BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Biz daha çooook “kahrolsun İsrail” nutukları çekeriz...

“Dostlar alışverişte görsün” kabilinden yapılan açıklama ve kınamalarla biz daha çooook “Kahrolsun İsrail” nutukları çekeriz.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Erol Baron

İmam hatiplilerin özlediği ve eskiden olduğu gibi savaşların at üstünde ve kılıçla yapılma kuralı tekrar getirilirse, biz 1948 de kurulan İsrail ve 1776 da kurulan ABD'yi yenmekle kalmaz 1529 da alamadığımız VİYANA'yı bile Osmanlı topraklarına katarız ama delikli demirler icat olunca güç dengeleri yer değiştirdi.

ayasofya

saat 5 e kadar müze olan ayasofya 5 den sonra ramazan oruç yaşıyor içinde kuran minarelerden ezan okunuyor az kaldı ayasofya namaza da başlayacak.ya adam gibi yaşayacağız yada adam gibi öleceğiz 15 temmuz un anısına aslında çok önemli bir anıt olabilir yeniden ayasofya camisi

Erol Baron

Acil olarak nazardan koruyan birer muska takalım, çünkü bizim 3.hava alanımızı çok kıskanıyorlar -:)

Misafir

Doğrusu böyle düşünse idik, Almanya'dan, İspanya'dan, Rusya'dan kaçan Yahudileri kim kurtarırdı?!

mevhibe inal

Filistin'deki HAKSIZLIĞI-ZULMÜ-KANUN TANIMAZLIĞI hiçbir mazeret örtemez. Dünyada insanım diyen kimsenin bunu görmezden gelmeye hakkı yoktur. Şimdi MESCİD-İ AKSA'NIN ALTINI OYUYORLAR ona odaklanma zamanı.

mevhibe inal

Katkılı-boyalı-besin değeri olmayan gıdalardan uzak kalmak, Bizi-Sularımızı-Toprağı zehirleyen temizlik malzemelerinden uzak kalmak, evde nefes aldırmayan sentetik eşyalardan uzak kalmak için Yerli-Doğal ürünlerle kendimiz yapabilir, köyünden-kasabasından getirtebiliriz. Biraz araştırma, biraz zahmet, ekranlardan uzak kalmak bizi bağımlı olmaktan kurtarabilir.

Misafir

Türkiye Müslümanları kimse onlarla yola düşün gidin Kudüsü kurtarın. Biz Türk Milletiyiz....

Misafir

yeni fabrikasını açtı reis, içmelisin :))))

mevhibe inal

En başta çok fazla yiyip-içiyoruz. Bütün zenginleşen ülkelerin insanları OBEZ. Kurtuluş savaşında gencecik ve savaşan insanlar 1 dilim ekmek, üzüm hoşafı ile günü geçirdiği, üstelik gazilerin 95-1000 yaşına kadar yaşadığı ortada iken bizim bugün yaptığımıza TIKINMA denir.

mevhibe inal

Pek bir güzelleme olmuş! İnsanın-hayvanın-doğanın gözünün yaşına bakmadan Tekelleşen, Tekelleşirken yerli şirketleri-çiftçileri-kaynakları yutan, Kimliğini yerli ortaklıklarla gizleyen, Gıda-İlaç-Kimya-Tohum-Medya-Finans-Enerji Tekelleri birleşerek dünyayı nefes alamaz duruma getirenleri. Doğaya-İnsana zarar vermeye, gelişme denemez.

Hasan Paşa

Silkinip kendimize gelme zamanı geldi de geçiyor. Midemiz işgal altında. Önce gıda gibi teel ihtiyaçlarımızı nerden - kimden aldığımıza bakarak boykot edebiliriz. Mustafa Bey haklısınız. ama bu mesele 3-5 gün sonra unutulmasın tekrar. Ben 12 yıldır Coca Cola içmiyorum mesela.

önce kendine baksana

israil in hangi menfaatine DUR ! diyebiliyorsun,akaryakıtından suyuna kadar herşey,güvenliğinden pazarına kadar her alan onun menfaati için değil mi?

Misafir

Bu sorunun tek bir cevabı var... "Türkiye'de kaçak elektrik kullanımında peygamberler şehri Urfa birinci,sahabeler şehri Diyarbakır ikinci,Gavur İzmir sonuncu oldu!"

dinci

yapılan mitingler işe yaramıyor mu,tüüühh,halbuki milyonlar israili lanetlemişti,e dua da ediliyor yıllardır,demek ki dualarda kabul olmuyor,size birşey diyim mi mustafa bey,filistinde ölen masum insanların tek sorumluları müslümanlardır net olarak onlardır,din din din başka birşey bilmeyen dincilerdir,üretemeyen teknolojiyi şeytan işi gören dincilerdir.

halk

neden açık açık hükümet diyemiyorsunuz sayın beşer,diğer islam ülkeleri üzerinden bizim hükümeti eleştirmek kolay tabi.

Misafir

yıllarca kahrolsun israil dedikçe israil dahada güçlendi daha da keyiflendi.bırakın artık bağırmayı.israilin kahrolduğu falan yok.adamlar dünyaya hükmediyorlar.

Misafir

ne oldu ümmet himmet zimmet diye geveledikleriniz fos mu çıktı??? Neymişşşşşş? Demek ki millet varmış, adı da TÜRK MİLLETİ.... öğrenin ...

Misafir

ha şunu bileydin... tarikatçilerin dincilerin arapçıların israil ajanı olduğunu bir araştır istersen.... sizden bir nane olmadığından gelip gelip türk çocuklarından yardım istiyorsunuz, hani şu filistin hastanelerinde yaralı yatarken hançerlerle karnını deştiğiniz türk çocukları...

doğrucu

KOSKOCA TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN HÜKÜMETİ MİTİNGLERLE PROTESTO YAPIYOR.. SENİN NE İŞİN OLUR MİTİNGLE SEN İCRAAT YAPACAN.. KESECEN ANLAŞMALARI GÖRECEK EBESİNİN TİŞÖRTÜNÜ..

sonradan pişmanlık

böyle ümmet saçmalıkları ile imam hatiplerle sübyanları çarşaf ve başörtüsü ile ensar vakfı tipleri ile , sen daha çoook kınar yatar kalkar ağlarsın.Fen bilimlerine yatırım yapmadıkça olmaz hoca bu işler.Anlamadığın duaları ezberlemekle olmaz bu işler?Sen çocukları imam hatiplere doldurmaya devam et, ama sonra ağlama hocam ağlama .

Erol Baron

Yabancı yatırımcı istiyorduk ya, İsrail bir yabancı yatırımcıdır..... Teknoloji hariç bu küçücük ülke her türlü tüketim malı yatırımı yaparak ülkelerin ekonomilerini ele geçirir..... Bankacılıkta da çok iyidirler.... Haydi hep beraber; kahrolsun İsrail!

Erkin

Ataturk un izinden gitmeyip,Araplara ozenirsen,okumaz-yazmassan,bilime-ilime,sanata,felsefeye dusman olursan,Araplardaki gibi aklin uckurdan ve siddetten baska birseye calismazsa,"caliyor ama calisiyor" zihniyeti ile yasarsan,sade Israil e karsi degil,tum dunyaya karsi boyle boynu bukuk bakarsin...

  • 1