BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

ABD'li yatırımcıdan Türkiye ekonomisi için olay sözler!

Dünyaca ünlü Amerikalı yatırımcı ve finans uzmanı Jim Rogers, ABD’nin Türkiye’ye karşı yaptırım kararı almasının "çılgınlık" olduğunu söyledi. Rogers, "Akıllı insanlar şu anda Türk varlıklarını satın alıyorlar. Yatırım yapacak olsam Türkiye'deki varlıkları alırdım" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Türkiyeye ABD yaptirim uygulamiyor,Israil uyguluyor,ABD yi de yahudilerin yönettigine göre ABD de mecburen katiliyor,sebebiyse,bozulan A plani,simdi B plani devrede,yemezse C plani uygulamaya konacak,..

borcunu ödeyemeyen-odeyemecek olan bir suru ozel sirket

Simdi borcunu ödeyemeyen-odeyemecek olan bir suru ozel sirket satılacak. Adamlar Yatırım derken bunları kapın diyor.... Bubyatırım mı ????? zekanıza hayran olmamak elde degil...

★ ★ ★ Komünist Görüş

★ ★ ★ Türkiye'de satın alınacak değerli varlık kalmadı... On altı senede yağma edildi!...... Yabancılara peşkeş çekildi...

Misafir

E tabi TL bu kadar değer kabederse, döviz geliri olan için Türkiye bedava bir ülke olur. Aklım almıyor Gürcistan Ukrayna ve Suriye parası bile TL karşısında değer kazanıyor. Yazıklar olsun.

Beyin bedava

Bizde satacak bir şey kalmadı. Adam her şeyin satıldığından habersiz. Çooook geç kaldın. Atı alan Üsküdar’ı sattı. Geçti Bor’un pazarı sür eşeği Niğde’ye.

haahahaahhhahhahah

ahahhaahhahahahahhahaha

Misafir

abd li yatırımcılara Türk varlıkları satılmamalı. Hatta natodan da çıkmalıyız. nato dostumuz da müttefikimiz de değil. bilakis düşmanımızdır. Türkiye'deki tüm ihtilallerin destekçisi nato olmuştur.

Misafir

Bir zamanlar filistinlinlilerde varlarini yoklarini yahudulere satmislardi sonuclarini goruyorlar

SADIA

ne hikmetse bu yaptirimlar ginede türkiyeye yariyor iste ALLAH'IN isi iste yaptrim olunca ABD de is alamicakkk((:

garip okuyucu

Elbette... Bir dolara 6,6 tl'lik ürün alıyorsun. Tabii kârlı. Ama doları olan için... Buna biz niye seviniyoruz anlamadım...

adam

kelepir mal kacirmamak gerek...

Hasan Eroglu

Doğru bir tespit. Tüm yollar o yönde ilerliyor

Metin Tamer

Kanımca bu haber asparagas olsa gerek. Kaynağı olmayan haber başlıklarına inanmayın.Belki 5 tepeliden çıkmış olabilir. Ben artık gazete almıyorum. Televizyon seyretmiyorum.Nedeni basit.Yalandan kim ölmüşki? İstediğin her konuyu haber olarak buraya yaz, birileri inanır diyebilirsiniz. Ancak Habercilik gazetecilik bu değil.Yazık artık kendi fikrine ve düşüncesine kendisi inanmayan bir gazeteci toplumu yarattık. 5 Tepelileri kutlarım.

Misafir

ucuza düşeni herkes alır adam haklı.

Misafir

Kendisi böyle konuşuyor ancak Türkiye'ye neden yatırım yapmıyor? Yoksa sağ gösterip sol mu vuruyor? Söylediklerine ne kadar inanacağız?

  • 1