BIST 9.909
DOLAR 32,46
EURO 34,69
ALTIN 2.434,33

Bayraktar: Bir Heron fiyatına 4 SİHA yapıyoruz

Milli SİHA üssü, kapılarını ilk kez açtı. BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Türkiye'de savunma sanayinde yerlilik oranının yüzde 65'lerde olduğunu belirten Haluk Bayraktar SİHA projesinin ise yüzde 93 yerlilik oranıyla tamamladıklarını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
kenan mert

altay tankı, yerli araba , jet bunlar 16 yılın vaatleri 16 yıldır altay tankı bekliyoruz bakalım sürpriz ne zaman....

ŞAHİN

TEBRİK EDERİZ!.. TÜRKİYE'NİN BAŞARDIĞI EN ÖNEMLİ PROJE.. ADI HER NE OLURSA OLSUN.. ÜLKESİNE HİZMETİ DOKUNANI KUTLAR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

KEŞKE-KEŞKE...

AKP'Lİ DEĞİLİM AMA İHA,SİHA VE MAKİNALI TÜFEK YAPIMINDAKİ BAŞARIDAN DOLAYI KUTLUYORUM.KEŞKE HER KURUMDA LİYAKAT ÖN PLANDA OLSA.

Misafir

hadi diyelim baykar firmasinin cani sıkıldi dediki ben Türkiyeden gidiyorum. Mesela özbekistanda devam edecegim. ne olacak peki

Aki

Medya ikinci damatıda siyasete hazırlıyor yakında bakan olursa şaşırmam

Misafir

Hepsi balon onların be kardeşim.Safi gaz.

Misafir

Anka sadece istihbari amaçlıdır ama siha ve ihalar aynı zamanda faydalı yük taşır ve ankadan amaç olarak daha iyidir ileride zaten pilotlu uçak mantığı tamamen biticek korumalar tamamen uzaktan yönetilen sistemler ile yapılacak

mustafa kemal

Hersey iyi hoşta benim anlamadığım ülkenin ilk projesi olan ANKA nerelerde tamamen milli ve yerli olan ANKA projesi bittimi neden hiç anka dan bahsedilmiyor anka neden geliştirilmedi acaba.

  • 1