BIST 10.289
DOLAR 32,22
EURO 34,73
ALTIN 2.455,57

Bosna Ve Suriye'den Sonra Sıra Türkiye demi?

Bir toplumun ahlakını bozmak istediklerinde önce kadınları hedefe alıyorlar.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
cem

sende cubbelininin arkadasimisin nedir. gec yerine otur agzini kapat

hakan

sen Türkiye Cumhuriyeti Devleti kadınlarını aptal mı sandın?

ORTADA

HAYIR HESAPLARA GÖRE İRAN'DA. TÜRKİYE KENDİ RIZASI İLE BÖLÜNECEK!

internethaber ne der?

internethaberin moderatörü bu yazıya ne der acaba?

gencolgu

çok güzel bir yazı olmuş muhakkak herkesin okuması lazım

yılbaşı kutlaması

bu yazar gece kulübünde ölenlerin alkollü ve açık giyinip yılbaşı kutladıkları için ölümü hak ettiklerini ima eden bir yazı yazmış tabiki ancak bu kadar ima edebilir bunun suç olduğunu biliyor.

Misafir

Olması gereken İslam algısı nedir o zaman. Onu belirtmemişsiniz. Dünya terk edilerek ahiret kazanılmaz demişsiniz. Asıl Dünya terk edilerek ahiret kazanılır bence. Toplumda herkes araba, ev sahibi olayım diye uğraşmakta. Bunun İslam' a olan zararını göremiyor musunuz?!

Misafir

Savaş ve yıkımlar sonrası sahsi mülk tapuları, eğitim belgeleri,şehirler,köyler,sokaklar adı,elektrik su teğmin şekli,imarı değişmekte. Her şey sil baştan...ve her şey para tapu sertifika vergi... tekrar yapılmakta. Eski yaşam standartı için 3 nesil savaş ortamı yokluk sefillik dış dünyadan kopuk bayrak dil vatan olmadan vize alma iş bulma kurma...onları düşünerek birleşim tek yurek tek devlet bir olmamız gerekmekte...

Kemal Kelle

Bazı TV kanallarının kasıtlı ve çanak tutması,internet ortamı,büyük günah zinanın suç sayılmaması,üniversite gençliğimizin kontrolsüz ve başıboş olmaları,bir gün öleceğimiz ve büyük hesaba çekileceğimizin unutulması gibi sebeplerle şeytanın kulluğuna talip, Suriye ve Bosnalı müslümanım diyen ve şiddetli imtihanlara yakalanan insanlarımızın akibetine aday nesil var bu ülkede.Radikal düzenlemelerle , batının ‘’insan hakları-özgürlük ‘’gibi kılıflarla dayatmalarını geri püskürtüp Osmanlı torunu olduğumuzu her ne gerekiyorsa hatırlatmamız gerek.Burada başta hükümet ve hepimize büyük iş düşüyor.Aksi durumda (Allah muhafaza) Fetö’nün ‘’Haçlılar sizin namusunuza ilişmezler’’ garabetinin en kötüsünü yaşatır Allahu Teala.

ne kafa ama

japonlar imtihandan geçmiyor biz geçiyoruz ne kafa ama.....

sen den yazar olmaz.

felaket tellallığı yapacak kadar ufalabilen insan hiç yazı yazamıyor demek hiç mi ukuslar arası politikalardan haberin yok da insanların yaşantısından oluyor diyorsun yazık vah vah.

gerçeklerden uzak.

ingiltereyi abd yi ve onun gayri resmi güçlerini ortalığı karıştırıyor diye suçlamayan yazar kalkmış onlar yaşantıları nedeni ile bu iç savaşı hak ettiler diyor ben de allah akıl fikir versin yazarımıza diyorum.

  • 1