BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Bakan Akdağ, Baykal'ı o sözler için eleştirdi: Hiç lafı çevirme

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Deniz Baykal'ın geçtiğimiz günlerde söylediği ve büyük tartışmalara neden olan sözlerini eleştirdi. Bakan Akdağ, Baykal'a 'çık özür dile, tövbe et' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
vatan

din ile zamanında fetocular ne yaptılar hep gördünüz

HASAN BAL

KULA KULLUK ANAYASASINDA SAVUNACAĞINIZ YER YOK. DİNİ KULLNMAYA DEVAM EDİN BAKALIM.GÜZEL MÜSLÜMANLAR!!!!!

HASAN AL

SN BAKAN SN ERDOĞAN I PEYGAMBER E BENZETENE BUNLARI MEYDAN MEYDAN SÖYLEDİN Mİ YOKSA PEYGAMBERİMİZİ HALA OY İÇİN KULANIYOR MUSUN.

ufuk

Baykal'ın hayatında pişmanlık duyacağı, "keşke demeseydim", "keşke oy vermeseydim", dediği 1 tek olay bile yaşanmamıştır. İlkeli durmuştur. Kaset komplosunu saymıyorum çünki aslında bu tür olaylar hemen hemen pekçok siyasetçinin hayatında aslında ortaya çıkmasa bile biz biliyoruzki var. Dolayısıyla baykal'ı yargılayanların çamaşırları belliki baykal'dan daha temiz değil. Esas mevzu o bana kalırsa

GERÇEKÇİ OLMAK GEREK

Herkesin inancı kendisine Tövbe eder etmez.Bayanlar konuşturulmuyor. buna ne demeli..

ufuk

Baykal'ı tövbeye çağıranlar, çok komik durumdalar... : ) Benim gibi eminim milyonlarca kişi gülüyordur...

Misafir

Tövbe Allah'a yapılır milletin önünde tövbe etmesine gerek yok, ayrıca herkesin edeceği nice tövbeler var

Misafir

Yazık........ Üç beş gurbetci oyu uğruna Türkiye'nin itibarını beş paralık ettiler

karakecili

sayın bakanım, senin partindeki eski bakan ve milletvekilleri kuranı kerimin ayetleri ve peygamberimiz hakkında daha önce söylemiş oldukları (bunları siz iyi bilirsiniz) konuşmaları ile ilgili aynı tepkiyi keşke gösterseydiniz. hiç inandırıcı değilsiniz.

hayret

Klasik bir CHP'li cümleleri işte. Din düşmanları onu zaten yıllardır ezberledik biliyoruzda. Son dönemde CHP osmanlıdan falan söz etmeye başladı asıl bu tuhaf. Hiç osmanlıdan söz etmezlerdi. Hep cumhuriyet hep cumhuriyet. Sanki türkler cumhuriyetle başlamış gibi 600 yıllık imparatorluğu agızlarına almazlardı.Erdoğan büyük adamsın bu CHP yi öyle ezdinki bu yüzden sana EVET!!!

2010'da evet deyince aldatılmıştık

Kim bilir kime karşı açığı vardı ki açıktan oy vererek Anayasanın gizli oy verme gereğini yerine getirememişti. Şimdi bu açığını da kapatmak için ona buna çamur atıyor.

dadaş25

Erzurumlunun yarısı işsiz,anneler sabah okula giden çocuğuna harçlık veremiyor.Din adına Erzurumluyu sizler sömürdünüz.Fetoya Erzurumu akp in yapmıştı.

Bak sen hele

Fetöcü ajanlar ve Pkklı gizli tanıklarla ortaklaşa çalışıp komutanları,gazetecileri Silivriye tıktıran Kılıçdaroğlu muydu?Barzaniyle kolkola girip geçenlerde ülkeye Kürdistan bayrağı çektiren Kılıçdaroğlu muydu?Hiç utanmadan nasıl yalan söyleyebiliyorlar hayret.

2010'da evet deyince aldatılmıştık

"Evet. Suç işliyorum. Sana mı soracaktım!" diyerek toplumdan uzaklaşmış ve FETÖ'cü olduğu iddiaları muhatap olmuş biri kime ne diyebilir ki!?

olamaz böyle bir şey

sayın hocaefendim diye ağlayıp sahte göz yaşları döken bu akdağ değil miydi...

ayran

Mağdurumda mağdurum başka bir şey bildikleri yok, imanını tazelemesi gerek peşinden koştuğunuz kişidir, bana zerdüşt diyen kişi dinden çıkmıştır, Allah'la aramda olanı nerden biliyor, gerçi embesil sürüsü ondan korktukları kadar Allah'tan korksaydı mesele kendiliğinden çözülürdü...

Misafir

"DEVLET EVET; MILLET HAYIR DIYOR" Deniz Baykal..

Misafir

"hakara, makara" yi UNUTMADIK!

misafir

bir kişiye böyle yetki verilmez bu diğer insanların kul hakkına girilmesi demektir bu allah katında affedilmeyen en büyük günahtır tövbe edin hatayı herzaman affeder yüce rabbimiz

Canan

Suni ve zorlama bir sataşma,inandırıcılığı yok..

misafir

tövbe etmesi gereken kişiler bu hükümeti bu hale getirenlerdir hiç kimse kendi halkını bu kadar birbirine düşman etmemiştir istifa edin arkasındanda tövbe eğer affederse şanslısınız

  • 1