BIST 9.911
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.444,68

BBP'yi endişelendiren Yazıcıoğlu kayıtları

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili iddialara cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Bayram Armutcu

"Bir gün duyarsanizki Tayyip Erdogan cok zengin olmus, bilesinizki haram yemistir" 1999 Yilindaki bu konusma kime aittir hadi tahmin et..Allah'i (c.c) karistirma bari ortadaki vurguna...Yaziklar olsun, parti kimliginiz, dini kimliginizi coktan gecti..

SELO

HANGİ BOLU DAGINDA SIGIR!

Akıl ile hafıza yoksa NE DESEN BOŞTUR!..

O zaman da yüzde 40'ların altına indirilmeye çalışılan bir parti vardı ve o amaçla Sayın Yazıcıoğlu şehit edildi.Sonuç da istenen elde edildi ve 3-5 puan aşağı çekildi oylar... Sandıklardaki manipülasyonlarla da 2-3 puan alınınca geriye 39 kalmıştı. BİR HELİKOPTERİ BİLE BULAMIYORSUNUZ deyip devleti aciz gösterenlere...."Bulundu" deyip tekrar "kayıp" diyenlere... Onu zorla helikoptere bindirenlere... GPS cihazı bozuk helikopteri ona tahsis edenlere...vs. BAKMAZ VE O OYUNUN KURBANLARINI YİNE KURBAN ETMEYE ÇALIŞIRSANIZ EĞER..... BU YÜCE MİLLET SİZE NE DER DİYE HİÇ DÜŞÜNMEYİN ARTIK!... ALLAH KÖTÜLERİN BELASINI VERECEKTİR ELBET!..

AA AA

ALLAH DOĞRUNUN YANINDADIR,ALLAHIN İZNİYLE HİÇ KİMSE BAŞBAKANIMIZIN TIRNAĞINA BİLE ZARAR VEREMEZ.

millet

bolu dağı değil himalayalar dostum

Karadenizli

Bilgisayarın başından şu çocuğu kaldırın. Aynı yorumları tekrar tekrar gönderiyor.

mehmet

“Onca kin ve garez yüklü insanın her gün daha farklı bir komplo kurduğu bir dönemde" kimi kastettiği belli

Dedektor

Özürlü müsün sen? Sayın Yazıcıoğlunun helikopteri Bolu Dağına ne zaman gitti? Orada nasıl düştü? Anlat bakalım

DOĞU

Haklısın Kardeş ama ilgili video youtube dan kaldırılmış.

salhor

Rahmetli Yazıcıoğlu ile ilgili şu iğrenç kasede inanmak için deli olmak lâzım. Kuş uçmaz, kervan geçmez yerde merhuma ulaş ve boğ. Allah kahretsin uyduranları. Bunu sırtlan bile yapmaz. Erdoğan düşmanlığı, artık akıl mantık tanımazlık sınırını bile aştı.

YİĞİDO

DESTİCİ LÜTFEN ÇEKİL ARTIK AYAK ALTINDAN, SANKİ BİR İDEALİN BİR İDEOLOJİN VARMIŞ GİBİ BOY GÖSTERMEYE ÇALIŞMA, RAHMETLİ BAŞKANIN DA KEMİKLERİNİ SIZLATMA, SEN GEÇ ESNAFLIK YAP, TARIMLA UĞRAŞ AMA YAPAMADIĞIN İŞİ YAPMAYA ÇALIŞMA

Softa

Başını alırsınız, muhalefete giden halayın!

ADAMM

Madem Muhsin Başkan Öldürüldü 5 senedir neredeymiş bilip de susanlar, ellerinde kayıt olanlar, bilgi sahibi olanlar. Şimdi mi akıllarına gelmiş. Demekki bu iddiayı ortaya atanlar, bu işin içinde olanlardır. Destici de beceriksizce yaptığı siyasetinin açığını buradan kapatmaya çalışmaktadır. CİAMAT' in peşine düşüp kaset siyaseti yapmaktan başka çaresi kalmamış, seçim stratejisi, misyonu, projesi olmayan bir boş adam halinin almıştır Destici

kemal

siz bu ayak oyunlarıyla ancak rahmetlinin kemiklerini sızkatırsınız Uzun Adam'ı tanıyanlar iyi tanır herkesin muhsin başkanı tanıdığı gibi,başka senaryo üretin.

darbeyi seçimde görürsün

aç tavuk kendini darı ambarında görürümüş

ali kilic,

cakma isa nin adamlarinin cirit attigi yerdir Devlet denetleme kurulu ve cumhurbaskanligi bu rapor hazirlanirken sumen alti edilen bilgiler karatilan deliller ve olayin gidisatinda saptirma olmadigina nasil guvenecegiz,

köylü

alt tarafı tetikci kuçu kuçu birini ilah yaptınız yüzlerce cinayetleri olan eli kanlı üç kuruşluk biriydi vurarak boğarak yakarak katledeni donarak telef ettiler

Katil Biliniyor

25 mart Muhsin Yazıcıoğlu nun ölüm yıldönümü! ..Tarih veriliyor çünkü o zamana kadar Tayyip'in geri adım atması bekleniyor ! Bu kaset Tayyip'in sonu olacak!...

Sülü biliyor!

"25 Mart’ta yani seçime günler kala yayınlanacak kaset Erdoğan için öldürücü darbe olacak. Bu kasetten sonra o koltukta istese dahi oturamayacak. Bu kaset Türkiye'de kıyametleri koparacak.” ______Herkes ona göre hazırlığını yapsın!" Bunu Yazan Süleyman Özışık!....

Halk

Muhsin Yazıcıoğlu Bolu Dağı’nda 27 Mart 2009’da düşen helikopterde hayatını kaybetti.Yazıcıoğlu’nun ölümünden sadece 3 gün sonra, 30 Mart 2009’da FETHULLAH GÜLEN’İN “herkul.org” isimli kendi internet sitesinde çok ilginç bir konuşması yayınlandı. KONUŞMA “ALPEREN VE LİYAKAT” BAŞLIĞINI TAŞIYORDU. Gülen’in konuşmasından bazı satırbaşlarına bakarsak: “Siyasi istismara meydan vermemek lazım. Hiç kimse meydan vermemeli. Herkes elinden geldiğince bence bu havayı yumuşatmaya çalışmalı. O ALLAH’IN TAKDİRİYDİ. ONLAR MASUMANE, MAZLUMANE, MUZDAR OLARAK RUHLARINI ALLAH’A TESLİM ETTİLER. Belki o durumları itibarıyle kendi mefkurelerine ve düşüncelerine de güç kazandırmış olabilirler. ARKADAN BAŞKALARI (Şu anda Gülen taraftarı olan BBP Başkanı Mustafa DESTİCİ için diyor olmalı) ÇIKAR, BU EMANETİ ALIR, YÜKLENİR, GÖTÜRÜLECEK YERE GÖTÜRÜR ONU BENCE. BİR KERE BU CEPHE, BU MESELEYİ BÜYÜTMEMEK LAZIM. CENAB-I HAKK’IN TAKDİRİNE RIZA EDEN OLMALARI LAZIM.” dedi. İnanmayan açsın baksın.

sadık

Montaj kayıdlar çıkınca nasıl yorum yapacaksın..

2 Rekat namaza müsade edilmiş.

Fetva ve ölüm. İki rekat namaza müsade edilmiş iddiaları var. Ayrıca Egemen beyin Kur'an la dalga geçmesi, BB iki cuma namazına uçak seferlerinin denk gelmesini önemsemeyişi.

Halk

Muhsin Yazıcıoğlu Bolu Dağı’nda 27 Mart 2009’da düşen helikopterde hayatını kaybetti.Yazıcıoğlu’nun ölümünden sadece 3 gün sonra, 30 Mart 2009’da FETHULLAH GÜLEN’İN “herkul.org” isimli kendi internet sitesinde çok ilginç bir konuşması yayınlandı. KONUŞMA “ALPEREN VE LİYAKAT” BAŞLIĞINI TAŞIYORDU. Gülen’in konuşmasından bazı satırbaşlarına bakarsak: “Onca kin ve garez yüklü insanın her gün daha farklı bir komplo kurduğu bir dönemde, şayet gönül erleri, liyâkat peşinde koşuyorlarsa ve davaya ehil insanlar olmak için çırpınıyorlarsa, o ölçüde menfi neticelere istihkaktan uzak durmuş sayılırlar. AKSİ HALDE, NE KADAR LİYÂKAT KAYBINA UĞRUYORLARSA, O NİSPETTE DE DERDEST EDİLİP BİR KENARA İTİLME İSTİHKAKIYLA KARŞI KARŞIYA KALMIŞ OLURLAR.”“Aldansanız bile kimseyi aldatmayın. Çünkü aldatma günahtır. ALDANIRSANIZ BÖYLE KURBAN GİDERSİNİZ. BİR PERŞEMBE AKŞAMI VEFAT EDERSİNİZ, BİR CUMA GÜNÜ CENAZENİZE ULAŞIRLAR.” dedi.İnanmayan açsın baksın.

Halk

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Bolu Dağı’nda 27 Mart 2009’da düşen helikopterde hayatını kaybetti.Yazıcıoğlu’nun ölümünden sadece 3 gün sonra, 30 Mart 2009’da Fethullah Gülen’in “herkul.org” isimli kendi internet sitesinde çok ilginç bir konuşması yayınlandı. KONUŞMA “ALPEREN VE LİYAKAT” BAŞLIĞINI TAŞIYORDU. BBP’lilere Alperenler dediği hatırlanırsa konuşma daha da ilginç hale geliyordu.Gülen’e soru soran kişi “Adet-i ilahiye açısından, iman hizmetinin bir neferi olma liyakatini ortaya koymayanların dairenin dışına itilmeye müstahak olacakları ifade ediliyor. Bu itibarla, irtidat kavramının gönül erlerine bakan yanları var mıdır? Bir ilâhi tokatla kenara atılmamak için liyakat mutlaka şart mıdır; bu konuda, fazl-ı ilahiye ne ölçüde bel bağlanmalıdır?” diye sordu.SORUDA KASTEDİLEN “İMAN HİZMETİNİN LİYAKATİNİ ORTAYA KOYAMAYIP DAİRENİN DIŞINA İTİLEN” VE “BİR İLAHİ TOKATLA DIŞARI ATILAN” İFADELERİ YAZICIOĞLU İÇİN Mİ KULLANILIYORDU? İnanmayan açsın baksın.

Halk

Rahmetli Yazıcıoğlu Gülen ve ekibini hep eleştiriyordu. Muhsin Yazıcıoğlu, cemaati eleştirirken ise şu ağır ifadeleri kullandı: "KÜRESEL DÜŞÜNÜRÜZ AMA ABD KAPILARINDA, AVRUPA KAPILARINDA DİZ ÇÖKMEYİZ. ÇAREYİ MİLLETİMİZDE ARARIZ, BU ÜLKEDE ARARIZ. AVRUPA PARLAMENTOLARINDA, ONLARIN ŞEFLERİNDE ÇARE ARAMAYIZ. PEYGAMBERİMİZİN KARİKATÜRÜNÜ YAPANLARIN ÖNÜNDE YALAKALIK YAPMAYIZ.” Yazıcıoğlu, kullandığı bu ifadelerle GÜLEN’İN ABD ve AB ile İLİŞKİLERİNİ KASTEDİYORDU.