BIST 9.928
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.440,42

2015 seçimlerinde son anket sonuçları

2015 genel seçimleri sonuçları üzerine her geçen gün yeni bir anket yapılıyor MAK Danışmanlık tarafından yapılan son ankete göre HDP'nin oyu barajı aşmaya yetmiyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 135 Adet Yorum
caza

yazdım

bir bilen

Git biraz matematik öğren de gel.

sadık ovalı

oyların oranı yüzde 150 olmuş :) akp algısı oluşturmak için, destekli atış yapsanız bari. bu millet yolsuzluğa evet demez :)hayal görme

can öz

akp nin sonu gelmez Allahın izniyle bilader.

can öz

sonuna kadar akpppppppppppppppp.

AZİZ FEDAİ OKTAY

AKP;%48,7 İLE %51,3 ARASINDA, CHP:%21,8 İLE %23 ARASINDA, MHP:%14,5 İLE %15,6 ARASINDA, HDP:%10,5 İLE %11 ARASINDA KALANIDA DİĞERLERİ ALIR. 07 HAZİRAN 2015 GECESİ ARTIK NERENLE GÜLERSİN BİLMEM. ARTIK ŞU GERÇEĞİ GÖRÜN VE KABULLENİN. YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ, BU ATASÖZÜNDEN ARTIK BİRŞEYLER ALIN VE USLANIN. KONUŞTUKÇA KAYBEDİYOR VE AKP İLE MHP'NİN OYLARINI YÜKSELTİYORSUNUZ. BU ŞEKİLDE DEVAM EDİN.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Parti %44-47 CHP %26-27 MHP: %16-17 HDP: %7-9 HDP barajı aşamayacağı için AKParti Daha Güçlü ve Daha Çok Sayıda Milletvekili ile TBMM 'de olacak.

Hadi ordan

neremle gülsem acaba :D

uzman

% 38 akp, % 28 chp, % 19 mhp, % 12 hdp, % 3 diğerleri yazın bir köşeye..

bilgin

son kale, mhp,bbp,saadet ittifakı

karapapak

Akparti nin sonunu bekleyenin kuyruğu baya uzadı, bunlar hepsi hamhayel

chp\'ye gönül verMeyen

Chp silip süpürecek en az %80 alır

fırat yılmaz

akp nin sonu geldi oylar hdp ye

vatandaş

mhp bu ülmenin teminatıdır onun içinoylar mhp ye

ANALİZCİ

AKP ALACAĞI EN FAZLA %38 DİR BUNU BİR KENARA YAZIN. MHP %20 ALTINA DÜŞMEZ CHP İSE %28 ALIR

yusuf ayırkan

Halkların kardeşliği için hdp

ziya

ey gafiller, her ne kadar, bu anketlerin böyle açıklanması karşılığı menfaat temin etsenizde, halk artık size inanmıyor! akp verdiğiniz gerçek netiyceyi açıklayında, halk nezdinde, hiç değilse birazcık olsun itibarınızı kurtarmaya çalışın! para biter ama, o para itibar almadığı gibi, sizlerde bitiyorsunuz!!

kilic-bey

Arkadaslar yorumlarinizi okudum haretler icerisinde kaldi akp 12 senedir ortaligi silip supuruyor halen sizler ismarlama laflarla konusyorsunuz arkadaslar akp gercekten aldigi oylarla sizlerin piskolojinizi bozmus

Kemal Z

MHP %20 nin altında değil algı operasyonu yapılıyor kararsız seçmen üzerinde... %20 gibi kararsız oy var diğer anketlerin hepsinde bu kararsızların içinden bu seçimde oy vereceklerin %80 i daha önce ak partiye vermiş olanlar... G.doğuda bu oylar hdp ye diğer bölgelerde MHP ye kayacaktır...

SeRKaN

15 yıldır aynı muhabbet arkadaşlar..Bıkmadınız mı artık..Her seçim öncesi "yok anketler yalan,yok Akp'nin oyu bu kadar değil,yok anketi yapanın sahibi ,amcası ,dayısı Akp'li,chp bomba gibi geliyor,mhp bomba gibi geliyor...." Bırakın artık bu palavraları..Sizin başınızda kılıçdaroğlu gibi sabah söylediğini akşamı inkar eden,apoyu zamanında gizli kapılar ardındaki görüşmelerden sonra ipten alan,Akp'nin 15 yıldır her yaptığına "kaka " diyen,hergün çıkan şehit haberleri varken bangır bangır bağıran ama 1.5-2 senedir şehit elle gösterilecek kadar şehit varken hala Akp'yi suçlu gören Bahçeli gibi bir lider varken,15 sene önceki seçimlerde ne söylüyorsanız,bu seçimlerden önce ne söylüyorsanız,bundan 15 yıl sonraki seçimlerde de sizler aynı palavraları atıp durursunuz..Ama ancak kendinizi,yandaşlarınızı kandırırsınız..Sizlere desek "Türkiye batacak Akp de gidecek " desek...Sizlerin %99u bunu kabul eder eminim..

AKPDEN İSTİFA,

MHP YE OYUM.ÇÜNKÜ AKP HAKSIZ YERE POLİSLERE ALGI OPERASYONU YAPIYOR.SONUÇ SERBEST BIRAKILIYORLAR.AKP CİDDİYETTEN KOPMUŞTUR.MHP DÜRÜST VE CİDDİ.

Selim

Algi yonetimine basladilar akp oylari mhp ye kayiyor en az 5 puan..

mehmet uslu tamam gönder diyor

bu seçimde herkes elini vicdanına koy ona göre oy kullansın

Mehmet

Milli ve dini değerlere önem verenler ve olayları iyi araştırıp yorumlayanlar zaten akp ye oy atmazlar.

hüseyin besyildiz

Sahte şişirme anket.bir sürü anket var.onlarin hepsi hemen hemen ayni somuclar veriyor.bu anketmi en dogrusu-)) ahahaha sizi gidi ısmarla ma anketciler sizi-)