BIST 9.895
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.433,07

Almanya'dan skandal karar! Bakan Çavuşoğlu'na...

Almanya'da KRV eyalet hükümeti, Solingen saldırısının yıldönümünü bahane ederek, programa davet edilen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yapacağı herhangi bir seçim konuşmasını yaptırmama kararı aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
ht

orası artık almanya değil kürdistanın avrupa eyaleti olmuş.

uran-kay

yasak tüm siyasi partilere ama biri dışında velvele yapan yok.tabi seçim zamanı sataşmak prim yapıyor.milletimiz hastasıdır böyle hareketlerin.numaradan bir iki efelen kap reyleri.

HERZ

Almanyanın CHP, PKK, FETÖ SEVGİSİ. CHP, PKK, FETÖ'NÜN ALMANYA SEVGiSİ... ORTAK DÜŞMANLARI AYNI.

cilali ibo

almanyaya bir kafa atmanin zamani gelmistir

SaSoNLu diNo

Birilerin bu ülkede Özal ile gerçekleştiremediğini, ne yazık ki Erdoğan gerçekleştiriyor. Gazze'li kardeşlerimiz abluka ve zulümden kurtuldu. boingler hayırlı olsun ...

Misafir

sanki merkel turkiyede mitingmi duzenliyor ne sacma bir sey almanya veya ab akp nin arka bahcesi degil gelmesinler cunku buradakilerin huzuru kaciyor

Misafir

bence sacma sanki almanya secim oncesi merkel istanbulda propagandami yapiyor, akp olsun baska parti olsun yurt disinda parti faliyetleri yasaklanmasi dogal bir sey, akp nin zaten avrupada alacagi oy orani beklentilerin cok cok uzerinde, zaten bu yasaklardan sonra akp ye oy vermeyeceklerde giciklik olsun diye akp ye oy verecekler, avrupa yasaklamakla akp nin ekmegine yag suruyor, yani danisikli dogus)))

Serdar

misafir 07: 56; Sen uzaydami yaşıyorsun.Türkiye de bahsettigin gibi bir hayat sürüyor.cami cemaati bile hirsizligi özümsemiş.yoksa hirsizlik açık saçık geznektan dahami az günahtir.16 yildir çala çala devlette mal kalmadı sen neyin derdindesin.

Serdar

O Devlet sizin babanizin degilki.ister yaptirir ister yaptirmaz.aslinda türkiyede ikamet etmeyen türklerin seçimlere katilma hakki olmamali.onlar orada özgürce yaşasın ama bizim diktatörlükle yaşamamızda söz sahibi olsunlar.yok öyle.dikratörü seven dikta rejimde yaşayacak.

Misafir

serbest hayati secen sözüm ona Türk kadinlari kizlari akmanyadan niye gelsin istedigiyle nikahsiz her türlü rezilligi yapiyorlar. keza erkeklerde öyle. sen din imandan bahset dislaniyorsun hemen. rezaletin serefsizligin adi serbest hayat. din allah örf adet sifir oralarda.

Misafir

farabi dogru dıyor imkanları iyilestirin bizler vatanımıza seve seve geliriz sizi getırmiyolarsa biz geliriz yada orda sizleri dinleriz THY bedava ucak kaldırsın biz oyumuzu orda verelim

Muffe

Kendinize gelin ya. Hükümeti Temsilen Anmaya katiliyor, Propoganda yapmak ne demek... Almanyada yada Avrupadaki Türkleri Magdur ediyorsunuz. Ayrica Dis ülkede yasayan Türklerin oy kullanma hakki nedir? Belki yillardir gelmuyor ama Siyasi yönlendirmede rol oynamamaliki Oradakilerin cogu AKP yada HDPlidir. Cok sacma, bizim derdimizden Oradakiler anlamaz anlayamaz

Farabi

Bunun uzerine artik herthangi Alaman devlet adamini,Alaman askerlerle gorsuturmezsiniz herhalde Konya daki.Yassak,achtung deyin tamam.Kana kan,dise dis.Ve de,yavas yavas artik bu Batililardan kopalim.Avrupadaki vatandaslarimizida yavas yavas Turkiye ye getirin,imkanlar taniyin falan

Herz

İçimizde hitler hayranları almanya da oy kullansın kafa nazi kafası.40 yıldır Pkk'yı desteleyen adolf hitler almanyanın iç içlerimize karışmasına lafınız yok mu almanya şehidlerimizin katili ve sponsoru değil mi.fetöcüleri korumak içişlerimize karışmak değil mi. Almanya haini bol ülkemin insanını tanıyor... Ve gülüyordur. türkiye düşmanlarını savunmakla sadece hain olunur.

Misafir

hitlerin almanyası fazlasını beklemek hitlere hakaret olur..

semih sergen

hitlerin almanyası fazlasını beklemek hitlere hakaret olur..

Camoka

Camına yıl kızdırmayın. Sizi sinir sahibi yapar.

Camoka

Claudia roth gezi olaylarında AKP yine devirmek için İstanbul a istediği gibi gelirken iyiydi de, Türk politikacılar gidince mi sorun oluyor. Zeka yoksunu nazi tohumu bulaşmış herifler.

Misafir

sende türkiyeye gelme

Hakkı Baba

Bunun neresi skandal! Adamlar haklı. Hem ayrıca 298 Sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri Ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanunun 94/A maddesi 5. Fıkrasında; “Yurt dışında ve yurt dışı temsilciliklerde seçim propagandası yapılamaz.” denilmektedir.

Misafir H

Buraya gelmeyin sizin bizim huzurumuzu kaçırmaya hakkınız yok sizin yüzünüzden bize düşman oluyorlar kim oy vermek istiyorsa gitsin Türkiye ye oy versin istiyorsa Türkiye yi böldünüz şimdi sıra buradamı

Misafir

Eeee demokrasi ve insan hakları heryerde degisiyor. Ayak uydurmak gerek.

Hakan

Bence Almanyaya bile almayın

Geriye Çalışan Tarih

1993 de neonaziler katliam yapmış.Aradan çeyrek asır geçmiş ırkçı neonazist faşizm gücüne güç katmış.İnsanların konuşma kendini ifade etme özgürlüğüne bile engel olmaya çalışıyorlar.Tarihi geriye çalıştırıyorsun almanya 1930-1940lı yıllara doğru hızla yol alıyorsun.

Misafir

Almanyada yaşayan vatandaşların bu ülke için oy kullanmaları başlı başına bir skandal.