BIST 9.929
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.440,09

Ahmet Türk'ten dikkat çeken Muharrem İnce açıklaması!

HDP'li Türk, Muharrem İnce'nin umut besleyen söylemleriyle HDP-CHP arasındaki mesafeyi kapattığını ve iki parti arasında eskisi kadar uzaklık olmadığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

Böyle olursa hdp nin başına kemali getirirler veyada yeni bir oluşum oluştururlar ve kemal hdp bir parti kurdurular

gariban

Arkadaşlar bir konuya aydınlık getirmek lazım vatandaş olarak.bazı arkadaşlar Suriye'den gelen mülteci kardeşlerimizi türkiyeye yük olarak görüyor oysa durum bambaşka 2015 ve 16 ve 17 yıllarında Türkiye ihracat rekoru kırdı zeytin ve narenciyede.ben kendim ithalat ihracat işiyle ograşıyorum Antalya Mersin Adana narenciye ve zebze bahçelerinde kimler çalışıyor?tabi Suriyeli kardeşlerimiz.2017 Kumlucada narenciye yurtdışına ihracat yapan bir tesisterim Kazakistan narenciye ihracatı yapacağım 3 gün sıra bekledim çünkü talep var ama tesiste işçi sıkıntısı var.çalışan bulmakta zorlanıyor tesis sahibi Suriyeli kardeşlerimiz ekonomiye güç katmış.ince bunları bilmiyor.

Turgut Şentürk

Adam açık açık söylüyorHDP/CHP kardeştir diye, anlamayacak kadar öküz varmı hala bu ülkede.

Misafir

HDP milletvekilinin açıklaması hakkında yazsaydın. Bak kardeş parti olmuşsunuz.

Misafir

ne desen boş artık akp. ne yapsan gözden düştün, yoruldun, yeni bi diyeceğin kalmadı, ekonomi iflas etti, hazine tamtakır, aldatma süreniz bu kadarmış. size güle güle eyyy akp.

BG

BRAVO AHMET TÜRK... İNCE KÜRTLERİ DE KUCAKLIYOR DEMEK Kİ... AÇILIMLA KUCAKLAMAYANLAR DİZLERİNİ DÖVSÜN DURSUN.. NEREDEN ÇIKTI BU SİSTEM VE % 50 YA...

1234

Elini degil govdesini tasin altina koyarak Kurtlere haklarini vermek icin acilim yapan, kurtce tv kuran, Kurtce ogrenimi icin kurslar acilmasina olanak saglayan, doguya tum Cumhuriyet doneminde yapilmadigi kadar yatirim yapan, birlik ve beraberlik icinde kardesce yasamak icin tum adimlari atan AK Partiye neden sirt cevirdiniz de CHP ile kanka oldunuz? Halbuki AK Parti bu acilimlari yaparken CHP en buyuk muhalefeti yapmisti. Simdi CHP size nasil bir acilim sozu verdi acaba?

ASSİVAS

ALIN CHP Yİ TEPE TEPE KULLANIN, SAĞOLDUN KILIÇDAROĞLU CHP GİBİ ATATÜRKÜN PARTİSİNİ ATATÜRK DÜŞMANI HAİNLERE KAPISINI AÇARAK KULLANDIRMAYA ÇOKDAN BAŞLADI?

MİSAFİR

UZUN LAFIN GISASI BÜTÜN HAİNLER SATILMIŞLAR TÜRKİYE DÜŞMANLARI TERÖRİSTLER FETÖCÜ HAŞHAŞİLER GERİDEN AYDINLAR SAHTE ÇAĞDAŞLAR DİPLOMALI OLUPTA KENİ DEVLETİNE DEVLET BAŞKANINA SALDIRAN BATIYA VE TERÖRE DESTEK OLAN AKIL FUKARALARI,,NAMUSLU İMANLI ŞEREFLİ GERÇEK DEVRİMCİ GERÇEK AYDIN ADALETLİ MERHAMETLİ VATAN MİLLET SEVDALISI İNSANLIK DOSTU ERDOĞANA DÜŞMAN ,,ÖYLEYSE SONUNA KADAR ERDOĞAN SONUNA KADAR AK PARTİYİ DESTEKLİYORUZ

bir basit vatandaş

Birlik, beraberlik denip duruyoruz. Bölücülük yapılmasın diyoruz. Neden bazı siyasi partilerin ayırımcılığını yapıyoruz? Eğer siyasi parti suç işlemişse neden Adalet cezasını vererek kapatmıyor veya şahıslara seçimlere katılmama cezasını vermiyor. Bu Anayasa değişikliğini AKP yaptı, daha yeni yaptı. Neden bu gibi durumlar düşünülmedi. Aceleyle Anayasa değişikliği yapılırsa, iyice tartışılmadan Kanun yapılırsa böyle olur. Bunun suçu sadece AKP liler de, Çokbilmiş Cumhurbaşkanı RT Erdoğan'da dır.

TRABZONLU!!!!!!

Doğru söylemìş ikindi,de aynı zihniyette hiç bir fark yok aralarında bence birleşseler bir çatı altında bu iş bitse.

Misafir

Sen hangi ülkedensin?

Misafir

HDP terörist partisiydi neden kapatmadin.

Neco

Ak Parti'nin açılım saçmalığı kadar saçma bir adım İnce'nin bu yaptığı. Namaz kılmam diyor, teröristleri cesaretlendiriyor. Sanki başka ülkeden biri, Olmuyor!

MİSAFİR

BİRİ TERÖRİST DİĞERİ TERÖRE DESTEK PARTİSİ ARANIZDA FARK YOKKİ ZATEN MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ KANDIRMAK İÇİN ATATÜRKÇÜLERİ ALDATMAK İÇİN GİZLİ GİZLİ TERÖRÜN MECLİSE GİRMESİ İÇİN YIRTINIYORSUNUZ ADALET OLSA HEPİNİZİ 50 ŞER YIL VERİP İHANETTEN İÇERİ TIKARDIDA MECLİS TEMİZLENİRDİ ZATEN HDP CHPKK MECLİSTE OLDUĞU MÜDDETÇE TÜRKİYEYE HUZUR DEMOKRASİ İNSANLIK GELMEZ SADECE TERÖR GELİR FETÖ GELİR AMERİKAN GELİR ALLAH BU ZALİMLERDEN HAİNLERDEN ÜLKEMİZİ KORUSUN

Misafir

Suruç’ta AKP milletvekili yakınlarının saldırısı sonucu yaşamını yitiren baba ve kardeşlerin otopsi raporuna ulaşıldı.... HDP'li Doktorlar Şenyaşar’ın vücuduna 17 tane farklı çaplarda silah mermisinin isabet ettiğini belirledi.

Misafir

Sandık kurulu müşahitlere, “tutanağın resmini çek, aslını vermiyoruz” diyebilir. Müşahitler kesinlikle bunu kabul etmemelidir. Tutanağın aslı alınmalıdır.

eren

Ahmet Türk'ü hapisten çıkaran CHP değil AkPartidir.Bahçeli de tutuksuz yargılanmasını istemişti.

Bozkurt

Zaten oyleydı yazık ataturkun partısını ne hale getırdınız

koza

bu kadar itirafa rağmen chp nin kılıçtaroğlu eliyle terör örgütüne dönüştürüldüğünü parti tabanı hala göremiyorsa pes doğrusu.

serdar

yok birbirinizden farkınız.

mniksek

HDP CHP EL ELE, 11 MARTTA BAŞLAYAN KANDİL OPERASYONUNA ENGEL OLMAK İÇİN ASKERİN ÖNÜNE BİRLİKTE ÇIKARLASA HİÇ ŞAŞIRMAYIN...

Mehmet

Birbirine benzemişler demiştik zaten. Yeni bilgi değil. İki parti de PKK sempatizanı. Kandil'e gitmeyin diye ağlıyorlar.

Misafir

nikahınızı kıyalım diyoruz ama siz sürekli resmi olmayan daha heyecan veriyor mantığındasınız.

sözün bittiği nokta (ATATÜRK'e hakaret)

HDP'li Türk, Muharrem İnce'nin umut besleyen söylemleriyle HDP-CHP arasındaki mesafeyi kapattığını ve iki parti arasında eskisi kadar uzaklık olmadığını söyledi... ZATEN YOKTUKİ UZAKLIK,,