BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99

Arınç'tan olay ses kaydı için çok önemli açıklama

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanlığının dinlenmesi ve tapenin ardından Youtube yasağını gazeteciler ile yaptığı basın toplantısında değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 127 Adet Yorum
erkkj

demekki sorun savurduğunuz polislerde değilmiş. siz devlet yönetmeyi 12 yılda hala öğrenememişsiniz. hala başkalarını suçlama peşindesiniz. aynaya doğru bakarsanız, rezillikleri görürsünüz. ama milleti aldatmak riya yönteminiz. vazgeçemiyorsunuz. nereye kadar?

SAVCI BEY

ÇOK KIYAK SALLIYORSUNUZ GÖRENDE SİZİ ÜLKEYİ YÖNETİYOR SANIR DELİ,MİSİNİZ DİVANE,Mİ NEDİR BE ARKADAŞ YAHU KENDİNİZE GELİN ORTAM DİNLEMESİNDEN FELAN DEVLET YIKILMAZ BELLİ Kİ BİRA ZAAF VAR CEMIR FELAN KOYMAMIŞLAR ONUN İÇİN DİNLEME YAPA BİLMİŞLER BENCE.

ismail kayserilioğlu

çok doğru erdoğanı övmektense hocayı övmek daha ala nasıl olsa onuda israil ve amerika övüyor zaten bizim en büyük dostumuz israil ve amerika olduktan sonra herkese kaçacak delik lazım vur abalıya vur erdoğana nasıl olsa hiçbirşey yapamıyacaksınız çünkü bu ülke öyle bir uyandıki önüne geçilemez

musa21

Çok doğru o kediciklere dayanamayan Siyasetçiler , asker bürokratlar , avlanıp filmi çekiliyordu demek !.

neyin kafası

arınç efendi neyin kafası bu, sen namusuna sahip çıkamıyorsun, bundan mahalledeki halkı sorumlu tutuyorsun, cemaate bu kadar yüz verirken , hoca efendi derken düşünecektiniz. hem zina yapıp hemde ahlak dersi vermek gibi bir şey sizin yaptığınız.

erdoğanbey

suriye-ürdün-lübnan-türkiye ortak pazar kuruyor ve vizeler kaldırılıyordu.... Bu barış süreci ve birlik, İsrailin çıkarları için zararlıydı. Suriyeye el kaideci teröristler sokuldu ve suriye polisi ile ordu mensuplarına saldırtıldı. Süt liman bir ülke br anda iç savaşa itildi... Oradaki Türkmenlerin varlığı, canı, malı da tehlikeye atıldı.... Bu vahşeti kim planladı, kim maliyetini karşıladı, kim maşalığını ve uşaklığını yaptı?

DOSTUNA BAKIN

KADIN TACİRİ VE DÖYÜS ADNAN OKTAR DENEN YAHUDİ , ERDOĞANI ÖVMEKTEN DİLİ TUTULMUŞ. BÖYE BİR BOYNUZLUNUN TAYYİPİ SEVMESİ VE ARKA ÇIKMASI ÇOOOK MANİDAR??? ŞİMDİ ERDOĞANA SORALIM ;SENİ SEVEN DOSTUNU SÖYLE SENİN KİM OLDUNU HALK GÖRSÜN. SENİN GİZLİ DOSTUN ADNAN HOCAYMIŞ HEHEHEEHHEEEEE...YOKSA ÇIKARTIĞINIZ İFTİRA KASETLERİ İÇİN ŞANTAJCI KADINLARI SİZE DOSTUNMU KİRALADI???

CAN CAN

BU MEMLEKETTE AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI ARTIK KAVRAMLAR BİLE KEMİLE ANLAMLARIYLA OYNAMAYA BAŞLANDI DİNLEME BİR SIKANDAL İHANET İSE AKP PİSLİKLERİNİ ÖRTME ADINA SAVAŞ ÇIKARMASI BU NE LA NASIL MEMLEKETTE YAŞAR OLDUK KURANLA DALGA GEÇİLİR HIRISZLIK ALMIŞ BAŞINI GİDER GÖREV YAPAN SÜRÜLÜR GÜNEY DOĞU DESEN ÜLKENİN ELİNDEN GİTTİ OLDU ARTIK APO RESMEN DEVLET ADAMI GİBİ KARŞILANIR ÖZERKLİK ŞARKILARI SÖYLENİYOR BU ÜLKE İNSANI UMARIN AKLINI BAŞINA TEZ ALIR.

ahkam

Arkadaslar biraz düsünün! youtube twitter türkiyede kapali ama dünyanin her yerinde acik! yabanci devletdekiker herseyi izleyebiliyor! simdi soruyorum, bu hirsizlar yüce Türk halkindan neyi gizlemeye calisiyorlar? gizli ymis , devlet sirriymis , tüm dünyaya sir degilde Türk halkinami sir? ziyaAaaaa atma! sizde biraz olsun beyninizi kullansaniz bu oyunu anlarsiniz!

kuzey55

seçilmişe operasyon yapıldığı için haklısın da ya bu konuşmalar gerçekse evlatlarının hiç zarar görmeyeceği bir savaş çıkartmaya çalışan siyasileri bağrımıza mı basacağız.suriye politikası ülkenin desteklediği politikamı yoksa parti politikası mı. ne demişti sayın başbakanımız şike olayı için UEFA ya tüzel kişilerle kurumları ayırın aziz yıldırımın yaptıkları onu bağlar fenerbahçe yi değil. peki şimdi başbakanımızın yaptıkları onu mu bağlar ülkeyi ilgilendirmez mi acaba diye düşünüyorum.

ferkan

Hükümetin önemli bir görevi de Devletin sırrını saklayabilmektir.Ona buna çamur atarak suçu başkalarına yıkmayı düşünmek yerine birazda "biz ne biçim hükümetiz, bu devletin ve milletin sırlarını niçin koruyamıyoruz" diyerek bir özeleştiri yapmanız gerekmez mi? Nerede bir pislik hemen kaçıyorsunuz, bu memleketi patagonya hükümeti mi idare ediyor

masumiyet karinesi

nerde kaldı masumiyet karinesi elde delil yok 100 gündür aynı iftiralar yalanlar hemen hizmet hain suçlu ne kadar kolay,zor olan hainler kimler en yakınlarınızmı çok gizli üst düzey toplantıyı devlet neden sızmasına engel olamıyor 100 gündür 20 binden fazla polis savcı hakim sürüldü 2004 yılından beri fişleme yapıyorsunuz kurban göderen memura kadar biliyorsunuzda dinlemeyi yapanlarımı bilmiyorsunuz kimseyi kandıramazsınız ancak kendinizi sızdıran varsa sizden biridir devleti iran yanlılarıyla doldurdunuz şimdi başka yerlerde hain arıyorsunuz hain içinizde

bilinki

AA,TRT,Diyanet,Mit anlayın siz AKP'ye değil DEVLET'e aitsiniz!Politikanızı yayınınızı,susmanızı ve hutbenizi AKP belirleyemez!

osman

yahu kımse kendı devletınımızı bombalatıp savaş mı cıkaracksınız demiyorda niye ses kaydı sısmışta diyoruz.. cok komik yaa

koyun delisi

Ey yurdum insanı devletin sana diyor ki: elin gavuru bilse de olur ama sen GÜVENİLMEZSİN, DEVLET SIRLARINI BİLİRSEN GÜVENLİK SORUNU OLUR. Elin gavuru-ecnebisi senin giremedigin youtube-twittera rahatlikla giriyo.guvenlik sorunu olmuyo.ben ulkemden girince guvenlik sorunu oluyo.bu ne is Allahim.

farz.haram

Farz la harami katistirdin herhalde.haram haram.genel genel

serkan

İHALE PAZARLIĞI YAPAN,PEYGAMBERLE KONUŞTUĞUNU İDDİAEDEN SAHTE ALİM MÜSFETTESİNE KULOLANLAR ULKENIN BUTUN KURUMLARINI ELE GEÇIRDINIZ. POLISE YARGIYA YANDAŞ CEMAATÇILERINIZI YERLEŞTIRDINIZ. SEÇILMIS İKTIDARA RAĞMEN ÜLKEYI YÖNETMEYE KALKTINIZ. PENSILVANYALI SAHIBINIZI BU ULKEDE ISTEMIYORUZ. ONUN YERI AMERIKANIN YANI İSRAİLİN KUCAĞIDIR

serkan

İHALE PAZARLIĞI YAPAN,PEYGAMBERLE KONUŞTUĞUNU İDDİAEDEN SAHTE ALİM MÜSFETTESİNE KULOLANLAR ULKENIN BUTUN KURUMLARINI ELE GEÇIRDINIZ. POLISE YARGIYA YANDAŞ CEMAATÇILERINIZI YERLEŞTIRDINIZ. SEÇILMIS İKTIDARA RAĞMEN ÜLKEYI YÖNETMEYE KALKTINIZ. PENSILVANYALI SAHIBINIZI BU ULKEDE ISTEMIYORUZ. ONUN YERI AMERIKANIN YANI İSRAİLİN KUCAĞIDIR

VATANDAŞ

Sayın Arınç artık geç te olsa anladınız bu haşhaşıleri. İsrail neden Gülenin okulları ile gurur duyuyor.Yahudi kimliğiyle tanınan ve her dönemde Türkiye’nin içten içe altını oyan faaliyetleriyle gündeme gelen İSHAK ALATON, 2012 YILINDAKİ BİR RÖPORTAJINDA YAHUDİLER VE FETULLAH GÜLEN HAREKETİ İÇİN “HEDEFLER AYNI” DİYOR. “Hizmet Hareketi’nin beni en çok heyecanlandıran yönü yurtdışındaki okullardır. Yalnız Amerika’da 200’e yakın okul var, Güney Afrika’daki okulları gördüm. Moskova’daki okulun arsasını biz temin ettik, belediyeden parasız aldık, verdik. Okul inşa edildi ve çalışıyor. Dünyanın 4 tarafında okullarda bugün yüz binlerce öğrenci var. Diplomat çocukları… O okullar, bulundukları ülkelerin en iyi okulları.” Dedi ve övdü. İsrailliler niye över ki Müslüman Gülen Cömaatı okullarını???

murat

İçimizde vatan hainleri dolu... bu saatten sonra chp ye oy verenlerden şüphe ederim... Ülke menfaati ve istikbalimiz AK Parti ile beraber olmayı gerektiriyor...

ülkücü

bu hainlere hala destek veren chp ve mhp ye yazıklar olsun... bu ülkede vatan severlik bundan sonra ak partili olmak anlamına geliyor...

zühtü

ulkucuyuz oyumuz mansur beye mevlut beyi seviyoruz ama melihten ankarayi kurtarmk icin bu seferde yavas

lale

dünkü ses kaydını acem fidanın servis ettiği artık çok aşikar oldu

İSLAMIN ŞARTI KAÇ?

NE O ESKİDEN SÜNNET MİYDİ? ÖNCEKİ OYLARINDA AKP İDİ..

kanaatın bu mu

Üç oy uğruna Süleyman Şah Türbesi'nde kendi askerini öldürüp provokasyon yapmak çok iyi bir fikir olduğu için mi bu kanaata vardın???