BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Bakan Varank müjdeyi verdi: 200 bin lira hibe geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapılan açıklamaya göre genç girişimcilerin katma değeri yüksek ürünler üreterek şirket kurmasını ve ticarileşmesini sağlayan BİGG Programı'nın 2018 yılı ikinci çağrısı yarın açılacak ve genç girişimcilere 200 bin TL hibe desteği verilecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Tam üstüne bastın.Ak Partili öğrenciler var.3 tane burs alıyor.Cumhurbaşkanlığı Bursu,Başbakanlık Bursu ve bir de Vakıftan burds alıyor.Vakıftan aldığı bursla arabasını ödüyor.

Misafir

hangi gençlere? elbette akp yandaşı olanların yakınları ve akrabaları. sanıyor musunuz sıradan vatandaşa veriliyor bu paralar.

vatandaş

Biz de zamanında bu balon haberlere kanıp KOSGEB'e gitmiştik, müdür camdan dışarıya baktırıp kapının önünü gösterip şöyle demişti: "Bak bakalım kuyruk var mı? Devlet öyle hibe verse bırada kuyruk olurdu" deyip bizi göndermişti. Ver gazı...

dep

nerde dolandırıcılı varsa onları alıyor bu hibeleri

Misafir

Zavallı halk da zannediyor ki, arabanın ışıklarını açık unuttuğu için akü bitmiş.Yok, baba akü tümden yok, almışlar! Yakın tarihte hakkında çok büyük bir ceza verilmesi beklenen Halkbank, döviz fiyatında indirime gidiyor. Piyasanın yarı fiyatına döviz satmaya başlıyor. Ne kadar süre bu işi yaptığı, ne kadarlık dövizi kime sattığı ise meçhul.7 TL’ye yaklaşan dolar Halkbank bonkörlüğüyle birilerine 3,8’den satılıyor.Banka sonra bunun teknik bir yanlışlıktan kaynaklan dığını söylüyor ama bunun yalan olduğunu konuyla ilgili herkes biliyor. Çünkü tek bir mecrada yaşanmıyor bu “Teknik arıza”!

Misafir

öncelikle şu verilen hibelerin ülkeye ne katkısı oldu onu bir araştırın inceleyin bir dünya hibe verildi ama ortada bir ürün yok hep böyle işler ona hibe destek buna hibe destek saçtınız paraları ama ortada dünya ölçeğinde bir ürün yok şimdiye 10 tane çıkmalıydı

Misafir

Gel Ben sana 200 Bin lira vereyim de istifa et!...Çekirdek al ye!

Misafir

paso acıklıyon nerde bu krediler?

Misafir

Böyle duyurulara önceden inanırdım.Şimdi asla güvenemiyorum.En nefret ettiğim adaletsiz iş torpildir.Kahrolası torpil.Laikini çağdaşını, prof.unu köylüsünü, ateistini dindarını, meyhanedekini camidekini hep etkisi altına alan torpil.Güven sıfır...

Misafir

SAHİ BAKANIN BİRİDE BİLMEM KAÇ KOYUNA BİLMEM KAÇYÜZBİN HİBE DİYORDU NEE OLDU O MÜJDE......

Misafir

Fiziki,kimyasi ile tam bir Cumhuriyet e yakisan bakan.

Misafir

Sayın bakanım mustafa varank; Sizden bir genç vatandaşınız olarak rica ediyorum , vereceğiniz bu hibeler lütfen takip edilsin ve ciddi boyutta bilgili bu vatan için ortaya bir takıp projeler koyabilen ve ileriye dönük yararlı işlere imzalar atacak kişileri gözetmenizi istiyorum. Detaylı araştırmalar muhakkak yapılacaktır, ama sıkı tutulması gerekli, Çünkü 200Bin TL hibeden bahsediyoruz... Bu hibelerin verildikten sonra ortaya hiçbir şeyin çıkmaması durumunu düşünemiyorum bile.. Madem bu işe girişildi zamanı gelincede duymak istiyoruz hibe ile yeni bir buluşa imza atıldı diye haberlerden görmek istiyoruz. O zaman bu ülke ihya olur.

Misafir

HANGİ GİŞRİŞİMCİLERE ACABA KENDİ ADAMLARINIZAMI

Misafir

Vah ülkem vahhhh, bunlar herşey olabiliyorsa herkes herşey olabilir

Misafir

Program birakmadiniz, denemediginiz, YAPAMIYORSUNUZ, Olmuyor iste olmuyor.

  • 1