BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Ankara'da yasak aşk cinayeti! Kocası eve erken gelince...

ANKARA'da evinde ölü bulunan adamın aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Karısının sevgilisini evde bulan adamın çıkan kavgada darp edilmesi sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
OFLU BABA

ALLAH ISLAH ETSIN BOYLE ASSAGILIK EVLI KADINLARI

OFLU BABA

UTANMADAN BIR DE BASORTU TAKMIS KAHRAMAN GIBIDE POZ VERIYOR OLAN COCUKLARA OLDU BIR ANDA YETIM KALDILAR ANNE YOK BABA YOK COCUKLARIN SONLARI HAYIRLI OLSUN DEMEKTEN BASKA SOYLEYECEK BIR SOZ YOK

Misafir

Bu namussuz kadın müebbet almalı. Bir daha gün yüzü gornemeli

Güneş

Namussuz bir kadının yaptığı tahribat çok büyüktür!

Misafir

Ne kötüdür haysiyetsizce ve aşağılık bir yaşam tarzı

Misafir

Ulan aptal kadın,bir halt yedin,madem adamı içeriye aldın,işini bitirdikten sonra niye hala evinde tutuyorsun?.Sabah işe giden kocandan,çocuklarından da mı utanmadın?.İdam,idam,idam.

Metin Tamer

Başı örtmeyle iffet olmaz.Toplumun bir acı gerçeği, saçları kapatmakla namuslu olunmuyor,Taassuba gömülen ve din baskısı ile yetişen bir nesilin isyanı olsa gerek. Para vererek insanların başlarını örterseniz, mahalle baskısı ile davranışlarını değiştirmeye kalkarsanız, sosyolojik transformasyonun sonucunda böyle olaylar tabii olur.

Misafir

Caferilik sapık mezhepler arasındadır, hak mezhep değildir.

Misafir

YANINIZA KARMI KALIŞAKTI KANI BOZUKLAR

Misafir

ne güzel akıl vermişsin angut sen öyle mi yapıyorsun adından da mı utanmıyorsun...

ahmet

aldatan erkek ve aldatan kadınlara hiç bir zaman hak vermem. diyelim şeytana uydun aldatıyorsun. evli ve çocuklu kadınsın. adamı niye evine alıyorsun. aldatıp o günaha giriyorsan bile otele git.. pansiyona git.. adamın evine git.. olmadı ormanlık alana git.. adamı evine alma alçaklığını gösterme..

Misafir

dünkü astsubay ile polisin birbirini vurma haberinde yorumcunun biri çalışan kadınları suçlamıştı, bunun çalışmayla ev kadını olmayla, başı açık kapalı olmayla ilgisi yok, kim olursa olsun ahlaksız her zaman ahlaksizdir.

Misafir

Muta nikahını meşru göstermek için Caferilik beşinci mezhep olarak ders kitaplarına girmiştir.

Misafir

Evli kadınlarla beraber olan şerefsizler..Memlekette bekar kadınmı kalmadı...

Bu Fakir

Huzur İslamda! Ama hayatımızdan İslamı sildiler. İslamın tek şartı kadınların başlarını örtmek algısı oluştu. Zina ve namussuzluk aldı başını gitti.

ahlaksızlar

başındaki örtüyü çıkar bari pislik kadın.

Misafir

şirret karı kaç kişinin kanına girdin

kemal

kocası olan kadının sevgilisi....ahir zaman....

Misafir

99% Müslüman bir Ülke düsünün, 99% Müslümanligi bilmiyor ve Yasamiyor, belkide bilerek yasamiyor. Sokakda sorsan Müslümanmusin diye Kavga ederler Üste cikmak icin.

  • 1