BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94

Artık Şaşırmayın Kardeşim!

Dünden beri Koza İpek Grubu'na kayyum atanması ve ardından Bugün ve Kanaltürk'ün polis ve kayyum tarafından gaspını konuşuyor Türkiye.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Secmen

Cemaat yönetiminin istedigi, AK parti iktidar olacak ama onu ben yönetecgim benim dedigim olacak mantigi. YAni riski onalr tasiyacak emirleri ben verecegim. Onlar asker ben arka plandaki komutan. Yemezler, yemezler o cemaat yönetimin arkasindaki komutanlar nerde Isarildemi, pensilvanyadami?

ERKEK YAZARLAR KIZARMIŞMIDIR

SİZİ GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM. BİRÇOK ERKEKTEN DAHA DİK KALEMİNİZİ TUTTUĞUNUZ İÇİN. SİZLE DÜŞÜNSEL OLRAK ÇOK ZITIZ. AMA GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM.

Ferhat

Tebrikler...yazınız gayet yerinde...10 yıl sonra birbirimizin yüzüne bakabilmek dileğiyle...

Ayfer

BENİM BACIM, insanlığı ve ülkemizi sadece Avrupa demokrasisi kurtaracaktır;aksi yön,karanlık ve karmaşıktır....YAŞASIN ÇAĞDAŞ DEMOKRASİ.

ahmet

Ben de tebrik ederim. Ak Parti kendine zulüm yapıyor aslında...

misafir

güzel tespitler tebrik ederim...önemli ayrıntılar var yazıda ...5 sene önce vesayet zor günler yaşıyordu şimdi cemaat bundan sonra sıra kime geliyor tahmin edin..şu anda ülke artık dışarıdan yönetilmiyor diyenler bu günleri sakın unutmayın..çünkü hepsi kullanılıyor...

Misafir

taraf olmak zorundamı yazar hanım güzel yazmış işte senin gibiler bu yüzden kaybediyor..ya hep doğur ye hep yanlış tarafına göre öyle değilmi

Cenk Taşkın

'Kayyum' değil 'Kayyım'!!! Kayyum Allah'ın sıfatlarından biridir. Burada nasıl kullanılır ?

İbrahim

taraftarlıktan kurtulmuş bir yazar görmek çok güzel, elinize sağlık...

Misafir

Hay Allah... güzel olmuş

Misafir

Sen nesin kimdensin önce kendini bi ifade et pek de şeklindeki kesime ait gözükmüyorsun

Yusuf Hamidoğlu

"dini cemaat" maskeli "casusluk örgütünün" darbe teşebbüsüne şaşırmayın... Ama, bu ihanete yardım ve yataklık edenlere verilen çok-çok cılız ve mıymıntı tepkilere şaşırın! Evet, bu mantıkla daha çoookkk qşaşarsınız... Bunların dine ve millete verdiği zararı destekçileri ile mahşerde hesaplaşacağız.Kübra hanım; bunların yaptığına Allah'ın verdiği "ceza" nedir? Lütfen bir araştırıver, eğer vicdanın varsa! Ha; bir de İslamda "ulul emir" kimdir, isyanın hükmü nedir? Göreyim sizi... İşte gerçekten şaşıracağınız iki kaynak. Üçüncüsü;İslamda münafıklar konusu! Ben araştırdım. iki yıldır şoktayım!

Misafir

Hah, bu işte. Toplumun genel eğilimini yansıtan cevap. Meğerse istifa etsin baska konuda konusurken demezler mi size, hani elmayla armut karışmasın diye.

Misafir

şimdi bunu yapanlara da sıra geldiğinde ne olacak? bu kan davasına döndü artık kim bitirecek?

entelektüel hamsi

gasp kısmı dışında beğendim.yanlız şu unutulmamalı ki herkes ektiğini biçiyor.ne askerimiz ne yargımız ne basınımız ne iş dünyamız ne de bir kısım cemaatlerimiz masum.hepsi evvelinde yaptıkları zulümlerin aynısı ile cezalarını çekiyorlar.bize adaletsizlik gibi görünen örtülü bir adalet var.

Yasin

Ağzınıza sağlık vicdanlar hala ölmemiş

Enes

Kübra Hanım olayların üzerine benzinle değil bir itfaiyeci gibi gittiğimiz için teşekkür ediyorum Müslümanların önce vicdanlı olmaları gerekiyor sonra yine biz birbirimize kalacağız geriye

şaşır

Şaşırmanız gereken birşey.. akparti siyasal parti. cemaat o alanın aktörü olamaz. o alanda parti kurmadıkça hak iddia edemez. elmayla armutu aynı kefeye koymayın

ALİ

tebrikler hatice hanım..keşke herkes sizin gibi vicdanlı davranabilse..Allah yardımcınız olsun...

Misafir

Diktatöre her gün sövmenin serbest olduğu bir diktatörlük yoktur. Saray halkındır... Bu gün Erdoğan yarın Ali Veli...

demokrasi

gayet tarafsız ve olayları özetleyen bir yazı olmuş. oylar mhp ye :)

saray diktatördür

ülkede demokrasi yok diktatörlük var saray diktatördür.

misafiriz...

Cıamat 28 Şubat ta ne gördü ki? İçtihat demediler mi? Yanlış yaparsa 1 sevap doğru yaparsa 2 sevap diyordu kainat imamı

Misafir

Mesele bu. Din ve mukaddesat araç, enaniyet ve güç amaç.

Misafir

Adı ilk kez duyulan parti, 1 Kasım'da AKP'yi destekleyeceğini açıkladı Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, 1 Kasım'da AKP'yi destekleyeceklerini ifade etti.

  • 1