BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Başbakan: Fakıbaba'nın sözleri yanlış anlaşıldı

Başbakan Binali Yıldırım, Tarım Bakanı Eşref Fakıbaba'nın şeker fabrikalarının bazılarını biz alabilir yönündeki sözlerine açıklık getirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

bu fakıbabada amma yanlış anlaşılır oldu durmadan akpya muhalefet gibi yanlış anlaşılan konuşmalar yapar sonrada ben yanlış anlaşıldım der ..bu işte ya çok büyük saflık var yada akp içinde çatırdamakta....haaa bu arada yıldırımın sonuda tıpkı davutoğlu gibi bir gece ansızın görevden alınacak demedi demeyin..ahanda buraya yazdım..

KDidio

Benim hükümete bi Önerim var, asgari ücreti de yine 600.00tl ye indirin, bakın göreceksiniz oylarınız artacak, ve Türk insanıda kendi dalında kendi rekorunu kırarak 600.00 tl ye geçinecektir

Misafir

Siz yanlış anlaşlırsınız Fakıbaba yanlış anlaşılır. Ülke komple aptal ve cahil, bu yüzden hep yanlış anlarız. Bir siz akıllısınız. Nedir bu Türk ve Atatürk düşmanlığınız. Mert olun açıklayın.

Misafir

emeklilerin intibak zamlarını verin adil olunuz

Misafir

bir iyi şey yaparken on kötü şey yapmaktasınız tam oo akp doğru yolu buluyormu ne derken bir bakıyorum ooooo her yeri yalan dolan bir akp ..sizinle nasıl bir devlet hayatı geçecek anlamadım gitti...bir an evvel devlet yönetimini aklı eren vatanını halkı düşünenlere devraedin artık yoksa bu halk ......

Misafir

Çok işi yapan çok hata yapar.. Ecevit gibi olacaksın yatıp yatıp ekonominin ırzına geçeceksin..

Misafir

hayatınız yanlış, hangi işiniz doğru ki ???

asss

bi git yaa mıy mıy mıy konuşuyon

  • 1