BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Acı sözlü bir dost ve Fenerbahçe çilehanesi!

Çilehaneye dönüşen CHP'yi kurtarmak istiyor... "Ben olsam...." diye konuşması acı sözlü dostluktan başka bir şey değil! CHP'ye bulaşan "Man kiri"ni kayda geçirmek için doğruları haykıran acı sözlü bir dost!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
mechul

Neden bu kadar yalama olduğun belli .....ama senden bekçi? olur.

Bolivar!

“Bir dakika, ne yapıyorsunuz?” diyenin ‘vatan haini’ denerek linç edildiği bir ortamda, Yazmanın, konuşmanın hiçbir yararı yok.

Misafir

"KARAMAN'da komiser yardımcısı E.E., üç meslektaşıyla gittiği kokoreççide, kendileriyle ilgilenilmediğini öne sürüp, garsonu tokatladı, tartıştığı iş yeri sahibini yumruklayıp, başına tabanca doğrulttu." "Mardin’de açık öğretim lisesinde okuyan 21 yaşındaki M.B., özel harekat polisi B.K. tarafından iki kez tecavüze uğradı. “Nitelikli cinsel saldırı” suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan özel harekat polisine, savcılık da üç kez tutuklama talebinde bulundu. Buna rağmen sanık tutuksuz yargılanmaya devam ediyor.Cinsel saldırıya uğrayan M.B., dava öncesinde ve sırasında özel harekat polisinin diğer polis arkadaşları tarafından tehdit edildiğini belirtiyor." Devlet silahlı kuvvetlerimizden sonraki göz bebeklerimizden emniyet örgütü içindeki bu çürükleri derhal ihraç edip de neden layık oldukları en ağır cezalara çarptırmakta yavaş kalıyor? Suçu sabit olanlar neden serbest bırakılıyor?

Misafir

OKTAY SAĞLAM ve HACER ALKAN'a bir sorum var!..............Her gün Yabancı Dil Bilenlere rezil olacak yerde haysiyetli ve Onurlu Biri olarak simit satmayı hiç düşündünüz mü......

Misafir

mesele keşke Aziz başkan olsa, bu başkanlık yarışının altından pis kokular geliyor, siyaset umarım fenerbahçe'ye bulaşmaz...

Misafir

OHAL’in iki gerekçesi olabilir: 1) Dış savaş koşullarındayız 2) İç savaşlarla yüz yüzeyiz demektir ... AKP Her ikisini de başardıysa "yeme de yanında yat!....." anlamına gelmektedir.

esra

size acıyorum görmemek değil görememek ne zordur. sıkıyorsda gör sıkyorsa yaz ve kendini sürekli kandır

yorum

...şike konusunda sinin de küllahınız görülmesin....

Muharreem Gürsoy

Siz Gezi olaylarında arkasında hastanesi ile, parası ile olan Koç'u şimdi kulübe başkan olarak mı alalım diyorsunuz!? Bizim başımıza şike operasyonu çekenler ile o tarihlerde el ele operasyon yapanlar, şimdi FENERBAHÇEMİZE başkan olmasın bence. Lütfen ama...

Hasan

Ya bir gün adalet size de lazım olur. O zaman görürüz boyunuzun ölçüsünü... Hem suçlu hem güçlü Aziz ve saz arkadaşları.

Misafir

Yani ne demek istiyorsunuz tapeler yalan mı? Beraat etttiren mahkemenin gerekçeli kararını okudunuz mu hiç? Şunu derseniz tamam, Aziz şike yapmadı tapelerde yalan uydurma. Nasıl birde adalet bekleyeceğiz bu ülkeden.

la tahzen

olmaz olmaz hadi özışık olmaz. geziyi destekleyen kafadan fenerbahçeye başkan olmaz. Aziz yıldırım konusunda hem fikirim. Ama ali koç olacağına onun olmasını da yeğlerim. 4 tane ağaç yüzünden sokağa dökülenleri desteklediklerini ben unutmadım senin de unuttuğunu sanmıyorum. Yarın fenerbahçe seyircisini bir bahane ile sokağa dökmesinler???

vdvdvdv

Ya değil mihudi parasıyla işadamı olduğu iddia edilenlerden bahsetmiyorsun

Misafir

Kıbrıs'ta Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda hiçbir aday seçimi kazanmak için gerekli çoğunluğa ulaşamadı. İkinci turda Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis ile Stavros Malas karşı karşıya gelecek................... Doktor Stavros Malas'ı ise Komünist Emekçi Halkın İlerici Partisi (AKEL) destekliyor.

Misafir

NEDEN ZAVALLI CHP ANLAMIŞ DEĞİLİM O ZAVALLI SİZ OLMAYASINIZ

Misafir

"KILIÇDAROĞLU DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜKLE KENDİNİ DELEGELERE KABUL ETTİRMİŞ" şaka yapıyorsun herhalde. Sen bu gezegende mi yaşıyorsun?

Misafir

Doğru sözlü bir insan ve şikeci camia gerçekleri2. dışlayabilseydiler şikeci hırsız etiketi alınlarına kazınmazdı. Ama topyekün camia olarak gaspa hırsızlığa rezalete sahip çıkarak şikeci hırsızlar ünvanını iliklerine kadar haketdiler.Bunu her ne kadar kabul etmek istemezselerde gerçek bu ve dünya döndükce alınlarından silinmeyecek. Yapmaları gereken ilk şey alınlarına kazınmış şikeci hırsızlar etiketinin silinebilmesi için neler yapılabilirin çalışması olmalıdır.Ali koçda gelse şikeci camia şikeci kimliğinden hiç bir şey kaybetmez.Hiç şikeyle ilgisi olmayan bir başkan seçilip yönetimindede aynı özelliklerde insanları toplayıp çalınmış ve hala utanmazca arsızca üzerine yatılmaya çalışılan kupa teslim edilmedikten sonra şikeci camia hiçbir şekilde alınlarına kazınmış şikeci hırsızlar etiketinden kurtulamayıp futbolda bir utancı temsil etmeye devam eder.Bu seçim bir fırsat ama şikeci camianın bunu yapabilecek basireti olmadığını hepimiz biliyoruz.

KAMİL USLANMAZ

MUHARREM İNCE KAZANAMAZ TECRÜBE YOK BİR LİDER KOLAY YETİŞMİYOR KILIÇDAROĞLU DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜKLE KENDİNİ DELEGELERE KABUL ETTİRMİŞ SONRA ERKEN SEÇİM SÖYLENTİLERİ OLAN BİR ZAMANDA DELEGELER ZANNETMİYORUM KILIÇDAROĞLUNUN DIŞINDA BİRİNE OY VERSİNLER

Misafir

ZAVALLI CHP ÜLKEMİZİN BU SAVAŞINDA BİLE YANINDA DURAMADI

at

seni de senin istediğin fb adayını da istemiyoruz...

eren

Ooo.Yıkama yağlama servisi pazar günleri de açık mı?

ne olacaktı ki?

Asil TÜRK___İçlerindeki fethullahçıları temizleseler geriye bitane personel kalmaz.Aynen Ak Parti deki gibi.İçlerindeki fethullahçılar ihraç edilse Ak Parti diye kalmaz.Boşuna mı 15 temmuz araştırma komisyonunu reddettiler.Fetö araştırma komisyonunun başına fethullahçı başkan getirdiler.MAn belgeleri fetöden geldi dediler ama bunu araştırma komisyonunu da reddettiler.

anlat anlat

Tapeler tarafsız teknik heyetçe incelendi de montaj olduğu ortaya çıktı sanki de belgeler incelendi yalan çıktı ha?Danışman ticari belge dedi 1 saat sonra avukatı sahte belge dedi ticari deyen danışmanı kendi avukatları yalanladı.Araştırma komisyonu zaten gerek 17 aralık gerek terör gerek fetö gerek 15 temmuz gerek çocuk istismarı gerek man belgeleri araştırılsın teklifleri Akparti ve Mhp oylarıyla reddedildi.Sonra hepsi yalan iddia montaj.Nsıl bi çakallık bu?

Asil TÜRK

Sayın Hadi Özışık sitenizde bazen CHP yi sözcüyü Amerika kafalıları aratmayacak Manşetler atılıyor.. Zeytin dalında en küçük olumsuzluk Sözcü vari YPG vari PKK vari dille manşet yapılıyor.. İçinizdeki Fetö ve PKK lı hainleri temizlemezseniz bizde sizi kalbimizden temizleyeceğiz bilginiz olsun..

Misafir

Man adasi arastirildi ve yalan oldugu ortaya cikti oyle mi?Ne zaman oldu bu halkin niye haberi yok.Bugune kadar ki hangi iddia arastirildi ki,yalan dendi montaj dendi isin icinden cikildi.Halkin yarisi inanmiyor yarisi da,olsun canim benim oy verdigim parti diyor.Bunlarin uzerine bir de dalkavuk yandas yazar parcalari!!!!!!!!!!!!savunmaya gecince iste boyle bir durum cikiyor ortaya...