BIST 9.885
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.450,57

BBP'den şaşkına çevirecek çağrı! Erdoğan'a oy vermeyin

24 Haziran seçimlerine çok az bir süre kala Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) herkesi şaşkına çevirecek bir açıklama geldi. BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, 3 gün sonra gerçekleşecek seçimler öncesinde Erdoğan'a oy vermeyin çağrısında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 86 Adet Yorum
Alperen Ali

Amerika ile işbirliği yapıp,üsleri açarak Irakta masum çocukların ve ırzına geçilen kadınların vebaline ortak mı olacağız.İsrail ile anlaşma yapıp Filistinde öldürülen masum çocukların, Mavi marmara davasını satarak 9 şehidin vebali ortak mı olacağız Ab ye girecez diyerek zinayı serbest etme,Eşcinsellere Ramazan gününde gösteri yapma hakkı verilmesi, domuzu kasaplık hayvan statüsüne sokma vebaline ortak mı olacağız. Eğer yukarda saydıklarımızın bir tanesini chp iktidarda olsa ve gerçekleşse idi inan senin gibi kardeşlerimizle birlikte en büyük tepkiyi gösterirdik ve chp bunları yapmaya cesaret bile edemezdi.

Misafir

Bay misafir sakın ola eğilme?Allah muhafaza.

Misafir

Ak Parti'ye vermeyip kime verelim şehitlerimizden tiskinen CHP yemi yoksa bayrağa el uzatan yerine sözde Kürt bayrağı katmak isteyen Avrupa'nın zihniyetine mi yoksa Muhsin Yazıcıoğlu'nu şehit eden feto kupası ile mehepeden ayrılan yönünü güneşe dönün diyen şeytani dine sürükleyen Meral Akşener mi yoksa Kudüs'ü mekeyi ve İstanbul'u Türkiye'yi parçalamak İslam'ı yok etmeye çalışan Avrupa'nın isteği ile Tayyip Erdoğan'a karşı birleşmiş İslam düşmanlarına mı verelim kusura bakmayın öleceksem serefimle yasarsam bayragimi ezanı dini Kur'an'ı kısaca milletini ayrım yapmadan değer verip kardeşliği tekrar kavuşturan Reise nankörlük yapmam ben vatanını gozdikmis dinimize göz dikmiş bayrağa milletin bütünlüğüne göz dikmiş hainlere karşı dik duran reisleyim

Misafir

İSİM VERMESE KONUŞAN KILIÇDAROĞLU ZANNEDERDİM MUHSİN BAŞKANA VE PARTİSİNE HİÇ YAKIŞMIYORSUN İP PARTİSİNE GİT PİS HERİF.

Misafir

Alperen türk kardesim sen iyi partiye ver 2 gün yalnis yerde enkaz aratan adana kolordu eski komutani iyi oarti kurucusu bunuda bil istedim

Alperen Türk

İYİ Partiye vereceğiz oyumuzu.Hakkı Öznur referandumda da hayır oyu verilmesi çağrısı yapmıştı. Kendisi ülkücü hareketin ansiklopedisini hazırlamış müstesna bir kişidir.

Gaga

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlamışsınız helal size

Herkese selam

Burda Muhsin Başkanı tanımadan sadece 2009 daki şehadetinde gösterildiğinden bilen lakin kendi yandaşları için kemikleri sızladı diyen bence gayr-ı meşru bir aşağılıktır

Misafir

Hemen partimizden atsınlar seni

Misafir

Hadi ya selahattin kollarını açmış sizi bekliyor çakma alperenler

Misafir

Size bu yakışır selahattin kollarını açmış sizi bekliyor çakma alperenler

akuslu

yüzde 200 fetöcüsün sümsük

Misafir

MUHARREM VE MERAL TÜRKTÜR.Gürcüye oy vermeyiz.

Misafir

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !Gürcüye oy vermeyeceğiz.

Misafir

Ümmetin ABD ile birlikte kuyunu kazıyor.TÜRK ol.

Misafir

CHP,TÜRKTÜR...Arap veya Gürcü hayranı değildir.

Misafir

Bu fikirler,ışidin dünya görüşüdür.Türk gibi düşün.

Davayı anlatanlara selam olsun.

Yeter artık düşün Muhsin Yazicioglu nun sırtından. Sayın Hakkı Öznur Nizam ı Alem ı Meral le mi muharrem le mi temelle mi yoksa selo ile mi sağlayacaksınız çok merak ediyorum. Dava yi gütmeye devam edeceksiniz en azından adam akıllı bir yerlere taraf olun. Yoksa gölge etmenize gerek yok. Sizlerin oy vermeyecek veya verecek demenizle hareket etmeyeceği de kesindir Alperenelerin.

Yılmaz Durak

Cumhur ittifakına oy vermeyeceğiz.Adayimiz Meral Akşener dir

Gaflet ve Delalet

Taraftarları sabah akşam merhum Muhsin Yazıcıoglu ve temsil ettiği medeniyete küfreden CHP-HDP ittifakıyla ilgili de tek kelime etmişler mi bu gafiller?

Miralay

İlk duyduğumda BBP`nin Cumhur ittifakını destekleyeceğini , doğrusu taaccüb etmiştim . Çünkü BBP`nin başındaki adam ve avanesi, şimdiye kadar ne milletin hayrına bir iş yapmış, Ne işe yarar projeler geliştirmiş olmayan, ferasetsiz, basiretsiz adamlar. Hele rahmetli M.Yazıcıoğlu`na liyakatleri hiç olmayan kişilerden müteşekkil maalesef.

Misafir

TÜM TEŞKİLARLAR HUZURSUZ.ALPERENLER HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEZ,DESTİCİNİN AKP VERDİĞİ İSİMLERİ SEÇMESİNİ KRİTERİ NE.KENDİ KARŞISINDA ÖNÜNÜ İLİKLEYENLERDİR.

Misafir

alperenlerin,bu davanın geleçeği bir genel başkanın iki dudağı arasından değildir.

Alperen

Hakkı öznur rahmetli yazıoğlunun kemiklerini sızlatıyorsun. Reyleri PKK ya mı verelim yanı. Yazık cok yazık

Misafir

Rufun şadolsun reis senin fikirlerini satmayanda varmış