BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

2019'da Reis ve Tansu Çiller elele!..

28 Şubat darbesi ile yıkılan Refah Yol dönemindeki Erbakan- Çiller birlikteliği Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile R.Tayyip Erdoğan-Tansu Çiller birlikteliğine dönüşebilir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

Türkiye beşik gibi sallanıyor: OHAL ve KHK'lar ile Peş peşe Demokrasi depremleri Dünyada büyük endişe yaratıyor" - BBC

Misafir

Karadenizde Özgürlük Mücadelesi mi var?......

Misafir

Ne oldu düne kadar küfrettiğiniz Çillere kadar düştünüz mü?Denize düşen yılana sarılır misali.Erdoğan dahi siz de yalana sarıldınız.Kemal kimseyi şikayet etmedi doğruları dile getirdi.Erdoğan 3 defa AİHM ne Türkiyeyi şikayet etmiş sonuncusunda da geri almıştı.Ekirüsü Abdullah Gül de aynısını yapmıştı.Hiç birinin Kemalin karşısına çıkmaya cesareti yok.Uzaktan atıp tutuyorlar.

Bozkurt

daha düne kadar geçmiş siyasetçilere sövdünüz. Bugün medet ummaya başladınız hayırdır koltuk mu sallanıyor ????

Misafir

-‘Evet’ çıkarsa ekonomi düzelecek, terör bitecek, ülke istikrara kavuşacak diye konuşuyorlardı, -Yapmadıkları kalmadı,

Misafir

Dünyada bir ilk!.. Bakanlar Kurulunda tatil uzatma tartışılıyor - Az gelişmiş ülke olmak yetmedi............. Cumhurbaşkanı bu konuda beyanat verebiliyor!..

tükaka

sizin için her şey her yol mubah ve güzel ama bir başkası yapınca tükaka öyle mi....

ibrahim kızıl

bu kadar yağcılığa pes doğrusu

baltacı

Kim daha çok bağırırsa ,Erdoğan,''bu adamda metal yorgunluğu yok''diyo ve gözlerinin içi gülüyo..şekil A Giresun toplantısı..

M.ADIGÜZEL

SEBATAYLARA GEÇİT YOK.REİSE YAKIN DEDİĞİN İSİM KANKAN GALİBA OSMAN EFENDİ!

Uzay Denizi

Sayın Recep Tayyip Erdoğan`a şunu yapmasını ivedilikle tavsiye ederim; CHP`nin korkutarak ve yalan söyleyerek güdümüne aldığı, içlerinden karşı çıkanları ise baskı kurarak sindirdiği bir toplum var bu ülkede. Aleviler! Eğer, sayın Cumhurbaşkanımız Alevileri CHP`nin elinden kurtaracak bir takım adımlar atar, tatlı sözlerle el uzatırsa, inanın bana bir çok Alevi bu adıma üç adımla karşılık verecektir. Öyle sürekli Sunnicilik yaparak bir noktaya kadar gidebilir sonra tıkanırsınız. Unutmayın, Türkiye Cumhuriyeti, Osmanlı ve Selçuklu dahil olmak üzere kurulan bütün devletler halkın omuz omuza vermesi ile kuruldu. Milletin yarısının Cumhurbaşkanı olarak hedefe sadece yüzde 25 yaklaşabilirsiniz.

ASSİVAS

ÇOK DA GÜZEL OLUR VATANSEVER MİLLİYETÇİLERİN TEK ÇATIDA YOPLANMASI. TANSU ÇİLLERİN DURUŞU DA TAM MİLLİYETÇİ, PKK SOYSUZLARINA KANSIZLARINA OLAN MÜCADELESİNİ BİLİYORUZ. ÇOOK GÜZEL OLUR İNŞALLAH.

asiiiiiiiiiiii

Tansu çilleri unutmadık işçiler kan emici diye beyanatı var şimdi de duygu sömürüsümü yapacak bu işçi kardeşlerim unutmadı bu çilleri çıksın ortaya görsün ağzının payını alacaktır bu milletten işçi ve çalışan düşmanına kesinlikle oy yokkkkk

nizipli

eyer tansu hanım ve mehmet bey ile birlikte hareket ederse erdoğan, kendi fikrim secimde %55 in altında oy almaz.

ali

Osman aga sen analiz falan yapmamışsın. sadece içinden geçen olmasını istdiğin şeyleri yazmışsın. buna birilerinin dümen suyuyla hareket denir.

Misafir

YARIN BAŞINIZA GELECEKLERİ NASILDA ŞİMDİDEN HESAPLIYORSUNUZ BATAK OSMAN... NEDN BU GÜN ÜLKENİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GETİRDİĞİNİZİ NEDENSE HİÇİİİİÇ Mİ HİÇ UMRUNUZDA DEĞİL. SİZİN SADECE KENDİ ZIKKKIM ÇIKARLARINIZ İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ...

Erol Baron

Çırpınmanız boşuna sn yazar.... Irkçı FN dışında Fransa'da her kesimi çatısı altında toplayabilen MACRON gibi genç, ileri görüşlü ve kültürlü bir Türk karşısında imam hatipli RTE 2019 seçimlerinde ne yararsa yapsın darmadağın olmaktan kurtulamaz. Hatta, aynı RTE başkanlık sistemini istediğine bin pişman olur.

nayirov

Muhsip reiste olsaydı...tüm milli şuur bütünlük kazanırdı...

Misafir

CHP VE HDP nin yanına Meral Akşenir in ismini yazarken hiç mi Allah'tan korkmadın?

Misafir

reisin yerini tansu çillere bırakması kendisininde başkan yardımcılığı görevine talip olması önerimdir

Misafir

tansu çillerin partisi barajın altında kalmamaışmıydı yav

Dr Seyit Hamoğlu

Sayın Çiller in İzmire yerleşmesi ve 2019 Akparti den İzmir Belediye Başkanı adayı olması önerimdir.

abdullah1919

vay vay vay vay ey vah ey vah ey vah ey vah

SOLMAZ

TEMENNİ YAZISI. YA BENDENSİN YA DÜŞMANIMSIN MANTIĞI İLE 16 NİSANDA SIKINTI YAŞAYAN BEŞTEPE MUKİMİ senin kafanda giderse çin seddine toslar

M.H.DOĞAN

SEN GERÇEKTEN GAZETEİCİMSİN YOKSA BU MEMLEKETİN İNSALARINI BÖLEN VE DIŞARIYA HİZMET EDEN BİRİMİSİN YUAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ İNSANLARA