BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99

Ateş Çemberinde Hava Koruma Kalkanı: İttifakın Yeniden Doğuşu

Küresel terör örgütleri günümüzün kendine özgü şartları bağlamında yeniden dizayn ediliyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Sayın İsmail Güzel, meşum darbe girişimini kamuoyuna yansımayan bilgiler eşliğinde analiz eden makaleniz çok kıymetli. Özellikle ülkemizin geleneksel müttefiklere mecbur olmadığını ve yeni ittifaklar kurabilecek kudrete sahip olduğunu göstermeniz literatüre değerli bir katkı sunuyor. Devamını bekliyoruz

Misafir

Sayın güzelyazar Türkiye kendi istihbaratını geliştirmeli uyanık omalıdır orada hemfikirim..Ama ne Rusya,ya nede Amerika,ya nede dini yapılanmalara güvenmemelidir.Bugüne kadar hiç iyi yönetilmedik inşallah ders alınır gerçek bir devlet adamlığı gösterip bu güzel ülkeyi iyi yönetirler.

eniştem bilir.

ruslar ta oradan isim isim yazmış ama bizim elimizde bir sağlam istihbarat kaynağı enişte kalmış.başbakan kışlaları şehir dışına taşıyıp onuda etkisiz kılacak.enişte evinden kışlayı göremez ise işimiz yaş.

casus dolu anadolu

benim bu yazıdan anladığım ülkemiz kurtlar sofrasında yem olmuş hepsi büyük parçayı istediği için aralarında pay edemiyor anlaşamıyorlarmış anlaştıkları an işimiz bitmiş demektir. pkk nın fetö nün bizi yıkamayacağı belli oldu ısrarlarını devam ettirirler ise artık bir şekilde sahneye gerçek oyuncular çıkmaya mecbur kalacaklar.

  • 1