BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Bahçeli’den ikinci tur çıkışı: Çaresizliklerinin ispatı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bu defaki seçimler başkadır. Bu seferki seçimler, ya geleceğin sis perdesini aralayacak ya da zifiri karanlığın hakim olmasına yol açacaktır." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 56 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Sn Bahçeli, biz Türk milleti oyumuzu Şehitler ölmez vatan bölünmez diyenlerden tiksinen, ezanlardan rahatsız olup imamları kesmek isteyenlere vermeyeceğiz.

vatansever

feto piyonu şener tezeye oy veren ülkücü gürünümlü beyinsizlere ne diyeceğız pkk nın piyonu hdp ile kol kola bunlar nasıl ülkücü nasıl vatansever inanamıyorum.

Misafir

mükemmel bi yorum olmuş

ne oldi

Ülkücüler oy verirse ikinci tur hikaye olur...Verirse...

her şey vatan için

benim başkan adayım bahçelidir ve başkanlık oyumu bahçeliye verecem diyecektim tam aa oy pusulasında bile yoksun be bahçeli, sen artık yoksun bahçeli

Misafir

zaman konuları kararları değiştirir mesele doğruyu bulmak bahçeli buldu

Bozkurt

Çekil yeter artık köşende otur gelecek de MHP kapattı diyerek anılma zaten Mahallerde Ülkücü ocakları kapattın diyerek anılıyorsun bu zamana kadar iktidar olma niyetinde değilsin

selim

2. tur kalır diyenler illet ittifakı

Misafir

Geçen gün tv de söylediğim her sözün arkasındayım diyordun. O zaman soruyorum. ERdoğan'ı Yüce divanda yargılatacağım diyen de sendin. Bu sözün de arkasında mısın yoksa dönek misin

Misafir

Var mısın iddaaya,):)) ilk turda biterse sana 1'e 10 veriyorum. 2. Tur için sen bana 1'e 2 ver yeter!

Misafir

haa şahlandığı görülmesin diye akp ye sığındı o zaman, haaa madem bahçeli şahlandı bunun en az bi yüzde 15 oyu var o zaman, e zaten senin mantıkla akp nin de yüzde 45 oyu varsa bu iktidara tutunma koalisyonu bu seçimde yüzde 60 alacak diyosun yani, haaa o zaman şu seçimi bi görelim de sonra sen yine bi konuş kim şahlanmış, kim tırısa gitmiş ne dersin

Misafir

Bahçeli senin hangi dediğine inanalım, daha düne kadar Tayyip Erdoğan başkan olursa bu ülkenin felaketi olur diyordun, sen onu bunu bırak ta ne oldu da bu kadar hızlı bir şekilde döndün sevgili bahçeli, bu kadar kısa zamanda böyle bir manevra görmedi bu ülke, haaa 17 temmuzdan sonra döndüm diyeceksen; e fetöye iktidar ortağı yaptı destekledi diye yine sen en çok eleştiriyordun akp yi, aloo bahçeli acil bir cevap ver, ülkücü camiayı daha fazla merakta bırakma artık

fikret boduroğlu

cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalır.MHP de %5 oy alır.sayın bahçeli sonucu sende göreceksin.seçim olmadan erken seçimi seslendirmen de zavallılığının ve partinin sandıkta başarısız olacağını görmendir ,bunun sorumlusu da sen olacaksın.erken seçim yapılmasına da imkan vermeyeceğiz.herkes kaderine razı olacak.

Burdayiz.

Has milliyetciymiş, meğer MHP'nin etrafı bunu yanlış yönlendiriyormuş, bölünmesi ile Bahçeli sol zihniyetten kurtuldu, artık şahlanış zamanı gelmiştir, bu çizgiden giderse halk bunu ergeç şahlandıracaktır, Misal Erdoğan bugün siyasete ara veriyorum dese onun oyları direk MHP'de, lakin eskiden olaydı millet oraya gitmezdi.

Misafir

Bahçesiz ilk turda başkan seçilecek....

Misafir

sayın Bahçeli neden siz aday olmadınız ?Ülkücüleri AK partinin adayına desteklemek zorunda bıraktınız ?Bu şartlarda MHP adaysız girmesi MHP bitecek bunu neden görmüyorsun ?Bize AK partinin dedikleri ağırımıza gidiyor..Biz unutmadık bu lafları..Elimiz AK PARTİYE GİTMİYOR BİZ ONURLU İNSANLARIZ...

Misafir

kaybeden anketçiler ve bahçeli olacak

Misafir

Sayın Bahçeli, sevgili MHP liler, ülkücüler dinsizdir diyen bir müftü vardı ya. Ne oldu o akıl fukarasi acaba harıl harıl hangi partiye çalışıyor diye merak edip araştırdınızmı?

Misafir

Kankası gibi öfke patlaması yaşamaktan bir hal oldu garibim. Gözleri kah pel pel kah öfke dolu bakıyor, dışı bizi içi kendilerini yakıyor.

Misafir

Tüm bakanları ‘Tek Adam’ atayacak, istediği gibi görevden alabilecek. Ordu da hazine de ‘Tek Adam’a bağlı olacak… Tüm yüksek bürokrasiyi ‘Tek Adam’ atayacak, görevden el çektirebilecek.

Misafir

Lakin, CHP’nin ‘Tek Parti’ dönemine her türlü ağır eleştiriyi getiren bugünün iktidarı, bizatihi kendisi daha kötü bir ‘Tek Adam’ sistemini hayata geçirmek istiyor.

Misafir

Türkiye’nin bu seçimle geçeceği ‘partili cumhurbaşkanı’ sistemi, Cumhuriyet’in kuruluş aşamasında 1923-1946 arasındaki CHP’nin tek parti sistemi ile benzerlik gösteriyor. Atatürk ve İnönü dönemi ‘başbakanlı’ Tek Parti sistemi, dönemin şartları içerisinde gerçekleşmiş ve dünya henüz ileri demokratik uygulamalarla tanışmamıştı.

Misafir

Biri Meclis’te sandalye dağılımını belirmek, diğeri de ülkeye beş yıllığına kimin ‘başkan’ ya da ‘Tek Adam’ olarak yöneteceğine karar vermek için… Her ikisi de ülkenin geleceği için hayati önem taşıyor.

Misafir

Sadece bir iktidar belirlenmeyecek, olağanüstü yetkilerle donatılmış ve eylemlerinden sorumsuz bir Cumhurbaşkanı, bir başkan, bir ‘Tek Adam’, hatta ‘seçilmiş kral’ belirlenecek. Şayet Cumhurbaşkanı’nın partisi, Meclis’te çoğunluk ya da Anayasayı da değiştirebilecek bir çoğunluk ile sandıktan çıkarsa, her türlü keyfi bir idarenin önü açılmış olacak.

Misafir

'EY, AKP/SARAY REJİMİ, MUHSİN YAZICIOĞLU VE ARKADAŞLARI HASTANE KÖŞESİNDE ÖLMEDİ'