BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.438,19

Aziz Başkan yeni bir Alex getirecekmiş!

Fenerbahçeliler, aldığı hazzın, yaşadığı mutluluğun, yaşanan şampiyonlukların, takılan yeni yıldızların... kanıtını görmek istiyor. Sahamızdaki maçlarımız hüzünle sonuçlanıyor. Yıllarca büyük başarılar elde eden Aziz Başkan'ın hep rahatsızlık verdi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

Amaç hükümeti devirerek yerine ABD’ye yakın, emperyalizmle barışık, AB'ye yılışık, İsrael ile karışık Ilımlı İslam bir iktidar getirmekti!

Misafir

Muhalefet kabul etmeyen Tayyip OHAL rejiminde Üç Boğaziçi öğrencisi daha tutuklandı!................Dinci Cemaat üyesi Abdülbaki serbest!......

Misafir

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla da adeta aforizma yaparak fenomen oluyor haberiniz... Kedi ve ciğer meselesi!

tacettin

gitsede bir kurtulsaydıkk

Misafir

Sen haberleri şaşırmışsın, Çekemeyen fasıklardan olmayın. Her ne olursa olsun, O Bu Ülkenin Cumhurbaşkanı. Mualefet ağzıyla helede bölücü terörist ağzıyla konuşanların onlardan farkı yoktur. Yaşasın Türk Milleti Yaşasın Bu Ülkenin Cumhurbaşkanı. çekemeyenlere sözüm yok. onlar çatlamaya başladı.

Misafir

Yorumlar zoruna gidiyorsa yazınızın altındaki yorum yazın kısmını kaldırırsın olur biter.

Misafir

AYNEN HEPSİNE KATILIYORUM AZİZ BAŞKANIN ÇEKİLİP EFSANE OLMASI LAZIM AKSİ TAKDİRDE ÇOK KÖTÜ DURUMLAR ONU BEKLİYOR.

Misafir

ŞU MAHMUT USLU GİBİ TİPLERDEN KURTULSUN ARTIK FENERBAHÇE

Misafir

YETER BU KADAR UYUTMACA ARTIK GERÇEKLERİ DUYMAK YAŞAMAK İSTİYORUZ BÜTÜN HEZİMETLERİ YENİLGİLERİ TATTIK ARTIK YETER KİMSE BİZİ UYUTAMAZ BAŞARI DENEN BİRŞEY YOK NE TÜRKİYEDE NEDE AVRUPADA BU SAATTEN SONRA BİZE KİMSE MASAL ANLATMASIN

Misafir

fetöcü hakimleri savcıları ücretsiz şikebahçeye dolduran aziz yıldırım değilmiydi acaba...hapisten çıkınca fetoş beni aradı geçmiş oldu diyen kimdi...hikaye anlatmayı bırakın fener camiasına ismini şike yapan başkan olarak altın harflerle yazdırmıiş kişidir aziz başkanın

Misafir

TEK ÇARE ALİ KOÇ..............................

Misafir

Şaban Askerde!........... Hatay'da giydiği kıyafet bir başkomutan değil sanki Şeker Bayramı'nda bir çocuğun giydiği kıyafet gibiydi.

Misafir

BİZ MEMNUN OLURUZ SİZ GENE AZİZİ SEÇİN:)))

KASTAMONULU

azizin getireceği yıldıza " sakın ola azizin yanında bacak bacak üzerine atma " diye uyarıda bulunmak lazım :)))

Misafir

Aziz yıldırım, zat-ı muhteremin deyimiyle alex in cellatı alexi kulüpten göndermiş fakat zat-ı muhteremi unutmuş bu da efsane başkana hiç yakışmamış.

Misafir

tipik bir fenerli cevabı. bu yazıdan bunları mı anladın ?

HALİL KALEMCİ

Tipik Galatasaraylı diliyle yazılmış, sıradan, uucz bir yazı. Neymiş efendim Aziz Başkan başarılı çalışmaları yaparken Ali Koç'da onun yanındaymış. Eee, başarı Ali Koç'a mı ait oluyor bu durumda? Aziz Başkan döneminde yapılan dünyaca ünlü transferler son maçlarda son dakikada gol atabilseler 3 tane daha şampiyonluk gelecekti, bunun suçuda mı Başkana? Azıcık vicdan sahibi olan Fenerbahçeliler Aziz Başkana'a sahip çıkar, hele hele bitmemiş lig ve kupa iddiamız devam ederken bu yazılara değer vermez.

Misafir

Yani sizdemi şikecihırsızbaşı şike yapmadı diyenlerdensiniz.Yoksa şike yapmanın çok fazla bir önemi yokmu.Yada inkar ederek temizlenildiğini düşünenlerdenmisiniz.Yada çaldığını sahiplenmiş aşağılık bir onursuzluğu hazmedebilmek normal bir yaklaşımmı.Yani şikecihırsızbaşı çukura aşağılara dibe rezalete indikce sizlerin gözünde büyüyor.Bu rezillikleri namuslu bir nesile izah etmek mümkün olmamalı.Efsaneymiş. Şikecihırsızbaşının en büyük başarısı Camiasını"Tartışmasız dünyanın gelmiş geçmiş en büyük şikeci hırsız camiası" yapmak, sporla ahlaksızlığın aynı çatı altında buluşmasının örneklerini sergilemek olmuştur.Ama bu rezillikte şikecihırsızbaşından daha çok suçlu olan onu ve üç beş çapulcu hırsızı şutlamayan, gaspa hırsızlığa rezilliğe sahip çıkan camia ve taraftardır.

Misafir

Aziz yıldırımın lak lak larını insanlar yemiyor artık yazarın dediği gibi hiç bir şeyi tek başına yapmadı hiç bir insanda yapamaz hep bir söylemi vardı ben şampiyon yaptım demek ki artık şampiyon yapamıyor arkadaş tek basketlede olmaz basket için ben şampiyon yaptım diyemiyor sn başkan arkadaş geçmiş ile bir şeye olmaz yaşanan zaman ve gelecek sn başkan hep söz verdi her şeyin sorumlusu benin dedi ne oldu hiç bir şey insanlar yemiyor artık dedik ya sen yemişin yada mamalanan kongre üyesinin lütfen kendi adına yorum yap

çetin ceviz

apırsanız da, köpürseniz de, aleyhine algı operasyonları yapsanız da, size inat, hiç seçmeyecek bile olsak, siz böyle yaptıkça, aziz başkanı seçeceğiz. biz sizin sadaka ile kandırıp oylarını aldığınız, zavallı çaresiz insanlar değiliz, bizi kandıramazsınız, bunu anlamaktan bile acizsiniz, daha ne diyeyim ben size.

Misafir

tarlalarida fener icin sürmüs bildigim kadar....

Vatandaş

Senden Fenerbahçeli nasıl olur? Hayret!

ecel

aziz ne yapacağını şaşırdı. kazanamazsa içeri tıkılırım diye mi korkuyor acaba.

Tufan Ayvalık

Teşekkürler sn Hadi ÖZIŞIK

  • 1