURKIYE.komsumuz IRAN,kadar olamiyorsak Turk milletine ve devletine yaziklar olsun.

Iktisat

ABD nin 'isteği hiç bir zaman bitmez. Bunlsr kukla ister.

Misafir

Eee bu ABD nin yaptığı şerefsizlikten başka bir şey değil ki... abd hep böyle işlerini yürütüyor ne lanetli bir ülke ya...

Misafir

Papaz As gelmis gibi oldu resmen. Dusunun ekonomik kriz yuzunden secimi one alanlar sindi koro halinde papaz yuzunden diyor. Boyle papaza can kurba. Iyi bakin haaaaa!!!

Sarı

Allah Reisi ve vatanımızı içimizdeki ihanetçi örgütlerden ve onların efendileri şer güçlerin düşmanlıklarından korusun. Papaz Brunson falan bahane.

Dsds

Yorumların neredeyse tamamı güzel ülkemizin lehine olmasına rağmen bu yorumlara verilen oylar çoğunlukla olumsuz. Şaşırdık mı? Hayır. İçimizdeki hainleri, kanımızdaki virüsü temizlemeden hastalıktan tam manasıyla kurtulamayacağız. Gerçek bu. Ha bir gerçek daha var o da şudur ki; yüzyıllardır bu millete savaş açıp, hainlik yapıp da gazabına uğramayan, nasibini almayan kimse yoktur. Siz de bu gazaptan payınıza düşeni alacaksınız elbet.

RAKICI HALİL

ABD GÜVENMİYORUM CHP GİBİ AKŞAM BAŞKA SABAH BAKA...

ccc

ver papazımızı al papazını birde zararımızı karşıla belki anlaşırız..

Misafir

Yorumlarin likeina bakinca fetosun adamları dolmuş buraya

Emin Can

Pastör mü papaz mı misafir 00:19??? Ya da sen hangi ülkenin kız çocuğu veya hizmetkarısın??ve bu sayfada neden yorum yapıyorsun,misafirsen asıl ülkene dönsene!!!

Misafir

AKP İthalata dayalı ekonomiyle ülkeyi de Türk Lirası'nı da batırdı? suçlusu Pastör Brunson! oldu!.......................

Dünya misafiri

Tam da böylesi zamanlarda 'Sarı Öküz' hikayesini hatırlamak lazım sanırım. Bir taviz başka tavizler getirir ardından. Umarım öyle bir yanlışa düşülmez..

Hastürk

Feröcüler az kaldı amerikadaki papazınızıda alıp beınson papazıyla aynı koğışa koyacaz, artık koğuşta dinler arası diyalog yaparsınız

YORGUN DEMOKRAT AHMET KAYA

kendini DEVLET zanneden (fetö,daiş,pkk vb örgütler) hainlerin sonları geldi Türkiye artık eski Türkiye değil.

Mehmet Soylu

Fettaşinler yorumlarda hazımsızlıklarını gizleyememiş. Batıramadıkları ülkemizi aracısız olarak amerikalıların batırması için beddua seansları, ikiye katlanmış twitler ile yetinmemiş , haber yorumlarına aleyhte oylar verip itibar suikastleri yapıyorlar akılları sıra. Siyonistlerin ve fettaşinler dahil tüm terör örgütlerinin sonu geliyor, abd çöküyor, görünen oki 10 dan geri sayım başladı. Kurtarırları tek, dünya savaşı çıkarabilmeleri idi fakat onuda beceremiyorlar, fettaşinler gibi uşak devlet yöneticileride beceremediler. Arap uşak kırallarıda gidici, yalancı bahar değil hazan mevsimi geldi. Tek tek tel tel düşüyorlar.

Misafir

Bırakın Yunanistan’a tatile gitmeyi, “Yedik içtik…” diye böbürlenmeyi, bu gidişle Edirne’den dışarı burnumuzu çıkartamayacağız. Ben demiyorum; rakamlar böyle diyor: 1 EURO 7 TL Lale Devri bitti!

abdullah

Yusuf a olumsuz oy veren ruhsuzlar neyin peşindesiniz

Misafir

devlet yetkilileri tasarruf etmeli. vasita, yakit. elektrik. su vs herseyde ergonomik tadarruf. en az 6 ay herkes maadlarimdan feragat etmeli. sürekli memur almakla nereye kadar...

Emin Can

Şu şeytan papaz başımıza iş açacak;onu bırakıp İncirlik’i Nato askeriyle sınırlandıralım..deccal ABD’yle pazarlık yapmaya çalışmamız doğru deil şun,önce yeni ittifak ve pazarlarla ülkemizi güçlendirelim!!!