BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,85
ALTIN 2.420,99

Başbakan Yıldırım ABD'deki kritik görüşmeyi anlattı

Başbakan Binali Yıldırım, Beyaz Saray'daki görüşmeye ilişkin Hadi Özışık'ın da aralarında bulunduğu gazetecilerin sorularını cevapladı. Yıldırım, 1 saat 20 dakikalık görüşmenin iki ülke için de çok verimli geçtiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

abd ile dış siyaset;zarrab ve m.atilla nın abd de yargılanması,vize sorunu ve abd çalışanlarının tutuklanması,f.gülen in iadesi gibi davalar ve kısır çekişmeler üzerinde yürütülüyor.akp nin dış siyaset anlayışı bu ise;yandı gülüm ,keten helvası.

nerede

Yıldırım nerede bu gün?10 kasım da Randevusu yok.Ertelendi.Peki nerede?ABD de parklarda mı geziyor?Törenlere neden gelmedi?En azından tarifeli uçakla gelir dönerdi !

Misafir

YA BUNLARA GÜVEN OLMAZ KARDEŞİM TAVŞANA KAÇ TAZIYA TUT DERLER HEPSİ YAPMACIK GÖZ BOYAMA BUNLARDAN DOST OLMAZ HEP ARKAMIZDAN HANÇER YEDİK BUGÜNE KADAR ALLAH AŞKINA ŞUNLARIN KAPISINA AYAĞINA GİTMEYELİM ARTIK YAHU KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESELİM

Cevat

ABD Türkiye'yi oyalıyor. Zaman gecikme aleyhimize, PYD Konusunda RUSYA Destek veriyor. Bir bahane ile PYD ye Derhal saldırmalıyız. Suriye yönetimi ile ilişkileri RUSYA, İRAN İpoteğinden çok acele MUTLAKA ÇIKARMALIYIZ. Hayati öneme haizdir. Dış siyasette gurur olmaz, bugün çıkar ne ise DOĞRU ODUR.

Misafir

Amerikaya ne olursa olsun güvenilmez. Türk halkıda bunların yaptıklarını unutmaz unutmayacaktır.

Misafir

Ak parti ile bitiniz kanlandı da şimdi Washintondan bildiriyorsunuz.

hadi işine

yıllardır ekonomimizi abd ye savunmamızı nato ya paramızı abd dolarına bağladık sonuç nato abd eliyle fetö darbesi iç savaş çıkarma hamlesi hala akıllanmadıysak ellerimizi kaldırıp teslim olalım.

Misafir

Ciddiyetsizlik dolu bir görüşme olmuş abd silahları kıtalar arası kontrol edecekmis çik komik degilmi namlular bize dönmüşken 1:20 dk da ne çözüldü okadar saat yol.gidildi 1:20 dkk da suriye ve problemlerimi çözüldü komik pkk pyd ile aralarindaki organik bağmı çözüldü bence zaman kaybından baska birsey degil girelim yok edelim hepsini herkesin kafası rahat olsun

okur

siz siyasetçiler ne tuhafsınız. daha dün yılan muamelesi yaptığınız devletle bugün yeni sözde beyaz sayfa açıyorsunuz! birde kalkmış ülke için çok verimli(!) geçtiğini söylüyorsunuz. yahu Allah aşkına yılanla oturup kalkan ne fayda, ne verim almış da biz alıyoruz. akla mantığa vicdana uygun hareket etmiyor veya edemiyorsunuz. güvenilirliğiniz gittikçe zayıflıyor!!!

Burdayiz.

Ne hikmetse ABD, terör örgütünde İranın, Yemenin silahları çıkıyor diye oralara savaş çığırganlığı yapıyor, ya biz pkk elinde ABD silahı çıkıyorsa ne yapalım.

beyler beyi

abd den dürüstlük beklemeyin kalleşin önde gideni

Burdayiz.

Göz göre göre ABD hala pkkya yardım ediyorsa, bu ikili oynayan çift başlı yılan anlamına gelir, heran sizi soka bilir, yeni dönem diye bir şey olmaz.

xtr

Binali beyin neşesini ben anlayamıyorum da. Ne oldu? Hangi sorunlar çözüldü? 24 saat telefon hattını koparmak mı başarıdır yoksa? Amerikan tarafındaki ciddiyete ve bir de bizimkilere bakın. Yazık yahu... Bence sadece dışişleri bakanı ilgilensin dışişleri ile... Bu tavsiyeyi gerçekten yapan hiç mi danışman yok etraflarında?

Mehmet

Mehmet anadolu dan bildiriyor:sizlerin fiyat artışı bizim zam dediğimiz yükselişler suyunuzu ısıtıyor. Memleket fokurduyor siz ha babam gez

Ebesi

Yaw he he... Denilecek bir konu daha

Misafir

Bu gezinin Vergilerimizden oluşan Hazineye Maliyeti nedir? Ne elde edilmiştir?.......

Misafir

1 saat 20 dakikalık görüşme!..Bize Kaça patladı...... Benzine yeni zam mı gelecek ..

Misafir

Emkin Can!...... Her kimsen.....Dış siyasette ülkemizin çıkarları için birlik olacağız ama AKEPE`nin Dış siyaset politikası nedir...

Misafir

BEN DÜNYA LIDERIYIM Başbakan Yıldırım ABD'DEKİ DAVALARI HATIRLATTI, DELİLLER HUKUKİ DEĞİL DEDİ..BENIM KANUNLARIM GECER

Misafir

Neden HapisteÉ...................... Gözaltına alınan ÇHD Başkanı Kozağaçlı: Savcılığa çıkartılmazsam su ve şekeri keseceğim

Emin can

Dış siyasette birbirimizle uğraşmaktansa birlik olup ülkemizin çıkarlarını savunalım,vatanseverlik budur

Emin can

Dış siyasette birbirimizle uğraşmaktansa birlik olup ülkemizin çıkarlarını savunalım,vatanseverlik budur

Misafir

Sen Gez Amerika Parklarında Yürüyüş yap!... ..... Biz "Son Kasıma kadar" birlikteyiz!.. "Ata'ya Saygı Yürüyüşü" düzenliyor...

Misafir

Hangi Diplomasi?......... 1 saat 20 dakikalık görüşme!..Bize gelen Haberlerde 5 günlük Amerika ziyaretinde park geziyor.. Potomac nehrini seyrediyor!.. Gazetecilere poz verip Lise öğrencileri sohbet ediyor!

Misafir

Şimdi ülkeyi yöneten Refahiye'li adam, vergi vermemek için yedi sülalesiyle beraber vergi cennetlerinde şirket kurup “Cahilsiniz oğlum, Gemi İnşaatı Fakültesi'nden mezun oldu........... bu denizciliğin raconunda var” diye beyanat veriyor.