BIST 9.911
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.444,68

Altan Tan: Rüşvet de alıyorlar selam da!

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, internet düzenlemesi ile ilgili eleştirilerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Kendini eleştir

Kendiniz oyları doguda nasıl aldınız onuda söyle öyle demokrasi iyi

HANLI

Dinci menfaat çeteleri Siyasi islamın çıkar kavgasına BDP'nin dinci yobaz temsilcisi de katıldı!..

VANLI

BU ADAM HEP BOŞ KONUŞUYOR IFTIRACININ TEKI HALK BÖYLE IKIYUZLU ADAMLARI SEVMIYOR IŞI GÜCÜ SAÇLARINA SIYAH AYAKKABI BOYASI VURMAK

musa21

Dininiz kitabınız aynı , kızmanın anlamı yok !.

inci egeli

Altan Tan,ı müslüman kürt kimliğinden dolayı çok severdim. bari hüdapar' geçse daha iyi olur

veli

pkk çıkıpta bir de demokrasi dersi vemez mi.

abcd

kürt siyasetcilerin demecleri,söylemleri,basin toplantilari nedense bazilarinin canini acitmisa benziyor.yoksa bize söylemek istemediginiz sirlarinizmi var?yoksa kürt gencleri ailenizdekilere zorla güzellikmi yasatmislar?bu Kadar gerceklere duyarsiz ve hazimsizlik olmazki.

abcd

herhalde kendinle karistirdin.o insan yüzbinlerce kisinin tercihi sonucu mecliste,sen ise Burda kaldirim mühendisligi yapiyorsun.simdi istersen düsün kim bos insan?

ardilamed

helal olsun.gercekleri acita acita dile getirmis.

çivisiz ülke

haramla o kadar yüzsüsleştiler ki,önce israile dış güçler diye çattılar baktı olmadı cemaate yüklüyerek işi götürüp seçim hesabına çevirdiler. oğulcuklara dokunmayın,yalılara dokunmayın,yanarsınız.

muhsin durak

altan tan ben seni akıllı bilirdim müslüman akıllı olurda ondan diyorum sen rüşvet alırmısın diyceksinki tevbe soruyorum müslüman zan üzerinde bulunurmu onada hayır diyeceksin zannı bazıları iftiradır BEYGAN BER EFENDİMİZ BUYURMAKTADIRKİ ZANNI BAZILARI İFTİRADIR ONDANSAKININ DEMEKTEDİR iftir değilsede bizim konuşmamamız gerekir ondan mesul olan vardır hesabı o verecektir bunu korunman için yazmaktayım gerisini sen bilirsin vesselam

TOPRAK

ALTAN TAN SEN NE KADAR BOŞ BİR ADAMSIN KURT SENİN HAKKINDAN GELİYOR GERÇİ HERKES GELİR

Dayı...

Bu adamın kafasında hep şapka var zannediyom...

  • 1