BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.409,83

Adil Zozani'den Kürt halkına çağrı!

Seçime özel, Doğu ve Güneydoğu'da 20 bin polisin görev yapacağı iddiaları Ankara'ya bomba gibi düştü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
akilli ol

ya bizi kendinizden koruyon

Demokrat

20 bin Polis degil 50 bin Asker görevlendirilmeli o zaman görelim HDP oy yüzdesini.

mevlam

Seçime ne gerek be kardeş ? Her şey göstermelik Seçen de . seçilen de alıştı Sopayı atan. sopa yiyenin açısını duyar mi ?

onur

Bu uygulama devlet müdahelesi ama önceki seçimlerde yaşananlar pkk müdahelesi bunun ortası bırakın halka kendisi karar versin ağa babalar değil teröristler değil halk kendi iradesini kendisi yansıtsın.

MEHMET

arkadaşlar türkiye türk milliyetçileri ile kürt milliyetçilerinin seçim yarışına giriyor OYLARIMIZI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDE toplamamız gerekiyor haydi türkler milliyetçi hareket partisine oy verelim HAYDİ TÜRKİYE HEP BERABER MHP DİYELİM

esas

akp eriyor son anketlerde % 40 altına düşmesi Tayyip ve akp de bir telaş başladı söylemleriyle ülkeyi kaosa sokmaya çalışıyorlar HDP % 15-20 Ye yükselişle sakın sakın tayyibin ve akp nin oyununa gelmeyin

VATANDAŞ ŞÜKRÜBEY

DEVLET SANDIĞIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK ÜZERE GÜVENLİK KUVVETLERİNİ GÖNDERMESEYDİ DE SANDIĞIN HER BAŞINDA BİR KCKLI YADA PKKLI MI DURSAYDI? TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ SANDIĞIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAK TABİKİDE BAŞKA NEOLACAKTIYA?

Mehmet

Seçimlerde istediğiniz sonucu alamıyacağınızı anladınız değil mi?

MOZA SOR

Seçşimlerde gövenlik tedbiri almak ne zamandan beri polis devleti olmuştur?..sizinki bahane aramaktır kürt halkını geleyane getirmektir ama sağduyulu KÜRT halkı sizin oyununuza gelmniyecektir..

wwww

yok artık

  • 1