BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Akşener: Uyarmıştım Erdoğan 2010'dan beri biliyor!

İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı ve Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı televizyon programında FETÖ'yle ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Akşener, '2010'da hepsini uyardım, 15 Temmuz'un yolunu açan 2010'daki referandumdur' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
serdar

ben şahsen bayan meral seçilirse asla rahat nefes alamam lütfen genelleme yapmayın. bir çok kişide bu şekilde düşünüyor eminim.

mniksek

AKŞENERİ FOX TV ÇIKARTIR SÖZCÜ YAZAR, HER İKİ MEDYA KURLUŞUDA AÇIKTAN VATAN MİLLET DÜŞMANIDIR, FOX TV MERAL AKŞENERİ 24 HAZİRAN AKŞAMI SEÇİM YAYINI BAŞLAYINCA ÇIKARIRLARSA ÇOK MEMNUN OLURUZ, FOX O AKŞAM İZLENME REKORU KIRARLAR, 1 KASIM 2015 SEÇİMLERİNİ NUNA PORTKALLA KÜÇÜKKAYANIN O HALLERİ HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE...

TAMAM DİYECEĞİZ...

MİLLİ İTTİFAK KAZANIRSA RAHATLARIZ,ONLAR GÜVENİLİRLR,CUMHUR İTTİFAKINDA ÇATLAKLAR BAŞLADI BİLE,BAHÇELİ İTİLİYORUZ DEDİ,BAĞIRIP ÇAĞIRDI,BUNLARMI İDARE EDECEK,YETER ARTIK...

Natre

Meral hanim cikmissin fox a ayni zihniyeti tasiyan vatandaslarla reportaj yapmissin. Bisey anlatmana gerek yok yanindaki sahsi gorunce erdogan dusmanligindan gozu donmus insanlar oldugunuz anlasiliyo her halinizden. Sizin mantiginiz erdogan gitsin memleket ne olursa olsun. Mantik bu.

Misafir

Bulgar göçmeni akşenerden de-Yunan göçmeni maharemden de bu ülkeye hayır gelmez. Yerli ve milli olanlara bakın.

ali

sende mhp den yol alsaydın kalacaktın ama...dua edelim bahçeli sizin fetöcü olduğunuzu çabuk anladı.

Bir soru

Darbeden aylar önce türkiyeyi karis karis gezip „15 temmuzda basbakan olacam“ diyen siyasi parti baskani kimdi meral hanim????

Erol Baron

Önce Sezar'ın hakkını Sezar'a vererek, İnce ve M.Akşener'in RTE'den çok,çok daha iyi konuştuğunu kabul edelim..... Ee, eğitim şart diye boşuna dememişler.

Murat

Meral, Allah seni ıslah etsin şifa versin, git evine otur kafanı dinle, daha fazla itibarını kaybetme.

Misafir

cuma günü seçim torbalarını başkanlara vereceklermiş.bu doğrumu acaba? üçgün önceden oy pusulaları nasıl başkasında kalır? bildiğimiz birgün kala verelir..nasıl yskya güvencen. millet ittifakı bunları bilmiyormu acaba uyanın parti görevlileri yine birşeyler dönüyor

Murat

Hain föteye bir çift söz söylede belki sana inanan 2-3 kişi çıkar maral.

MESUT KAYA

BE BACIM SENİ FETÖCİNLER KÖTÜ ÇARPMIŞ ÜSTÜNE BİRDE PAPAZ BÜYÜSÜ YAPMIŞLAR SENİN DURUMUN ÇOK VAHİM BU İŞİ ÇÖZECEK HOCAYI MEKKEDE MEDİNEDE BİLE ZOR BULURSUN EN 'İYİSİ' ÖNÜMÜZDE HAC DÖNEMİ VAR GİT TÖVBE ET KENDİNİ HAYIR İŞİNE HAMUR İŞİNE VER DÜNYA FANİ BIRAK BU İNADI NADİM OL DAHA NE DİYELİM ALLAH İÇİN UYARDIK

isar

Oy oranı muhtemelen %5 civarı olacak Tabi partisinde adam kalırsa

Misafir

Yorumun da senin kadar basit ve sığ

MİSAFİR

İNSAN HAKLARI HAK HUKUK ADALET DEMOKRASİ OHAL İLE GELDİ ZATEN OHAL OLMASA KUDURMUŞ İNSANLIKTAN ÇIKMIŞTINIZ HER YERE SALDIRIYORDUNUZ O HAL SİZE NE MAL OLDUĞUNUZU ÇAPINIZ KAÇ ONU GÖSTERDİ ZATEN MÜSLÜMANLARA HUZUR MUTLULUK KARDEŞLİK ADALET GETİRDİ ,OHAL SİZİN GİBİLER İÇİN EN İYİ HALDIR

BEYLER BEYİ

AZ KALDI BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ELİNE VERECEĞİZ.ENDİNİ BİRŞEY SANMAYA BAŞLADI. FETONUN KUKLASI

TRAKYALI

Şırnak ile Edirne nin problemi aynı........İnsan Hakları, Hak Hukuk Adalet ve Demokrasi!.............Özgürlük İçin OHAL Kalkmalı.

yunaklı

Cahil kadın Şırnak ile Edirne nin problemi nasıl aynı olur. Şırnak terör, ekonomik geri kalmışlık, alt yapı vb... sorunlar had safhada.

bir basit vatandaş

Cemaatlerin, Tarikatların, Çillerlerin OY verdikleri, Destekledikleri Siyasi Partiye OY vermeyelim, Desteklemeyelim. Yeter artık, yeter, TAMAM. Her Hükümet 10 senede yozlaşır, Çürür, Kokuşur. Artık bunların değişmesi gerek.

eski elek

AKŞENER hanımefendi 'fetömanik depresyon' teşhisiyle yıkacağınız şehir hastanelerinden birinde tedavi görebilirsin çok büyük laf ediyorsun yolun yol ipin ip değil mademki inandığını iddaa ediyorsun hangi yaradana inanıyorsun ALLAH yapıp ettiklerinizden haberdardır görendir işitendir.ha güneş tanrısı RA ya zafer tanrısı NIKE a inanıyorsan sözümüz yok senin bileceğin iş

halim hacıoğlu

yalanın bu kadar kuyruklusu olmaz. daha bir kaç ay öncesine kadar fetönün başı locaefendiye toz kondurmuyordun.

Oya

Biz seni sevmiyoruz meral sevmiyoruz git evde örgü ör torunlarına koca devleti senin eline bırakacağımız mı sanıyorsun birileri tarafından pohpohlanıp havalara uçtun seçimden sonra inersin.

Osman Lofçalı

Erdoğan’a yaşlı diyene bak hele. Sen 18’lik genç kız mısın. Konuştuklarınla bunama alametleri gösteriyorsun. Koca moruk.

Xxx

Sen hele bi yüzde 5 yakalada daha sonra konus

Komünist Öğrenci

Erdoğan Uyarı Dinler mi?........ Adam Ben ne dersem O diyor!........