BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.439,36

Avrupa Birliği'nden Erdoğan'a çifte kutlama!

Avrupa Birliği’nin iki tepe isminden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, 24 Haziran seçimlerinde yeniden seçilmesi nedeniyle ortak kutlama geldi. AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, Erdoğan’ı gönderdikleri mektupla kutladılar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Avrupan'nın, Amerika'nın samiyetine inanılmaz. Kim kazanırsa onu alkışlar'lar. Türkiye deki gerçek olmayan yandaş AK partililer gibi.

MİSAFİR

KARDEŞİM BU ERDOĞANA SALDIRANLARIN TÜRKİYE DİYE BİR DERDİ YOK PKK İLE FETÖ İLE KANKA OLMUŞLAR TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SORUNU CHP DİR CHP KAPATILMADAN TÜRKİYEDE TERÖR BİTMEZ HUZUR GELMEZ BUNLAR MENDERESİ ASAN IRAKI SURİYEYİ HATTA OSMANLIYI İÇERDEN YIKAN ZİHNİYET UYANIN ARTIK UYANIN

caca

göc dediler.. eyvah yeni suriyeliler geliyor

sedat

bükemedikleri bileği öptüler osamanlı tokadı bu işte

Misafir

Yalan dolan bunlar tamamen kolpacılar yapmacık içten pazarlıklı münafık alayı. Satır aralarında resmen telkinde bulunulmuş “Güvenlik, göç ve enerji gibi AB-Türkiye ilişkilerinin ortak çıkar alanlarında sizinle yakın şekilde çalışmayı sürdürmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” bunların iki yüzlü oldukları ve KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSEYİ DÜŞÜNMEDİĞİNİN KANITIDIR BU.!

Misafir

bunlarda bi alem. kardesim sakiz gibi uzatmayin alacaksaniz alin yoksa mert olun söyleyin almayacaginizi

misafir

kutladılar 2 ay sonra ambargolar başlıyacaktır nede olsa diktatör bir liderimiz formlite icabı kutlamadı yakında başlıyacaklar türkye yaptırımlara

Misafir

Kati piriyi kovsunlar once ab bitti bizim icin... Misaki milliye birligini kuracaz

  • 1