BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.442,77

AK Parti'de büyük değişim bakanlar ve milletvekilleri de var

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni sistemde AK Parti'nin çoğunluğu kaybetmemesi için kolları sıvadı. Aday listesi için hummalı bir çalışma başlatan Erdoğan'ın AK Parti'de köklü bir değişim yapacağı belirtiliyor. Miliyet yazarı Serpil Çevikcan yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Bence AKP şu andaki mevcut 317 milletvekilini yeniden aday göstermeli ve hepsini de seçtirmelidir. İçlerinde tek bir tane dahi fetöcünün olmadığı iddia edilen böylesine sağlam bir kadroyu korumak gerek değil mi?

DA

HEMEN YENİLENSİN... ESKİLER HEMEN GİTSİN...

Oh ne

Size oy verenin elleri kırılsın

misafir

Hani metal yorgunluğu bitmişti, bence artık metal içten çürümüş yağlamak, parlatmak kar etmez. acilen komple değiştirilmesi gerek

ülkücü kale

o geçti artık kardeşim...takla da atsanız ,gidicisiniz

Asayiş

Açikta 12.000 polis var.Kimisi 12, kimisi 21 aydir açikta bekletilmekte.Varsa suçumuz boynumuz kildan ince buyrun yapin gereğini yoksa bir suçumuz 21 ay oldu ehh artik zahmet olmazsa yapin lutfen görevimize iadelerimizi.Hazir eliniz değmişken, 21 aydir bizde bir suç bulamadıği halde mesleğine iade etmekte ayak sürüyen bürokratlari da bir değiştirseniz hiç fena olmaz

MİSAFİR

AK PARTİ VE REİS TÜRKİYENİN TEK ÇIKAR YOLUDUR .ADALETLİ MERHAMETLİ VATAN MİLLET VE İNSANLIK DOSTU GERÇEK AYDIN GERÇEK DEVRİMCİ GERÇEK İLERİCİ BİR PARTİDİR .DİĞERLERİ ÇÜRÜMÜS YOZLAŞMIŞ SLOGANLARDAN İBARETTİR

Misafir

5.ayda %20 ve 10.ayda %27 vergi dilimine giren işçiye 1 mayıs neyin bayramı. vergi dilimlerini kaldırın zam vermeseniz de olur. alınan zam vergiye gidiyor çünkü. gelir vergi kdv gibi yıllık sabit %18 olsun.

Misafir

Madem Türkiye iktidarın iddia ettiği gibi hızla büyüyor (yani refah artışı yaşanıyor), neden işçiye, memura, emekliye her sene enflasyonun bile altında zam veriliyor? İşçi Emekli Memur... Tüm kamu personeline %7,7 refah artışı zammı yapılsın ki küçük esnafta biraz nefes alsın.

Misafir

türklerin tek yürek olarak başlarındaki talana dur demek için kuvai millye hareketini başlatması birleşmesi, talancıları şaşkına çevirdi. çaresizlikten yol arkadaşlarını kovup yeni kuklalar yandaşlar alınıyor. ama nafile bu da nafile ...biteceksiniz.

İYİ

yeni ihaleciler dantelliler gelecek..NOKTA.HARBİ ÜLKÜCÜLER.

Misafir

önce kafa yapısı değişmesi lazım. milleti yolunacak kaz gibi gören zihniyeti bırakın. yandaşları milyoner yapma zihniyetini bırakın. herkese eşit davranın eşit. esnaf olup tabelasına ak yazan köşe oldu. yandaş müteahhit mimar taşeron firmalar paraya para demiyor. düne kadar adamın torosu vardı şimdi 100 bin tl.lik arabası, işyerinde son model makinaları var. diğer esnaf yunan vatandaşı mı.

Misafir

AKP de en büyük değişim milletin yakasından düşmek olacaktır....

Misafir

MHP'ye mahkumiyet mi? Ak Partili vekiller yöneticiler vs herkesin Erdoğan'ı satma ihtimali vardır ama Devlet Bey Reisin en zor zamanlarında Erdoğan'ın yanında olmuştur Erdoğan milliyetçi siyasete devam ettikçe de olacaktır.

  • 1