BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.437,99

Bakan Sarıeroğlu'ndan müjde! Yüzde 10 artacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu kadroya geçecekler için müjde verdi. Sarıeroğlu "4 C'den 4 B'ye emekçi kardeşlerimizin geçişini 2 Nisan itibarıyla gerçekleştirmiş olacağız. Ücretlerinde yüzde 10 artış yapıyoruz. İzin sürelerinde de bir düzenleme gerçekleştireceğiz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

dalga geçtiyiniz yeter adam gibi ailemizi geçindirecek maaş verin

Misafir

bu haberde taşerona verilen kadrodan bahsedilmiyor

adem yolcu

Bu Taşeron Yasasında DSİ ve Karayollarında uzun dönem çalışabiliyorlarken bizleri belediyelerde 50 yaşında primleriniz doldu zorla emekli ettiniz ya sayın CBaşkanı, Başbakan ve Bakan ve kimin bunda parmağı varsa HİÇ KİMSEYE Hakkımızı Helal Etmiyoruz. Verdiğiniz 1200tl ye muhtaç ettiniz. Piyasa teşvik var diye de emekli çalıştırmıyor. Sanayiye muhacir kardeşlerimiz ihya etti. Bu yaptığınızı asla asla unutmayacağız çoluk çocuk ve bunu her yerde yüksek sesle söyleyeceğim. Siz artık Adaletsiz Kalkınma Partisi oldunuz. Herkes yoluna artık. Sizin samimiyetiniz ve deseğiniz Tribünlere değil mi? Engelli kardeşlerimizden olumsuz etkilenirsiniz diye onları emekliliğini geri çektiniz. Bizlere belediyenin diğer KİT lerinde çalıştırmaktan imtina ettiniz siyasi beklentileriniz yüzünden. Ama takipteyiz boşalan yerlere ittifak yaptığınız Kemalist Milliyetçileri dolduruyorsunuz. A tabi ya ittifak ın bir bedeli olmalıydı deil mi? (:

Misafir

Reis 4 aralıktaki açıklamasında 4/c lileri 4/b kadrosuna geçirdik demişti. Fakat öyle olmadı.

Misafir

4/C liler olarak seçim sandığında bize yapılan bu haksızlığın hesabını sormalıyız.

Misafir

Eskiden enflasyon % 65 memur zammı %25 olurdu.Yaşınız çok küçük galiba

4/B elisrsiz statülü

4/C liler hiç bir zaman 4/B kadrosu talep etmedik. Zaten onlar da şu durumda 4/c lileri 4/b li yapmadılar. Yepyeni aşağılık bir statü uydurdular. Biz özelleştirme neticesinde kadroları kasp edilen 4/c liler olarak kpss sınavı ile hak ederek almış olduğumuz Daimi İşci kadrolarımızı geri almak istiyoruz.

Misafir

Bu Bakan ve Erdoğan'ın sözlerinin Şimşek'in krize işaret eden açıklamalarını "düzeltme" ihtiyacını gözettiği görülüyor.

MUSTAFA CİNEMRE

SAYIN BAKANIM TAŞERONLARIN BİR KISMI ÖZ BİR KISMI ÜVEY EVLAT DEMEKKİ 850 BİN TAŞERONDAN NE KADAR KADROYA ALDINIZ? ANAYASANIN EŞİTLİK İLKESİ NEREDE ACABA? ADALET VE KALKINMA PARTİSİNİN KALKINMASINA LAFIMIZ YOK AMA ADALET KONUSUNDA SINIFTA KALDINIZ KARNENİZ KÖTÜ NE KADAR ZAM YAPARSANIZ YAPIN DAVULDA SİZCE TOKMAK DA

Misafir

Zam değil bikere o.Dört ay önce %8,8 oranındaki güncellemeden sonra %2,89 oranında yapılan güncellemedir.Zam diyerek fetöcü ağzıyla konuşma.Hökümatımız zam yapmaz günceller.

Misafir

Elektriğe zam koyun ondan sonra taşeronun maaşı %10 artacak

Misafir

Hayat pahalılığı____________! Ocak ayı enflasyon oranı yüzde 11.92 oldu

Misafir

karayolları işçileri ve beraberindeki aileleri ağzınızdan çıkacak kadro haberini bekliyor sayın bakan

Oflu

Bakin yapilani soyliyeyim size; Mevcutta asgari ucret,asgari ucretin %40i + yol ve yemek parasi aliyorduk,kadroya gecisde %40'lik farki kafadan kesiyor serviaden yararlandiracaagi icinde yol parasini kesiyor,yani devlet %30 maaslari dusuyorum demiyorda %10 zam yaptik diyor,tipik akp oyunlari keaintiyi zam gibi yutturuyorlar...

Misafir

4/b ye geçmek istemiyorsan müracaat et, seni geçirmesinler. İnşallah geçemezsin.

Misafir

kadro verilmeyen karayolları işçileri ne olacak sayın bakan

aydın

biz 4/c de kalmak istiyoruz müjde diye verilen şey 4/C den daha kötü sanki biz özelleştirilen fabrikalarımıza sınavsız torpille girmişiz bize sundukları 4/B sanki bir lutufmuş gibi lanse ediliyor

erener

Müjdee müjdee elektiriğe zam kapıda.%2

kadir

hastanelerde havasından geçilmeyen şirket elemanları otomasyoncular ve güvenliklerin şimdi havasından geçilmez. bu arkadaşların çoğu ilkokul mezunu bide memur kadar kadar maaş istiyolar. ben dirsek çürüttüm masraf yaptım öss sınavının stresini yaşadım üniversite okudum bunlar benim ile aynı maaşı alsa adaletsizlik olurdu zaten.

Misafir

Fikri olsa zikri de olurdu.!!!

Misafir

şükran şükran mı desinler.!!!!!

Misafir

herkez anlamaz ki amaç algı.

genemi müjde!!!

Bu mu müjde,yakında yaşadığınıza şükredin eyy millet denilecek,Emeklilere bayram ikramiyesi verecek Kılıçdaroğlu,sözü sözdür.biliriz.kıvırmaz.

Misafir

bunun taşeronla ne alakası var

Suat Ay

Biz böyle 4/b istemiyoruz,Bu yaptığınız 4/B içinde 4/C dir. kamuya iyi bir şeyler yapmış gibi sunmanın anlamı yok. İnsanların sosyal haklarını elinden aldınız ve aldığınızın 10 da birini lütuf gibi göstererek geri veriyorsunuz. Alın sizin olsun böyle 4/B...