BIST 10.336
DOLAR 32,20
EURO 34,75
ALTIN 2.449,42

Birlikte yaşadığı kadını 4 el ateş ederek öldürdü

İZMİT'te, Serpil Ertekin (43), çocuğunun gözü önünde çıkan tartışmanın ardından birlikte yaşadığı Duran G. tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

haysiyetsizsin tek kelime ile!

Benim icin

Su yazilan yorumlara bak ya tam türk zihniyeti. Burda bir kadin cinayeti isleniyor ve sizin yaptiginiz yorum dini nikah ve kadinin süslenmesi. Yaziklar olsun size. Hangi devirde yasiyorsunuz siz????

Misafir

yüzündeki o nur, boya olmasin :)) ne alem bir milletiz ya. bir kadin ancak kocasi icin evdinde süslenir, püslenir, boyalanir.. disardaki erkek icin degil. hanimefendi sekil olarak islami giyinmise benziyor ama önemli olan hal ve hareketlerinin, ahlakinin, edebinin islami olmasi. dis görünüsü haricinde islami yasadigi pekte asikar degil.

Misafir

9 numaralı yorumcu sınıfta kaldı. Lav bu haberin amacı cinayet değil siyasi partilerin karalanmasi. İnternet haber boş bir habercilik anlayışın var. Zaman kaybısin. Yayınla adamdan

Misafir

ne ictin de zihnin bulandi senin? eger sen evliysen ve dini nikahin yoksa sen esinle zinhar zina ediyorsun, cocuklarinda veledi zinadir. mühim olan resmi nikah degil, dini nikahtir. yüce Allah'in huzurunda insanlarin birbirini kari, koca olarak kabullenmesidir, belediye memurunun önünde degil. bir müslüman olarak benim icin önemli ve gecerli olan dini nikahtir. ilk evvela dini nikah olmali evlenen ciftler birbirinin helali olmali, bunun yaninda istenirse resmi nikahta yapilmali diye düsnüyorum. dini nikah sadece müslümanlar, inananlar icin gecerlidir ahmet kemal, sana tavsiyem, ahmet olan ismini degistir. bu mübarek isim bu zihniyete sahip birisine yakismiyor, zira ahmet, hz. peygamberimizin 4 isminden birtanesi.

Misafir

Senin haberciligine tukureyim

Misafir

İyi parti MHP ne alaka

Misafir

Şaka yapıyorsun...............

Allah ameline göre muamele etsin

simdi bu habere üzülsem mi bilemiyorum ama söyle bir bakiyorum, insanlar durduk yere katil olmuyorlar. malesef toplumda öyle sahtekar dinliler var ki, dis görünüs olarak islama uygun giyinmis ama ici bos, kafasini örtmüs ama baska yerlerini örtmemis.. yani disardan islam ahlakina göre giyinmis ama icerisini islam ahlaki ile egitmemis bir sürü kadinimiz, kizimiz var. islami emirlerden bihaber olan bu tür sahtekar müslümanlar Allah'in emirlerine göre degilde, kendi nefsi emmarelerinin cizdigi yola göre gidiyorlar. kocalarina asi oluyorlar, dinlemiyorlar. iyi bir ev hanimi, iyi bir anne, iyi bir hatun olacaklarina dünyevi nefislerinin arkasindan, bos islerin pesinden kosuyorlar. giyimleri islami ama yasantilari gayr-i islami olunca böylesi sorunlar ortaya cikiyor.

ahmet kemal

kocası değil.. güya imam nikahı var.. isterse birlikte yaşasın beni ilgilendirmez fakat kocası olması için resmi nikah şart.. eski mücahitler birlikte yaşamaya imam nikahı kılıfı uydurmuşlar..

Ver gazi

Önüne gelene silah verdiler ruhsatsiz silahlara verilen cezalara bakarsak adeta goz yumulup teşvik ediliyor.böyle bir ülkefe siyasi atmosferinde etkisiyle kin ve nefretin zirve yaptiğı kavgaya ortam omuşturan alçaklarin katiller safinda yer almasi gerekmiyormu.?

Misafir

Haberi iyi okuyun lütfen.

kenan

Yüzü nur gibi olan bu mümine kadını öldüren insan Ayeti kerimede belirtildiği gibi yeryüzündeki bütün insanları öldürmüş gibidir sadece bu kadın değil. Allah rahmet eylesin yapanı helak etsin.

Misafir

Taş gibiymiş rahmetli.

Budun

Internet haberleri art niyet var !!

Misafir

Birlikte yaşadığı ne kardeşim kocası değilmi böyle bi haberi verilken bile milletin ahlakını bozmaya çalışıyorsunuz

Misafir

Kadin vurmak bu pisligin gozunde delikanlilik malesef ama ne hikmetse cinayetten sonra hep kallesce kacar bu assagilik tipler

  • 1