BIST 9.928
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.440,42

Abdullah Gül'den tek cümlelik AK Parti listesi yorumu!

Abdullah Gül, AK Parti'nin YSK'ya teslim ettiği aday listesi için tek cümlelik bir yorum yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
maho

evet gerçekten TUZ-luk-SUZ olmuş..

Şakir hoca

Köşk tatlı geldi, asla boşaltmıyor, mümkün değil.. Tapuyu üzzerine yapmasa bari..

hak dostu

sende fotoğraflara ver kendini. bakalım verdiğin kararlar seni ne kadar rahat bırakacak

dursun

hesaplar maalesef sizin hevesiniz ve arzunuza göre olmuyor gülüm. hesabını vermesi gerekenler ocaklarına düşen ateşlerle hesabını vermeye başladılar bile. sen gözünü açta gerçekleri görmeye çalış.

mehmet

siz anlaşılan insanın ölümlü olduğunu unuttunuz. insan doğar, gelişir, olgunlaşır, yaşlanır sonra da ölür. siz olmasanız da o saydığın insanlar bunun farkında. görev ve hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu bilirler. yeni gelen neslin ve yeteneklerin önünü tıkamayı istemezler. artık bundan sonra herkesin gideceği yer için tedarik yapmanın zaruretine inanan bu insanların, hala dünya ikbal ve makamları peşinde koşacaklarını beklemek abesle iştigaldir. bence siz de böyle safsatalarla kafanızı meşgul edip aklınızla dalga geçmeyin.

gökbörün alp

nihayet huber den dışarı çıkabilmiş

hayırlara vesile

Bizde duygulandık.

can

hayret etmemiş mi? İnsan en azından hayret eder ya!

Ya Nasip!!!

Bu yazdığımı bir kenara not edin. Abdullah Gül, Bülent Arınç gibi isimler çok uzak olmayan bir vakit tekrardan Türkiye 'nin siyasetinde etkili olacakalr İnşallah...

Asi

Millette yaşacak tarih, o tarihi öğrenecek eğitim, o tarihe duyulacak saygı, sevgi, sahip çıkacak vatan toprağımı bıraktınızda hayıflanıyorsun. Şu an milletin derdi olmuş para, vatan millet hikaye. Gördük paralı askerlik çıkınca vatan millet sevgisini. Memleketi kevgire çevirdiniz birde üstüne konuşuyorsunuz. Yaradan yukarıda bütün yaptıklarınızı görüyor. Hepsinin hesabını İnşallah diğer dünyaya kalmadan bu dünyada verirsiniz.

Kadı Efendi

C.Başkanımız T.Erdoğan, İran ile görüşmelerinde bir Türk Milliyetçisi gibi karşılıklı ticarette İran ve Türkiye paralarının kullanılmasını teklif etmiştir.C.Başkanımızı alkışlıyorum ve teşekkür ediyorum.

  • 1