BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,84
ALTIN 2.419,55

Başbakan Yıldırım'dan dikkat çeken Fransa yorumu

ABD ve Fransa'nın dün akşam yaptıkları Suriye çıkışlarını değerlendiren Başbakan Binali Yıldırım, 'ABD ve Fransa vardiya değişimi yapıyor' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
deniz

Sayin basbakanim binali yildirim sizi akpyi ve sayin reisimiz buyuk insan kalplerimizde Taht kuran recep tayyip erdogani cok seviyorum

deniz

Bak fransa sen pkkyi ypgyi dhkpc yi hu imansiz allah dusmani orgutleri ulkende misafir etmeye devam edersen dusmanimizsin bunu unutka

deniz

Fransa kim oluyor da bize nasil davranacagimizi soyluyor fransa once kendi ulkesinde olan teror olaylarina baksin da namussuzluk yapmasin

deniz

Afrin operasyonunu destekliyorum terorle savasan askerlerimizin yanindayim

deniz

Yasasin akp yasasin basbakanimiz binali yildirim sayin reisim buyuk insan recep tayyip erdogani da cok seviyorum

deniz

Sayin basbakanim iyiki varsiniz siz bize allahin bir lutfusunuz

deniz

Sayin basbakanim sizi ve sayin reisimiz recep tayyip erdogani cok seviyorum

deniz

Turkiyede kimse baski altinda degil bilakis herkes fazla ozgur . Cok fazla atip tutuyorlar

Balaban Beyi

Syn Başbakan olaylar BOP nın uygulama safahatıdır. Bu bakımdan işin aslını ancak bu konuda yeterli bilgi sahibi olan kişiler bilebilir.Türkiyede BOPnın EŞBAŞKANI var.Onun için konuyu syn.Cumhurbaşkanımız R.T.Erdoğandan sorup öğrenip ona göre konuşun bence. Çünkü belki de onun bildiği bazı özel durumlar vardır ?

Hakkı S.

Bu AKP'liler de herkesi suçluyor ama kendilerinde hiç kabahat yok. Bunlar değil miydi, Güney sınırlarımızı Yahudilere peşkeş çeken. CHP itiraz edip de Danıştay'da iptal ettirmeseydi biz zaten Suriye'ye geçemeyecektik.

demir

fransa salağı başına iş alacak

Erol Baron

TC hakkında tek iyi laf etmeyen Fransız televizyonları takip edilseydi, bugün bu ülkenin yaptıkları bizi bu kadar şaşırtmazdı.... Söylemleriyle turizmimizi baltalamakta da Fransa'nın elinden geleni ardına koymadığını bir tarafa not edin.

Misafir

En büyük Allah tir. Zalimin dili dini fark etmez. Zalim zalimdir. Allah mazluma yardim etsin. Zalimi fasisti kahretsin.

Akif

Ülkemiz bu gibi melun odaklarla mücadele ederken, başımızda olan Ak partinin ayağını kaydırmaya çalışan vatan hainlerini Allah'a havale ediyorum. Zaman birlik olma zamanı,birlikten kudret doğar. Önce devlet gelir.

Akif

Sinir uçlarımızı test eden ve tarihten ders almayan, alçaklıkta sınır tanımayan bu melanet odakları zamanı ve mekanı belli bir tarihte gereken karşılığı şüphesiz fazlası ile alacaklardır.

Akif

ABD pis işlerinde taşeron kullanmayı tercih eder oldu fakat baltayı taşa vurdular haberleri yok. Zavallı alçaklar. Ayrıca korkunun ecele hiçbir faydası yok.

Milliyetçi

İstihbaratı çok zayıf ve askeri gücü çok iyi olan Fransanın açıklarını yakalayan ABD, şantaj yolu ile maşa olarak Fransayı kullanmaya devam ediyor. Fransa seçimlerinde Kaddafinin rüşvet skandalını öğrenen ABD, bir taşla 2 kuş vurarak Arap Baharının yayılması için Libya saldırısının öncü kuvveti olarak Fransayı kullandı (Bu durum, Kaddafi ortadan kaldırılacağı için Fransanın da işine gelmekteydi). Rusyanın Fransaya sipariş ettiği 2 askeri geminin teslimatını da ABD engelledi (Bunun zararı için ABD, o zamanlardaki Transatlantik ticari oluşumunu kullanarak Fransayı ikna etti). Şimdi ise yine Fransanın 10 yıllardır pkk-ypg teröristlerine yardım etmesinin (aslında herkes tarafından biliniyordu) DELİLLERİNİ bizzat pkk-ypg örgütünden YERİNDE elde eden ABD, benzer şekilde şantaj yoluyla maşa olarak görevi Fransaya devretmek istiyor. Bu durum ise, zaten ezeli tarihten gelen emelleri açısından Fransa için bir fırsat olarak görüldüğünden, maşalık görevinin hemen kabul edildiği anlaşılıyor.

Farabi

Fransa ile ABD Vietnam dada vardiya degisikligi yapmislardi.Simdi tersini yapiyorlar,yapsinlar bakalim.

alırdın arabadan soğanı

rus uçağı düştüğünde ,korkak nato bize itidal çağrısında bulundu,patriotlar formalitede kaldı,şimdi hangi yüzle bize dediğini yaptıracak,boşversenize,etme bulma dünyası işte...

AKP BUUUUUU!

Her yerde Çürüme başladı! ...Edirne'de emniyet müdürü gözaltına alındı

Misafir

Ermeni usagi katil Fransa

Sedat

Fransa ile amerika birbirini sevmez, mecbur kalmadıkca birbirlerine birşey devretmez. VietnamDada Amerikadan önce Fransızlar vardı, başedemedikleri için amerikaya devretmişlerdi, Amerikada becerememişti. Ozaman sözde komunist tehlikesi ile mücadele ediyorlardı şimdi besledikleri komunistleri üstümüze salıyirorlar. .Bunlarda ne edep var ne haya ne değer. .

Misafir

Şu kalleş fransaya senin suriyede ne işin var leş kargasi gibi üśüşüyosunuz diyen yokmu.

Misafir

Bu vardiye degisimini Vietnamdada yapmislardi,yeni bir sey deyil

  • 1