BIST 10.331
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.457,90

Almanya ile gerilim tırmanıyor AB Bakanı Çelik'ten o sözlere sert tepki

AB Bakanı Ömer Çelik, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in Türkiye'ye silah satışıyla ile ilgili sözlerine yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Ab ülkeleri biliyorki Ab den gelecek bir saldırının işgal e yol açacağını çok iyi biliyor.Turkiye kolay bir lokma olmadığını herkesçe bilinir.sonucta dünya da en güçlü ordular arasında.

Misafir

avrupa bir gün teröre teslim olacak az kaldı

susturan

açın kapıları deaşlılar gidip istila etsin ab yi istedikleri eylemi yapsınlarda akılları başlarına gelsin.biz ab nin jandarmasımıyız.

kundemacı

Madem işi alttan alacaksınız anayasa referandumu öncesi asıp kesiyordunuz. Hani kimseye danışmayacaktınız. Siz bildiğinizi yapardınız, şimdi yapın.

Alaman

Hem silah almak isterler, milletin yok ama hepsinin Alman mersedesleri, audileri, bmwleri var, sonra da ucuz külhanbeylik yaparlar.

Misafir

Darbecilere kucak açan Almanya silahlarınıda al git ülkemizden. Satnadığın silahları turşu kur. Giderken içimizdeki almanlarıda al git.

Emekli Öğretmen

Avrupa ile Kavga değil... Avrupa Birliği ülkeleri gibi Asgari ücret, Eğitim, Hak Hukuk Demokrasi istiyoruz.

Seydi

Ya siz bir devlet olarak dunyada hep problemli bir devletsiniz hiç bir zaman ne içte nede disarda barisçil bir Politika gutmediniz dunyada Devlet olarak Problemsiniz

Doğan:

Partili Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Bakanı Çelik bütün Türk halkını temsil etmiyor.. Türkiye adina konuşamaz ...

çökertmeli

Hep duyar olduk son 15 yıldır, hükümetten başbakandan cumhurbaşkanından çok büyük sert tepki diye hep yandaş medyanın pohpohlomasından ibaret bir şey olduğunu kanıksadık artık hani nerde sert tepki dev cüsseli adamın gırtlağından çıkan ince zayıf kız sesi gibi bir şey bu.

Misafir

ADAMLARI HEM KONYA VE İNCİRLİK TEKİ ÜSLERİNİZE SOKMAYACAKSINIZ HEM DE BİZE SİLAH VERMİYOR DİYE MIZIKLANACAKSINIZ YOK ÖYLE ABUKLUK SABUKLUK YOK YOK YOOOKKKK !!!!!!!!!! HAKKATEN DIŞ POLİTİKA BERBAT BİR HALDE. İYİ MADEM ALMANYAYA İHTİACINIZ YOK O ZAMAN KAPATIN GİTSİN NİYE TEPKİ GÖSTERİYORSUNUZ SİZ ALMAN ASKERLERİNE KAPIYI GÖSTERMEDİNİZ Mİ KARDEŞİM ADAMLARIN SİZE SİLAH SATMAMASI GAYET DOĞAL DEĞİL Mİ YA NE DİYE AÇIKLAMA YAPIP DURURSUNUZ

Misafir

akil verme ve bir nevi santaj politikasi sona ermelidir.. kimse aptal degil!

Mahmudo Pasha

Çok sert! Nesi sert la bunun? Kafa mı buluyorsunuz milletle?

BOZOKLU

SİİZN DIŞ POLİTİKANIZ BATSIN.!!

  • 1