BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Başbakan Yıldırım'dan Hakkari'ye çifte müjde

Hakkari'de vatandaşlara hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, 2019 yılına girilmeden Hakkari'ye doğal gaz geleceği müjdesini verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Canım benim. Müjde de verirmiş. Çorap mı götürecen?

a.l.

müjdeye bak be... 15 yıldır doğalgaz götürülmemesi eksikliğini telafi edecekleri müjde olmuş.. özür kabahattan büyük gibi..

Bayat zaman

Bayatladı yüz yıldır aynı nakarat neyin kardeşliği. ..

Misafir

Halk hala bunlara inanıyormu

Mem

Neden meyve suları, gazoz, enerji içecekleri vs yapılan yüzde 10 luk ÖTV zam oranını müjde olarak vermiyor

ali elbir

her müjdede devlet milyarlarca dolar taahhüt altına giriyor işte şehir hastaneleri hastaneye giden de para ödüyor gitmeyende- işte köprüler tüneller aynı 49 yıllığına öde babam öde müjdeymiş utanın da halka gerçekleri yazın

Misafir

Çok doğru. Mesela biz de elektriği %80 kaçak kullanalım istiyoruz, oy verdiğimiz terörist eski evimizi yıksın devlet yenisini versin istiyoruz. Sınır kaçakçılığı bize de serbest olsun, uyuşturucu, silah ticareti bize de cezasız olsun mesela. Eşit vatandaşlık olacaksa, gerçekten eşit olsun.

Geveri

Umarım sözde kalmaz. Bir an önce kuranin muminler kardestir ilkesi gereği allahin dogustan bahsettiği tum hak ve hukuku birbirimizi vesile olarak gerceklestirecegiz. Cunku bir mumin kendisi icin hangi insan hak ve hurriyetini istiyorsa kardesi icinde istemedikce yapmadikca kardes olmaz.

Misafir

Nereden gelecekmiş, Rusya'dan mı Çin'den mi İsrail'den mi?

kundemacı

Hakkarililer bu işe takla atması gerekir, büyük müjde, parasız doğalgaz. Öyle ya para ile olacak olsa buna müjde denilmezdi. Yolu yapmaksa devletin zaten görevi. Burada bulunan araçlardan MTV alınıyorsa yolda yapılacak.

  • 1