BIST 10.225
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.403,54

Akşener'den flaş ittifak açıklaması: CHP ile...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ile bir ittifaklarının söz konusu olmadığını belirterek, "CHP de İYİ Parti de adaylarını çıkaracak. İttifak yok" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

CHP nin ittifak ismi sallama olacakmış. HDP ile bu karar alınmış.

Misafir

CHP nin ittifak yapabileceği tek parti HDP dir. HDP hariç hiç bir parti fetönün ele geçirdiği partiye pirim vermez vermeyecektir.

Misafir

akp+mhp=%60 oldu.450 vekil eder.

kuzu

ikiside terörün yan sanayısı gibi partiler al birini vur ötekine

Misafir

çoğunuz farkında değil yakında hepiniz öğrenecek...bahçeli akp yi öyle bir tuzağa çektiki akp akıllanana kadar atı alan üsküdarı geçecek...eski sistemde akp 15 yıl daha iktidarda kalırdı.lakin yeni sistemde yüzde 51 bulmak için aylardır çırpınan bir akp var..51 bulmak için eski sövdüklerinin kapısından ayrılmayan bir akp...demekki neymişş bahçeli başkanlık sistemi diyererk resmen akp ye böööyyüük bir kazık attı ...ARTIK ÇIKARIN ÇIKARABİLİSENİZ..

BALKES10

kim tutar seni MUHTEREM.

Suryani Ali

Chp Hdp iyi saadet partisi bir birinize cok yakiştiniz.pkk ve fetö hainlerine de af gelir.

her partiden gözcü şart.....

Sandık güvenliği bu ülkenin namusu oldu artık,sağlama almak lazım,M.İnce sandık üzerinde uyumuştu neredeyse,ne bu zulum.

Misafir

O zaman iyi parti kazanamaz :)

Misafir

İkisi ittifak yaparlarsa mecliste çoğunluğu alırlar

Misafir

ahada buraya yazıyorum gelecek seçimde akp den kaçan oylar saadete diğer partilerden kaçan türk oylar iyi partiye hdp den kaçan oylarda chp ye gidecek demedi demeyin..ahanda yazdım ..hepiniz şahitsiniz..

orhan

Güzel ve etkili konuşuyor. Bence gelecek seçimde kesin başbakan olur.

Misafir7

Zavallı kadın kendini dev aynasında görüyor Chp 'nin ağzıyla ... ların yolundan gidiyor Seçimden sonra chp gibi oyumuz çalındı nakaratını söyleyebilmek için zemin hazırlıyor

Misafir

O zaman sen konuş bakalım ne kadar doluymuşsun.

Misafir

28 Şubat'ta kimlerin masa altında olduğunu bilenler biliyor. Tayyip nerede imiş o zaman hangi masanın altında imiş.

Misafir

15 Temmuz'lu bir konuşmasının linkini göster eğer yoksa sen iftiracı ..nin tekisin.

Angaralı

Senin zamanında erken gelen koltuk kapıyordu ah be ablacığım.Sen kim Devlet yönetmek kim.99 DYP kongresinde Aytun beyle Tansu hanımı yıkmak için uğraş veriyordunuz,şimdi Tayyip beyi yıkmak için. Demokrasilerde halk kime mühürü verirse iktidar odur.

Turgay

Bir kadın tek başına hepsini tırsık hale getirdi. Birisi saraya sığındı öteki sığınmak için kapıda bekliyor sarayın hesapları tutmuyor sadece bir kadın bunların kağıttan kaplan olduğunu gösterdi.

Hakkı B.

CHP ittifak partisi değildir. Seçmenleri bunu desteklemiyor. Ayrıca CHP'nin başındaki kişi de BOP yanlısıdır. O BOP'çu ittifakın karşısına özde Milli olan İyi ve Saadet partileri ittifak yapmalılar kanaatindeyim.

Misafir

siz neyi İYİ görürsünüz, ha unuttum... bir reza vardı onu iyi görürsünüz kul hakkı yiyiciler

Misafir

şivan perver, megri megri diye ağlayanlar, kobaniye selam yollayan sahte milliyetçiler ikinci turda akp yi destekleyeceklerdir

Misafir

28 şubatta tayip giller bu kadının eteklerinin arkasına saklanmıştı

hakkı

Helal olsun ablam. Yolun açık olsun, İYİ ler kazansın, rüşvetçiler kaybetsin

HAYLAZ

Başbakan olacam, Cumhurbaşkanı olacam. Başbakan olacam, Cumhurbaşkanı olacam :))

can eren

kafkasyalı nicli adam denen trol yada yalayıcı oldugu kesin eger önüne gelene fetocu diyorsa bilinki kendisi fetocularla beraberdir