BIST 9.879
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.437,08

Ahmet Davutoğlu İstanbul'a aday gösterilir mi?

Ahmet Davutoğlu AK Parti İstanbul adayı mı olacak? Herkes bu sorunun yanıtını arıyor. Konuya ilişkin Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, bugünkü yazısında Davutoğlu ile ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

Sen bu ülkenin başbakanı ol... Sonra da zurnanın son deliği gibi İstanbul belediye başkanı...Hani tersi olsa başka...Onurlu bir insanın yapacağı bir iş değil...

mniksek

AHMET DAVUTOĞLUNU İSTANBUL BLD BAŞKANI ADAYI YAPINCA DEMEZLERMİ, O ZAMAN BAŞBAKANLIKDAN NEDEN ALINDI, BU SAATTEN SONRA AHMHET DAVUTOĞLUNUN ADAY GÖSTERLMESİ MÜMKÜN DEĞİL, İSTANBULU YÖNECEK İSİM İSTANBULU İYİBİLEN BİR İSİM OLMASI LAZIM BENCE SN BİN ALİ YILDIRIM...

Misafir

Tenzil-i rütbe yapılan ve siyasi oyunlar gereği başbakanlıktan alınan birisinin o partide kalması bile doğru değildi...Tam aksine kendi fikirlerinin doğru olduğunu ispatlamak için uygun bir siyasi platformda yanlışlarla mücadele etmesi gerekir.

ali

bi cacık olmaz ....aaaaa

Hakkı A.

AKP'de fanatik partili olanlar avam tabakasındandırlar. Aday olabilecek vasıfları taşıyanların ezici çoğunluğunun Davutoğlu'ndan daha yüksek profilli, daha az makam peşinde olduklarını söyleyemem.

Hakkı A.

Ahmet Davutoğlu'na karşı çıkan Özışık efendi Devlet Bahçeli'yi nereye koyacak acaba!?

Misafir

istanbulda yaşanmaz yaşamak için paranız olacak yoksa sürünürsünüz

Mikail Güven

Kesinlikle gösterilmemeli. Milletvekili bile olmayı haketmiyor. Dava adamı değil makam adamı olduğu anlaşılmıştır.

Misafir

EKONOMİ FAİZ ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR HALKIN CEBİNDEN GİDİYOR SÜREKLİ ZENGİN DAHA ZENGİN FAKİR ORTA DİREK DAHA FAKİR VATANDAŞ FAİZE TESLİM EDİLMİŞ YOK KİM ADAY OLACAK KİM OLMAYACAK GEÇİN BUNLARI VATANDAŞ ONUN DERDİNDE DEĞİL

Misafir

BAHÇELİ Yİ YAPALIM BENCE EN AZ YÜZDE 65 OY ALIR

MİSAFİRCE

MİSAFİR MÜSFETESİ SAPLA SAMANI KARIŞTIRMIŞ YEMİŞ YİNE AFİYET OLSUN MİSAFİR MÜSFETESİNE.

Seyit Hamoğlu

Akşener den mi aday Belki

at

harcanma olabilir... Tayyip sonrasına hazırlayanlar hüsrana uğrar gibi..

Misafir

DAVUTOĞLUNA YEDİRTMEZLER HATTA HİÇBİR GÖREV VERMEZLER ETRAFTAKİ ŞER GÜÇLER GİZLİ FETÖCÜLER BOŞUNA KAFANIZI YORMAYIN ÇOKTAN BELLİDİR İSTANBUL ADAYI AMA BU SEFER ÇOK ZOR OLACAK HATTA İMKANSIZ HALK HİZMETLERDEN HİÇ MEMNUN DEĞİL DOYMUŞLUK BIKKINLIK VAR GENELDE YERELDE

Misafir

Parti içi muhalefeti susturmak için bundan iyisini bulacaklar cillop gibi adam :))

Misafir

Davudoğlunun fetöcülere meyilli olduğunu cümle alem bilir

Konyalı

Adamın yüzünü bile görmek iistemiyoruz.sıfır itibarı akedemisten olarak bile sıfır.

Konyalı

Aday olursa akp istanbulu kaybeder hiçbir itibarı yok sıfır.millet vekili bile olması akp ye kaybettirir.

Ers61

Misafir, sen uzaydan geldin herhalde. Olandan bitenden bihabersin. Sana naçizane tavsiyem; Akparti ve Erdoğan hakkında bir şeyler oku, araştır.

Misafir

Ahmet Davutoglu basbakan oldugu donemde Tayyip Erdogan Cumhurbaskaniydi.Nasil oluyorda Cumhurbaskani baska partinin ic islerine adam onerebiliyor?Oyle ya o donem tarafsiz Cumhurbaskaniydi simdiki gibi partili degildi.Kanun tarafsizlik yetkisi vermisti sadece,demek ki o donemde akp Tayyip Erdogan tarafindan yonetiliyordu!!!Bunu zaten halk olarak biz biliyorduk ama akp sozcusu Suleyman Ozisik bunu itiraf etmis oldu!!!

murti

şamil tayyar dün ülkeyi sallayacak şeyler söyledi.Yazsana bişeyler özışık.

Haşmet

Ahmet Davutoğlu Konya haricinde hiç bir yerde belediye başkanlığı kazanamaz. Hele İstanbul da kesinlikle kazanamaz. İstanbul'un CHP ye teslimi olur. Çünkü halk şunu sorar" O kadar başarılı ve maharetli idiysen REİS seni neden Başbakanlık'tan aldı" derler. Bu soruya verilecek cevap kimseyi tatmin etmez.

Misafir

İsabetli bir seçim ve İstanbula hizmet eder

  • 1