BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

ABD’li sözcüye Erdoğan'ın "Osmanlı tokadı" sorulunca...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Amerikalı Korgeneral Paul Funk’a yönelik "Hiç Osmanlı tokadı yememiş olmadıkları çok açık" sözleri, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert’e soruldu. Nauert, soru ile ABD elçilik sokağının isminin Zeytin Dalı olarak değiştirilmesine bakın ne cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

KAHVE SOKAK MUHABBETINDEN DIPLOMASIYE GEC KALMADAN GECMELI..Benim vatandasim isini bilir siyaseti OY OY

Yavuz Selim Hancılar

misafir adlı yorumcu OSMANLI TOKADI İLE İLGİLİ SÖYLEM SENİN NEDEN GERDİ ACABA? OSMANLI AVRUPA'YA GÖRE BATTI, OSMANLI AMERİKA'YA GÖRE BATTI, RUSYA'YA GÖRE BATTI.. BATTI BATTI DA ASIL ÖNEMLİSİ OSMANLI SANA NİYE BATTI?! SONRA SEN KİMİN KÖPEĞİSİN ONU BİR SÖYLE HELE..

Misafir

osmanlı ,batılı devletlerin tokatını da tekmesini de yedi ve tarih sahnesinden silinip yok oldu.osmanlı tokadı siyaseti yapanların bu acıyı yaşadıkları muhakkak.popolarındaki yedikleri tekmelerin izi,suratlarında yedikleri tokadın yeri hâlâ duruyor.

Misafir

yani demiski:it ürür kervan yürür

vatansever

abd ve kırtlarla savaşmak için askere gönüllü katılmaya hazırım

ayse

etekler tutustu, artik TR'yi hikayelerle uyutamayacaklarini biliyorlar, bizi kaybedeceklerine artik eminler, onun icin habire yalvariyorlar ama nafile!

Misafir

he yavrım he kürt adı duyunca uykunuz kaçıyor arkana bak böööö

Şükrü K.

BOP emin adımlarla ilerliyor. Gerisi senaryo gereği söylenen laflar ve hareketler olduğu kanaatindeyim.

Cemolokko

Demedi deme İbrahim, bu kalleş abd son ana kadar direnir, baktı ki Osmanlı tokadı geliyor kaçınılmaz, o zaman r ye takar. Bunlardan kaygıları olmasa Türkiye ye seyahate bile yollamazlar bakanlarını. Demekki neymiş doğru yoldaymışız. Hepinize gider👍

Misafir

Siz bu laflarla ancak korkak arap ve kurtleri kandirirsiniz! Orda faliyet gostermiyormuslarmismismis iyi o halde o zaman bombalamamizda bir sakinca yok!

Misafir

HADİ ORDAN SİZ ÖNCE KENDİ AVLUNUZU SÜPÜRÜN IRAKI NE GETİRDİNİZ ONA BAKIN SURİYE NE DURUMDA HERYERE BURNUNUZU SOKMAYIN BİRİLERİ GELİR O BURNUNUZU KOPARIVERİR CANIM TRUP CNN İNTERNATİONAL TV HAKKINDA SÖYLEMLERİNE BAKIN BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNE ÖYLE KONUŞUN BEYAZ SARAYA GİREMEYEN YASAKLI BASIN MENSUPLARINA BAKIN BİZE AKIL VERMEK SİZİN HADDİNİZ KONUNUZ DEĞİLDİR CANIM

Misafir

Amerika yalancı dalavereci, şerefsiz. Gerektiğinde onlara da tokadı vururuz ancak dikkatli olmamız lazım, gaza gelip savaşa girmenin anlamı yok. Onlar teknolojilerine çok güveniyorlar ama bizim hamlelerimiz sonucunda panik yaptılar ve korktular. Bu korku onları daha da saracak ve münbiçte karşımıza çıkamayacaklar.

sadık

o da yememiş belli densiz karı

Misafir

Fetö ve Amerika aynı dilde riyakar yalancı utanmaz vurdumduymaz.. birde biz ifade özgürlüğüne önem veriyoruz salatası.. İşid suriyede sivil ölümlerden kaygı yok hükümeti eleştirenlere karşı tavrı.. Ülkemizde fikir hürriyeti Amerikadan 1500 kat fazladır. MAdalyonun istedikleri yönüne bakarak güya demokrasi ve insan hakları dersi evrecek iki yüzlü batı

  • 1