BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.442,08

Ahmet Hakan Külliye Camisi'ndeki zikir görüntülerini yorumladı

Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanlığı Kulliyesi'nde yer alan Millet Camii'ndeki toplu zikir görüntülerini yorumladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
ali osmanlı

AHMET HAKANA SORMAK LAZIM,MADEM ALEVİLERİ DÜŞÜNÜYOR,İSLAMDA NAMAZ KILMAMAK,ORUÇ TUTMAMAK,HACCA GİTMEMEK VS VAR MI?ÇÜNKÜ ALEVİ VATANDAŞLARIMIZIN BİR KISMI BUNLARI DEVAMLI SURETTE YAPMIYOR HATTA GÖREV OLARAK BİLMİYOR,İNANMIYOR.AHMET HAKAN BU GİBİ ALEVİ VATANDAŞLARIMIZI CEHENNEMDEN KURTARMAK İSTEMEZ Mİ?

FİTNECİ HÜRRİYET GAZETESİ

AHMET HAKANIN BU YORUMU ALEVİ SÜNNİ TARTIŞMASI ÇIKARMAK YANİ FİTNECİLİK YAPMAK.BİZ BU OYUNLARI ÇOK GÖRDÜK VE İYİ ANLADIK.BU YÜZDEN AHMET HAKANIN FİTNECİLİK NİYETİNİDE GÖRÜYORUZ.MÜSLÜMANLAR ANCAK KARDEŞTİR VE BİZ BU OYUNA GELMEYECEĞİZ.

erkan

Siyaset icin hersey yapilir,diyanete soru sormaya gerek yok,cünkü bagimsiz degil.sarayin hosuna gitmeyecek birsey söyleyemez,bende bir soru sorayim ama cevabi belli diye cevap vermez....bosuna nefes tüketmeyelim..

zeki can

dinimizde gösteriş yok huşu var.....

Misafir

sayın sabri her şeyin bir yeri var.bir usulü var zikir de reklam olmaz huşu olur anladınmı*

bayram erdem

camiler islamın toplanma yeridir lakin hiç bir cemaatin gösteri alanı değildir.her şeyin bir kuralı olduğu gibi bunun da kuralı vardır. buda kuranı kerimin ayetlerinde ve peygamberimizin sünnetlerinde açık ca bellidir. bunun dışı hurafe dir ve buna katılan ve göz yuman da hatalıdır.

Misafir

camide şov zikiri ile liyakat belirlenmez.şimdiye kadar hangi dergahta zikirle liyakat belirlenmiş?kişinin içinde varsa vardır,yoksa yoktur.külliye camisi reklamların sergilendiği mekan olmuştur.

%30 luk tarikat

tarikatlara takılanlar öpülmeyi göze alan kişilerdir. bende tarikatım ulen gelin benim tarikata cennet garanti, hemde sözleşme yapacağız , yeterki maaşınızın % 30 u har ey bana gönderin , vardır elbet bana inanacak salak bekliyorum muritlerim benim canlarım öpüyorum sizi

Misafir

"feto köpeğinin" bu devlete ve millete nasıl zarar verdiğini gördük...şimdi de "tarikatçı köpekler" sahnede! fetoya muhabbet duyanlar gerçekten pişman olduysa,tarikatların kucağına oturmaktan vazgeçsinler!

Sabri

"La ilahe illallah" Allahtan baska Ilah yoktur demek. Bunu Müslüman olarak kim itiraz edebilir? Zikiri ecdadimizda yapmisdir ve bin seneden beri yapiliyor. Biz modern ve cagdas, ve inancini özgürlükle yasayabilen bir Ülkeyiz bunda bir mahsur göremiyorum Ahmet Bey. Sizi niye bu kadar rahatsiz etti? Alevi yurttaslarimiza da gelince onlarada Cem evleri yapilmasi icin sadece imza toplanmasi ve Ankara Belediyesine müracat edilmesi gerekiyor. Belediye o zaman niye devreye girmesin ki?

nana

burda zikir yapanlar amaçlı yapmış böyle zikirlerin islamda yeri yok. zikir ferdi yapılır. topluca namaz kılınır. bu maksatlı bir olay. muhtemelen sn cumhurbaşkanıda bunu hoş karşılamamıştır.

KÜLLİYE

BİR TARAFTA ZİKİR ÖBÜR TARAFTA ADLİ YIL AÇILIŞI,!!!

İLKEEEEE

İslamiyette bu kadar cahil insan olduğu sürece bi bok olmaz bizde...

ABDUL SAMET

BEN BURDA DEF GÖREMEDİM.

Burdayiz.

Şimdi şöyle düşünüyoruz, bu zat ya bu zikirden rahatsız oldu, müslümanlıkla çelişkisi var, yada muhalefetcilik yapacak ya, halkın gözünde artısı olmasın diye, kendi yaptıkları birşey yoktur, yapanıda işte dini siyasete alet etmekle suçlar, bu tipik iklim bitkileri.

Burdayiz.

Ahmet ne anlasın ibadetten, günahtan, sevaptan, mekruh olandan, ona biri bir kaval versin ancak onu çalar.

Burdayiz.

Adam olmayan Ahmete ben cevap vereyim, Camilerin asli amacı nedir, İslam dinine inananların ibadet edebildikleri bir ibadethane, amaç İslam dinini taçlandırmak, Allah'ın yolunda Peygamberimizin gösterdiği yoldan yürüdüğümüz takdirde, ismi ne olursa olsun ibadet edebilir, isimler önemli değil asli amaç önemli, bu şekilde kullanmak isteyen herekese açık olmalıdır.

MİSAFİR

ahmet hakan, ben bir sade müslümnan olarak camide def çalınmayacağını çocukluğumdan beri bilirim...hem günah hem ayıptır. fakat alevilerin bu işleri dışarda herhangi bir yerde yapılır sanırım fakat dinimizde yoktur bu sonradan çıkmış birşeydir vesselam...

ali

evet devletin yeniden yapılanmasında liyakatın öne çıkacağının belgesidir.

  • 1