BIST 9.889
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.451,23

AK Partili Mahir Ünal'dan Palu ailesi yorumu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Müge Anlı'nın programına çıktıktan sonra Türkiye'nin gündemini sarsan Palu ailesiyle açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
RABİA

sakın ola müge anlı proğramını rtük kapatmasın herkez ayağa kalkar...müge anlı olmasaydı bu cani sapık daha kimlerin ırzına geçer, öldürürdü arkadaşlar,CEHENNEM İŞTE BUNLAR İÇİN VAR.

Misafir

Bu Tuncer Tahnal Ak Partili miydi acaba!? Yakalanması birilerinin zoruna gittiğine göre ...

yüzdeyüzmilli

Bize miras birakilan 40-50% oranindaki zamlardan beri her konuda öfkem daha da artiyor. Mahir efendi RTÜK'e söyleyecekmis bu tür programlar yayinlanmayacakmis. Evet eger bu program yayinlanmasaydi bu katiller daha cok kisiyi öldürüp tecavüz ederlerdi. Devlet ise olaydan bihaberdar olur kimse birseyi konusmazdi. Acaba burada yapilmak istenilen su mudur? Müge Anli denilen kadin yaptigi programlarla emniyetin yapamadigini yapiyor algisi mi olusuyor? Basit soru: bu tür olaylar bu tür programlara düsmeden önce MAHIR ÜNAL gibi devlet yöneticileri NEREDEYDI???????????

Hırsızlara oy yok

Müge Anlı'daki Palu ailesi meselesi 10 yıldır ortada Devlet sistemine dair bir teşkilatın olmadığını göstermiştir.

Misafir

aynen cok dogru yazmissin, böyle ne aileler var, pisligi halinin altina süpürerek temizleyemezsin!

kkkkkkkk

ben bir Vatandas olarak MAHIR ÜNAL SORUM OLACAK? madem bu tür programin yasaklanmasi icin calisma yapiyormus SEN NERDE IDIN BU AILENIN ANNESINDEN TUT COCUKLARA KADAR TECAVÜZ MADUR KALMISLAR SIZ NERDE IDINIZ??? allahtan bu program varki bu pislikler cikiyor ortaya VE SAVCILARIMIZ HAKIMLERIMIZ HAREKETE GECTILER! yoksa görü tanigi muska yapan nerden cikacak nasil ulasilacak sahte hoca oldugunu Adam nerden anliyacak ? vatandas hocadan mucuze bekliyor cahil.

  • 1