BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.439,07

3. Köprü iptal! Çevreciler kulelere isim buldu

3. Köprü'nün Beykoz ve Rumelifeneri'ndeki bağlantı yollarına ilişkin imar planlarını iptal etmesinin ardından çevreciler kararı değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 111 Adet Yorum
OSMAN EROL

ALLAHÍN AYÍSÍ TÜRKİYENİN %90 NÍ AĞACSÍZ.PROJE YAPACAKSAN BURALAR ÜZERİNDEN YAP.HATTA YAPMAZSAN .... AYÍ ÖNCE KENDİNİ EĞİT ,EĞİTKİ ÇEVRE VE DOĞA BİLİNCİ OLUŞSUN KENDİNDE!

Tolgaaa

O bustun ustune oturun serefsixler chp oy verdim erken secim olsun akp vercem

serkan

Zihniyet hep aynı bunların atalarıda aynıydı ama erken sevinmissiniz

fatih akan

alahını seversen bana gerçek ismini mailini yaz alahını seviyorsun eğer şeref hasiyet varsa arayaagım bana anlat ya kardeş ne zararı var şu projenin bu ülkeye faydası olan bir projeyi ağaç katliyamı diye durduruyorsun ya delikanlı isen yaz buraya ben telefonla arayacagım

ıstanbul

ıstanbulun sonunu hazırlayan bu projelerın durdurulması gereklıydı. ıstanbulun kuzey guney yonunde buyumesı ıstanbulun sonunu getırecegı ıle ılgılı alınmıs tavsıye kararları var buyuzden kuzeydekı ormanları katleden bu projeler derhal durdurulmalı. ozellıklede hukuksuz keyfe keder bır gecede arastırmadan sadece rant ıcın yapılan bu projeler hem hukuk hemde ulke katlıamıdır.

Fatih

Cevrcilerin hepsi alman ajani bence.derhal casusluktan yargilanmali.

ANKA 06

ZAVALLILAR AVUCUNUZU YALARSINIZ İNŞAAT TAM GAZ DEVAM EDİYOR ,

zihniyet

BUNLAR HERŞEYE KARŞI ÇIKAN ZİHNİYET MESELE ORMAN DEİL BUNLAR ŞUAN 1. VE 2. KÖPRÜYE KARŞI ÇIKIP ÜSTÜNDEN ZEVKLE GEÇEN ALÇAKLARDIR

msss

O Kuleler size girsin de kina yakin psler

a.k

Ya böyle bişey olabilirmi allah aşkına ya bende çevre mühendisiyim ancak sizin bu odanızdanda bu millete karşı düşmanlığınızdanda bıktık artık yeter büst diye adlandırcakmış almanyanın tetikçilerisiniz hepiniz

A. Kar

Bunlara kalsa 1. Köprü de, 2. Köprüde yapılmayacaktı. Mimarlar yapan kişiler olmalı, yıkan kişiler değil.

Recep

Şimdi sırada nükleer tesis inşaatları var. Onları da durdular mı, Türkiye'nin önünü kesmiş olacaklar. Halbuki iki saat elektrik kesilse ortalığı ayağa kaldırırlar, elektrik üretimi için ihtiyaç duyulan nükleer tesislere karşı çıkarlar. Bir nükleer tesis Türkiye'nin elektrik tüketiminin %30'u karşılıyor. Yahu bir insan kendi ülkesinin aleyhine, zararına olacak birşey için neden bu kadar çabalar?

MEHMET KIRAL

sen güzel kurmuşsun, iktidardayken de durudurulan bir projeye güzel hikaye yazmışsın ama buna ancak senin gibi fetö cülerden başkası inanmaz...Sizin zamanınız bitti artık, hesap verecek olan sizlersiniz.

Recep

O yargı kararını kim aldırdı? Mimarlar odası. Toplantıya katılanları ve hangi partiden olduğunu iyi analiz edersen arkasında kimlerin olduğunu daha iyi anlarsın.

Recep

Bunlar böyle yaptıkça kimse bu ülkeye yatırıma gelmez, ondan sonra bu ülkede işsizlik niye var, çocuklarımızı neden iş bulamıyor diye dert yanıyorsunuz? Düşünsene sen milyar dolarlık yatırım yapıyorsun, projenin ortasında hoop bir mahkeme kararı, projen durduruluyor. Zaten projenin %50'si bitmiş, ne demek yürütmeyi durdurmak? Milletin parası o sonuçta, çöpe mi atılacak? Bu nasıl bir mantık?

Recep

Bizdeki solcular hiçbir zaman yerli ve milli olamadılar. Batı hayranlığından gözleri kör olmuş. Küba'da milletin ağzı açlıktan kokuyor, kadın ve erkek bedenleri 1 dolara satılıyor, çıkmış bir de komünizmin propagandasını yapıyorlar.

Recep

Kuzey ormanları savunması değil, Almanya savunması olmalı. Zira bu işten en çok Almanya zarar ediyor. :)

Recep

Acarkentte zenginlerin ormanlık arazide yaptıkları villara ses çıkarmazlar, fakat bu milletin faydasına olacak marmaray, köprü, havalimanı gibi şeylere şiddetle karşı çıkarlar. Yolavada kesilen asırlık çınarlara sessiz kalırlar, fakat Taksim'de başka bir yere nakledilmek için sökülen ağaçlar için İstanbul'u ateşe verirler. Bunlara çok yüz verdik, şımardılar, tepemize çıktılar.

Ali

Bu saatten sonra kesinlikle bitirilmeli, zaten bitecek ve biter de. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kim iktidar olursa olsun yapılır. Ancak Yargı kimin elindeyse, 3. köprü ve havalimanını durduranlar da onlardır. Hinlik yapmaktır, bizi tek başımıza iktidar yapmazsanız büyük yatırımları durduruyorlar demek. Hakime talimat ver, bunları durdurun de, sonra da çık millete bunlar ülkenin gelişmesine karşılar diye seçim meydanlarında propaganda yap. Güya milleti kandıracaklar. Hakim ve savcılar ağzınızdan çıkanları hemen emir telakki edip gereğini yapıyor. Sürüleceğim, hakkımda soruşturma açılır diye diye g..den korkuyor. Böyle bir ortamda durdurma kararını vercek hakim anasından doğmadı. Erken seçime şimdiden yatırım yapılmaktadır. Yine mağdur rolleri. Allah herşeyi gören ve bilendir. Allahın gazabı pek fenadır.

turko

sizin gibi sünepeler oldugu için gereken her zaman yapılmalıdır. Bu teşhirciler kesin ilgiliz alman veya mossad yada soros temsilcileri olabilir her zaman yakında izlemek lazım. Genelde çevre örgütleri alman ingiliz amerikan uşaklığı yapıp ülkelerin kalkınmasını projelerini engelleme sevdasındalar

Hakan SÖnmez

Kendi milletine düşman bir ideoloji başka yerde var mıdır? Bizdeki sol her zaman kendi milletinin zararına çalışır. Bunların siyasetinden de felsefesinden de Allaha sığınmak lazım.

köprünun öbür ucu

orada köprü ayağından almamıza gerek yok. o köprü yapılmayacak diyenlere girtcek. ve bir abide gibi göklere yükselecek.başka yolu yok.

Recep

Türkiye'ye yatırım yaptırmamayı marifet sanıyorlar. Yani bunların bildikleri tek icraat, icraat yaptırmamak. Bu tipik sol zihniyet birinci ve ikinci köprüye de hayır demişlerdi.

BURJUVA

AYNEN.KARŞI ÇIKIP KULLANANIN ALLAH BELASINI VERSİN Mİ?

HANZOLAR

YOL MEDENİYETTİR YOLA KARŞI ÇIKAN HANZOLAR ULAŞIMI TARZAN GİBİ ORMANDA AĞAÇTAN AĞACA ATLAYARAK YAPIN O ZAMAN.SİZİN AĞAÇ SEVGİNİZ İNSAN SEVGİSİNDEN FAZLA TIPKI AVRUPAİ MEDENİ GEÇİNEN ZALİMLER GİBİ.CANSIZLARA VERDİĞİNİZ KIYMETİ EŞREFİ MAHLUKAT İNSANA VERMİYORSUNUZ....