BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Afrin'de son durum! TSK'dan flaş açıklama...

Afrin'deki terör varlığına yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bugüne kadar öldürülen terörist sayısı 2 bin 777'ye yükseldi... İki köy daha PKK'dan temizlendi... Afrin'den son gelişmeler neler?..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

misafir 14:30....normalde bizim askerlerimizin güvenlik açısından zaten yüzlerinin gösterilmemesi lazım.....

Misafir

Iyi ogrenmissiniz, rakamlari karistirmamak icin kolay kombinasyon rakamlari kullanmayi... gecenlerde de 2222 olarak verilmisti olu sayisi... devlet buyuklerimizin kafasi karismamasi icin mumkun oldugu kadar basit rakamlar secmek iyi fikir olmus :)))

Misafir

dikkat ettiniz mi ? zeytin dalı harekatınna ait görüntülerde sadece öso örgütünün görüntüsü var .ama bizim askerimizn hiç kahraman görüntüsünü vermiyorlar . burda nedense ösoyu kahraman göstermekmiş meğer. neden türk askerinin hakkını çiğniyorsunuz.?bu gün koruduğunuz öso yarın dişlenice türk düşmanı olacaktır ypniz gibi

Misafir

vasfi kardeşim ,dediklerin bence değil.sadece temel kafalı,at gözlüklü.düyayı ve gelişmeleri anlayamayacak kadar saftirik

Misafir

Vasfi... Bir tek siz Müslümansınız... Bir tek siz Türksünüz... Bir tek siz nur yüzlüsünüz... Bir tek sizin yüzünüzde İslami güzellik var... Bir tek siz 15 yıllık geçmişinizle fetöcü değilsiniz... Ama Sayın KARAMOLLAOĞLU'nu sırf size hayır dedi diye.. "yüzü nursuz ve Müslüman olmayan bir kafir hatta Yahudi ilan edebiliyorsunuz... Ve sen! Hala ben gerçek bir Müslümanım diyebiliyorsun ha! Allah bu yüklendiğin büyük kul hakkı,günah ve vebal için seni affetsin!

Vasfi

Karamollaoglunda Nur yok.yüzünde islami güzellik yok.çok itici bir tipi var.ajanmıdır nedir?? Fetö cü de olabilir.mossad cı da olabilir.

  • 1